Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy.

10.02.14, 15:58
Wypożyczalnia samochodów Warszawa strona (wypozyczalniasamochodowwarszawa.pl) To profesjonalny wynajem aut w najlepszej ofercie. Gwarantujemy profesjonalną obsługę i  wysoką jakość oferowanych aut. Wszystkie w 100% sprawne - dbamy o to w naszym autoserwisie. Zapewniamy, iż decydując się na usługi naszej firmy wrócicie do nas Państwo ponownie przy kolejnej sposobności.
Sprawdź: wypożyczalnia samochodów - cennik . Dodatkowo świadczymy usługi wulkanizacji czynnej w sezonie całą dobę.
Obserwuj wątek
    • Gość: karol Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 22:39
      Polecam numer czyny całą dobe 512 977 494
    • pitek713 Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy 26.05.14, 19:36
      Polecam wypożyczalnia samochodów warszawa wejdź i sprawdź :)))
    • Gość: rzeżucha Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.09.14, 09:31
      Ja polecam www.sis-car.pl/ - korzystałam w długi sierpniowy weekend i byłam bardzo zadowolona :)))
    • kris629 Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy 15.10.14, 18:48
      Wypożyczalnia samochodów Warszawa strona (RentCar.pl) To profesjonalny wynajem aut w najlepszej ofercie. Gwarancja najwyższej jakości i w 100% sprawne samochody. Jeśli szukasz wynajmu samochodu to włąśnie nasz portal da Ci to czego szukasz. Sprawdź naszą ofertę w Warszawa, Okęcie, Balice, Pyrzowice. Pracujemy 24h.
      • Gość: Biznesworld Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 15:17
        Ja polecam Wypożyczalnie samochodów w Warszawie - Car4Vip --> dla mnie najważniejsze jest to że za przystępną cenę dostaję komfortowy samochód w konkurencyjnej cenie i co najważniejsze nie przetrzymują kaucji tak jak to robi konkurencja.
        • icai Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy 22.02.15, 14:17
          Ja natomiast polecam www.maxtrans.com.pl F.T.U.H MaxTrans ul. Wolności 75, Mielec (może nie Warszawa, jednakże dla lotnisk Jasionka i Balice) świetne rozwiązanie.
    • Gość: staszek101 Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.14, 14:27
      Polecam też wypożyczalnię www.rentanddrive.pl, mają nowe samochody, są bardzo elastyczni, zero problemów.
    • Gość: jackowser Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.14, 18:59
      Bardzo rekomenduje www.49zl.pl/oddzial,warszawa,glowna.html . Korzystałem wiele razy i zawsze z wysokim zadowoleniem
    • rafal0072000 Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy 09.06.15, 15:01
      Zarezerwowałem jedno z większych luksusowych aut na wyjazd z rodziną w www.wypozyczalnia-aut24.pl. Zapłaciłem zadatek w wysokości 900 zł. Dzień przed wyjazdem okazało się, że auto się zepsuło i mogą mi zaoferować znacznie mniejsze auto. Podziękowałem za taką ofertę. Minęło już kilka miesięcy i pomimo moich ponagleń zadatek nie został zwrócony. Co więcej okazało się , że tak naprawdę wypożyczalnia nie dysponuje dużymi autami luksusowymi. Jak zadzwoniłem do właściciela mówiąc mu, że zadzwonię na policję, to bardzo mnie przepraszał, ale następnego dnia otrzymałem anonimowy telefon z pogróżkami. Czyli www.wypozyczalnia-aut24.pl to nie tylko złodzieje ale też bandyci.
    • bartosz632 Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy 05.05.16, 08:58
      w Warszawie korzystam tylko z [url=http://www.yourcar.com.pl/] Your Car [/url] wynajmuję tam auta od dawna i jestem zawsze zadowolony.
    • fitsamanta Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy 16.01.17, 11:55
      Dobra wypozyczalnia to skarb, korzystam z rent 'n' go od roku rentandgo.pl/
      • Gość: ppiteri Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy IP: 107.170.77.* 26.01.17, 17:44
        O ja tez korzystałem z ich usług- potrzebowałem samochodu dla Klienta- zdecydowanie polecam Rent'n'go, to bardzo solidna firma i ma w ofercie świetne modele.
    • kdarkowski Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy 27.02.17, 21:52
      ja korzystam co pewien czas z ipanek.pl - doskonałe wsparcie w biznesie, ale i na co dzień, na przykład z OC sprawcy.
    • rafncb Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy 23.03.17, 23:38
      w moim przypadku także sprawdziła się wypożyczalnia Panek, o które wspominacie. Obsługa dobra i samochodów wiele do wyboru. ipanek.pl
    • Gość: https://www.expres Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy IP: *.logitus.pl 08.02.18, 18:07
      www.expres-auto.pl/
      Polecam równie wypożyczalnie aut Gdańsk
    • dawidglobal Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy 17.04.18, 13:17
      To ja z kolei polecę wypożyczalnię globalelitecar.pl/ . Luksusowe i sportowe auta w dobrych cenach.
    • Gość: waldi Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy IP: *.146.2.45.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.06.18, 14:55
      zapraszamy do najmu samochodów w atrakcyjnej cenie www.best-rent.pl
      Najtańszy wynajem powyżej 30 dni
    • piekna43 Re: Wypożyczalnia samochodów Warszawa. Zapraszamy 18.08.18, 10:24
      Mogę z pewnością polecić wypożyczalnię Panek. Ogromny wybór zadbanych samochodów, miła obsługa i cenowo też całkiem ok :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka