blogger75 04.03.14, 21:46 Całkiem nowa wypożyczalnia, nowe auta, firma dość duża, oferująca również ubezpieczenia i serwis. Link do strony: e-go69.com/ również oferta dla obcokrajowców: www.e-go69.com/rent-a-car-krakow-warszawa/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cynamonowymuffin Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 11.09.14, 12:41 No nie wiem... ja tam przekonałam się do www.poltrans24h.com.pl/ i coś mi się zdaję, że prędko swojej wypożyczalni nie zmienie Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 17.10.15, 16:08 Warto zapoznać się z ofertą taniej wypożyczalni samochodów Warszawa wypozyczalnia-aut24.pl, ponieważ koszt wynajmu auta u nich jest bardzo niski. Może wynieść 59 zł/za dobę w przypadku wynajmu krótkoterminowego i 899 zł/za miesiąc jeśli wypożyczamy samochód na dłużej niż osiemnaście miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-z-photoshopa Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 11.04.16, 14:42 e-go69.com powiadasz. Byłam jakiś czas temu, spokojnie mogę polecić na zasadzie: rzetelnie wykonana usługa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kacper Re: Wypożyczalnia aut Warszawa IP: *.internetia.net.pl 29.06.16, 15:29 Osobiście wolę coś sprawdzonego i pewnego np Panek na www.ipanek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jtomala0 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 28.09.16, 20:15 Potwierdzam - Panek to konkretna jakość. Obsłużyli mnie bardzo solidnie, samochód był na czas w wyznaczonym punkcie, formalności kompletne minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
nadiaa89 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 24.10.16, 13:03 Ja wynajmuję kilka samochodów do swojej firmy i wychodzę na tym dużo lepiej, niż gdybym miał wydać kilkadziesiąt tysięcy złotych na zakup używanych aut z wysokim przebiegiem. W ten sposób nie muszę się martwić ani o ubezpieczenie, ani o serwisowanie, czy o to, co potem zrobić z tym samochodem. Korzystam z usług tej firmy www.best-rent.pl/wynajem-dlugoterminowy-warszawa-samochodu i wiem, że to była dobra decyzja. Warto szukać poleconych wypożyczalni, które w ramach dobrej ceny oferują rzetelne i jasne usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowskaanna89 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 26.10.16, 15:17 Często przyjeżdżam do Warszawy głównie w sprawach biznesowych. Jeżdżąc po stolicy auto jest mi niezbędne. Już kilka razy korzystałam z usług wypożyczalni aut Rent 'n' Go. Bezproblemowo, szybki kontakt, polecam. rentandgo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
grzwi80 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 28.10.16, 15:40 Mogę polecić Panek SA w Warszawie. Mają tam kilka punktów wynajmu - sieć o zasięgu ogólnopolskim i fajnym, kompromisowym podejściu do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykowa Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 31.10.16, 07:08 A ja za to polecam Carena Rent. Całkowicie nowa flota, świetne warunki i atrakcyjne ceny. Są najtańsi w Warszawie. Korzystam z ich usług już jakiś czas i mogę śmiało chłopaków polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysyiekkk2 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 03.11.16, 18:36 Ja polecam tę firmę - www.express.pl/ -wynajem aut oferują w wielu miastach, sama Warszawa ma kilka punktów, gdzie można wynając od nich auto, a co najlepsze oddać można w zupełnie innym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pirga5 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 27.11.16, 12:36 U mnie sprawdziła się wypożyczalnia PANEK na www.ipanek.pl - fajnie zorganizowana firma jak na tak wielką sieciówkę, samochody naprawdę pierwsza klasa i bardzo mi pomogli przy stresie związanym ze stłuczką i OC sprawcy z papierami. To się ceni, bo to była moja 1 kolizja na drodze i wiadomo jak się wtedy człowiek czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo2250 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 28.12.16, 19:49 PANEK - Ciekawy wybór. Znajomy również właśnie tą firmę mi polecał z racji doskonałych samochodów, pomogli mu przy OC sprawcy, w razie czego również będę wiedział gdzie zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
darek-43 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 02.01.17, 23:35 Zgadzam się z henrykowa. carena.rent/ to w miarę ,,świeża'' firma na rynku, która stworzyła bardzo poważną konkurencję dzięki swojej polityce cenowej. Auta są nowe w idealnym stanie. Obsługa niezawodna i dlatego też za specjalnie nie muszą się reklamować, żeby przez fundusze ulokowane w marketing nie wpływać na podwyżkę cen w ich ofercie. Warto ich wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
fitsamanta Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 15.01.17, 22:44 Właśnie myślę o wynajęciu auta do ślubu tylko nie mogę się zdecydować czy wybrać jakiegoś klasyka czy fajne sportowe i szybkie auto. Aston Martin mi się tak strasznie podoba, a akurat maja go w wypozyczalni rentandgo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sepolski Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 29.01.17, 17:17 Postawiłbym na uznane już marki na rynku - PANEK SA chociażby - olbrzymia spółka, fantastyczne samochody, nie kantują tam ludzi. Współpracuje się z nimi bardzo konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kdarkowski Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 27.02.17, 21:55 Sprawdziła się u mnie wspominana tu wypożyczalnia Panek - samochody w klasie premium mają bardzo dobre, solidnie wykonane i przyjemnie się nimi jeździ. Dodatkowo wszystko oczywiście ubezpieczone i mało formalności. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LeCar Polska Re: Wypożyczalnia aut Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.17, 23:09 Zapraszamy do LeCar Polska - mamy nową flotę samochodów i konkurencyjne ceny! Zapraszamy na stronę firmy lecar.pl Posiadamy również oferte na bezgotówkowy samochód zastępczy rozliczany z OC sprawcy. W razie pytań zapraszamy również do kontaktu telefonicznego pod telefon +48 660 479 300! Odpowiedz Link Zgłoś
przemo2250 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 16.04.17, 23:39 Panek - ipanek.pl, gigantyczny wybór samochodów, cenowo są też nieźli, a rozwijają się naprawdę nieźle czego dowodem jest choćby Car Sharing, który właśnie w stolicy teraz odpalili. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czesław12 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa IP: *.play-internet.pl 21.04.17, 14:04 Rozglądam się za wypożyczalnią w Warszawie ponieważ potrzebuje samochodu na miesiąc może dwa... Kolega z pracy polecił mi rent2auto rent2auto.pl/ Możecie coś powiedzieć o nich? Bo jedna opinia to trochę mało zwłaszcza, że chce fure nie na dzień czy tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
gdebiec85 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 15.05.17, 18:23 PANEK zdecydowanie dla mnie wygrywa jakością samochodów i podejściem do Klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
dariuszkk_90 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 31.08.17, 16:44 również w wypadku problemu korzystałęm z Panek SA - doskonała wypożyczalnia za całkiem dobre pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
1kuba.majewski Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 05.10.17, 16:13 Zgadzam się z nadiaa89, że best-rent jest dobry do wynajmu długoterminowego i to bardzo dobra opcja jak ktoś zakłada start-up tak jak ja i nie chce pakować na początek dużo kasy w zakup samochodów, ale lepszą ofertę dostałem od Mobicars - www.mobicars.pl/wynajem-dlugoterminowy/ Po pierwsze mają samochody z LPG, więc koszt użytkowania auta jest naprawdę niski, a dodatkowo nie było żadnej kaucji, więc jak na start firmy to naprawdę dobra oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
marekwasylik Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 03.11.17, 13:55 ja też z samochodu korzystałem w Panek - uczciwie mówiąc nie są najtańsi, ale nie o to mi chodziło, by ciąć koszta, tylko by jakość była odpowiednia. I była. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł1101 Re: Wypożyczalnia aut Warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.02.18, 13:25 Mogę polecić wypożyczalnie dostawczych Bziuk w Warszawie. Mają solidne, nowe i zadbane auta. Długo szukałem wypożyczalni, która będzie miała w ofercie kontener z windą, a ta firmy takowy posiada. Polecam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldmucha Re: Wypożyczalnia aut Warszawa 02.04.18, 14:48 Teraz w Warszawie można skorzystać z Panek Car Sharing - 25 zł na start się dostaje za darmo. Fajna sprawa z ich usługą, bo samochód praktyczne bierzemy z ulicy jak rower i odstawiamy w innym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś