Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów

06.01.15, 12:14
Nasza Firma oferuje Państwu wynajem krótkoterminowy i długoterminowy samochodów.

LOTNISKO OKĘCIE / MODLIN :
dodatkową usługą, jaką jest podstawienie samochodu na parking lotniska. Usługa dotyczy dwóch warszawskich lotnisk: lotnisko na Okęciu im. Fryderyka Chopina oraz lotnisko w Modlinie.

W Naszej ofercie znajdziecie Państwo tylko samochody Nowe,w których są też auta HYBRYDOWE oraz ze Skrzyniami Automatycznymi.

Nasza Oferta Nowych Samochodów Marki TOYOTA:
1.NOWA TOYOTA YARIS 1,5 HSD HYBRID AUTOMAT
SPALANIE od 3,1 l/100km
W MIEŚCIE ok.4,0 l/100km
Cena : 130 zł/doba
2.NOWA TOYOTA AYGO 1,0
Cena : 90 zł/doba
3.NOWA TOYOTA AURIS
Cena : 180 zł/doba
4.NOWA TOYOTA RAV 4
Cena : 250 zł/doba

wypozyczauto.net.pl/
WYNAJEM DŁUGOTERMINOWY

Miesięczny czynsz nowego samochodu możesz odliczać od dochodu a także zdejmować cały VAT!

- Nowy samochód bez KRD i BIK!
- Brak wpłaty własnej!
- Stały miesięczny czynsz!
- Dogodne okresy umowy!
- Pełne ubezpieczenie OC/AC/NW/Assistance w cenie najmu
- Sam wybierasz auto jakie potrzebujesz!
-Samochód zastępczy w razie kolizji/wypadku!

Przy wynajmie długoterminowym ceny ustalamy indywidualnie.

Kontakt:
+48 22 298 57 00
+48 720 910 300
info@wypozyczauto.net.pl
wypozyczauto.net.pl/
Obserwuj wątek
    • katerina_z Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 18.05.15, 14:32
      Jakiś czas temu wypożyczyłam Suzuki Swift w www.go69.com/pl za 63zł na miesiąc. Mówiąc szczerze pierwszy raz się spotkałam z tym, że wzięłam auto w Chorzowie i mogłam oddać je w Krakowie, gdzie studiuję.
    • fajny238 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 19.05.15, 09:11
      Ja niedawno korzystałem z usług transporters.pl i jestem zachwycony. Normalne ceny wynajmu jak na flotę samochodów jakie posiadają od miejskich po SUVy busy a nawet samochody elektryczne :)
      • katerina_z Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 19.05.15, 14:32
        Patrząc pod względem ceny, najlepsze są w www.e-go69.com/pl. Poza tym maja dużo rodzajów samochodów. Za wypożyczenie Hyundai i30 w Chorzowie na miesiąc zapłaciłem tylko 79zł.
      • marcinlekki Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 23.07.15, 23:47
        SPAM-owanie na potęgę. Pod różnymi tematami ta sama osoba pod różnymi nickami zachwala firmę transporters. Firmy-krzak czy firma-gó...?
    • myrek01 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 17.02.16, 08:21
      Ja polecam wypożyczalnię samochodów w Łomiankach (również Modlin).
      Żadnych kaucji, opłat ukrytych itd. Mają różne auta.
      wypozyczalniasamochodowmodlin.com/
      tel.602-133-145
    • kalinowski.michal Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 28.02.16, 21:05
      Ja po kolizji wypozyczyłem w auto-zastepcze.info i jest zadowolony
    • amadeusz833 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 04.03.16, 08:21
      Jak do tej pory korzystałem jedynie z wypożyczalni samochodów Gdynia - wypozyczalnia.jdkulej.pl/ :)
      • kasencja11 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 11.04.16, 22:25
        Ja korzystałam z wypożyczalni netcar4you. Jeszce nigdy się nie zawiodłam, ceny bardzo przystępne, auta dobre i zero jakichkolwiek więcej opłat. Jak dla mnie to najlepsza wypożyczalnia samochodów Gdańsk, polecam wszystkim, którzy zastanawiają się czy w ogóle opłaca się wypożyczać samochód.
    • lovelaz Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 13.04.16, 18:14
      jak dla mnie nie ma lepszej polecam cena standard abacuscars
    • zuzka8139 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 05.05.16, 08:44
      Polecam Your Car w Warszawie, czasem jestem zmuszona użyć samochodu i wtedy zawsze wynajmuję auto w tej firmie i nigdy nie miałam problemów, to solidna wypożyczalnia samochodów.
    • Gość: Klawisz Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów IP: *.kaskada.net 18.08.16, 12:13
      Ja korzystam z usług wypożyczalni Panek S.A. Oddziały na terenie całego kraju - w Warszawie zabieram, w Olsztynie oddaję. Szybka i bezproblemowa rezerwacja telefoniczna.
    • kinga.cherubin Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 24.10.16, 01:29
      Jesli ktos szuka auta do wynajęcia z Warszawy, to przy Arkadii jest tania wypożyczalnia samochodów Warszawa
      Car4Rent. Polecam, czyste, zadbane w dobrych cenach samochody. Ja korzystałam z rodzinnych, ale oferte mają znacznie większa.
    • malinowskaanna89 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 26.10.16, 15:45
      Przyjechaliśmy z mężem na weekend do Warszawy.
      Zależało nam, aby szybko przemieszczać się po stolicy, więc wynajęliśmy auto. Kolega polecił nam wypożyczalnię aut Rent 'n' Go, bo wcześniej sam wynajął od nich auto.

Otrzymaliśmy auto dokładnie o 10 tak jak się umawialiśmy. Pan z wypożyczalni wcześniej się z nami skontaktował i potwierdził swój przyjazd. Zamówione auto było czyste i ładnie pachnące.
      Po oddaniu auta szybko zwrócono nam kaucje. Polecamy!
    • malinowskaanna89 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 26.10.16, 15:46
      Przyjechaliśmy z mężem na weekend do Warszawy.
      Zależało nam, aby szybko przemieszczać się po stolicy, więc wynajęliśmy auto. Kolega polecił nam wypożyczalnię aut Rent 'n' Go, bo wcześniej sam wynajął od nich auto.
      rentandgo.pl/

Otrzymaliśmy auto dokładnie o 10 tak jak się umawialiśmy. Pan z wypożyczalni wcześniej się z nami skontaktował i potwierdził swój przyjazd. Zamówione auto było czyste i ładnie pachnące.
      Po oddaniu auta szybko zwrócono nam kaucje. Polecamy!
    • katamarche Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 31.10.16, 06:58
      Jeśli ktoś szuka taniej i dobrej wypozyczalni to rekomenduję Carena Rent. Są stosunkowo nowi na rynku - mają nową flote i naprawdę konkurencyjne ceny.
    • Gość: Fiilipo2828 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 03.11.16, 18:37
      Jak szukacie firmy zjamującej się wypozyczaniem aut to zwróccie się do nich www.express.pl/ Oferują wynajem samochodów w całej Polsce, ja wziąłem auto na lotnisku okęcie a oddałem w Gdańsku.
    • laolalala Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 17.11.16, 13:32
      Od dawna wypożyczam samochody tu carnet.pl/
      Mają oddziały w wielu miastach w Polsce więc zawsze mam ich pod ręką.
    • jariva123 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 08.12.16, 13:54
      Jeżeli chodzi o wynajem samochodów, to warto wiedzieć, że w przypadku kolizji jako pokrzywdzony, przysługuje nam samochód z OC sprawcy. Jednak żeby dowiedzieć się więcej zapraszam do artykułu www.podarunek.com.pl/motoryzacja/wypozyczalnia-samochodow-osobowych-gdyni/
    • ivona3301 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 09.01.17, 11:24
      W Toruniu jest dobra wypożyczalnia Sobcom ja zawsze od nich biorę Auta jak potrzebuje
    • kolarz29pl Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 26.01.17, 14:17
      Wszyscy się reklamują, a ja chcę wstawić tylko porady, jaki samochód wypożyczyć i na co zwracać uwagę, bo nikt chyba nie chce wypożyczyć gruchota, polecam przeczytać
      www.589.pl/wypozyczalnia-samochodow-porady/
    • sepolski Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 30.01.17, 20:34
      U mnie doskonale się sprawdza wypożyczalnia Panek. Już parę razy z ich usług korzystałem. Na ipanek.pl jest pełna oferta.
    • b5bus Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 12.02.17, 13:10
      Zapraszam do wynajmu 9 osobowych vanów. na stronie bus-wynajem.pl/ znajdziecie Państwo wygodny formularz do wyliczenia ceny za wynajem. Zapraszam
    • kdarkowski Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 27.02.17, 21:49
      Panek - dobra firma z dużym doświadczeniem w kwestii wynajmów. Są na rynku masę lat, więc znają się na rzeczy i ciągle się unowocześniają.
    • Gość: KI Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów IP: *.centertel.pl 02.03.17, 14:40
      Zdecydowanie polecam www.galaktyka-auto.pl/, auta zadbane, ceny atrakcyjne, samochód podstawiony w miejsce wcześniej umówione. Polecam.
    • rafncb Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 23.03.17, 23:15
      ja też wybrałem w swoim wypadku Panek - całkiem dobre autka mają, pożyczałem Avensis ;)
    • Gość: Pawel Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.17, 23:02
      Ja wynajmuje kilka razy w miesiącu na 2 do 3 dni!
      Mam bardzo dobre doświadczenie oraz niskie ceny w Lecar Polska!
      Polecam www.lecar.pl
    • Gość: LeCar Polska Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.17, 23:08
      Wypożyczalnia samochodów LeCar Polska proponuje dogodne warunki na wynajem aut.
      Nasza flota samochodów składa się z nowych aut różnych kategorii.
      Oferujemy wynajem krótko i długoterminowy.
      Mamy specjalne oferty na święta Wielkanocne!
      Proponujemy również darmowy samochód zastępczy rozliczany z sprawcy OC.
      Zapraszamy na stronę internetową lecar.pl lub do kontaktu osobistego z biurem rezerwacji +48 660 479 300 !
      • mariusz.kaczmarek88 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 21.12.22, 14:32
        Ze swojej strony polecam wso.com w Olecku.
        • marysia.marysia66 Re: Wypożyczalnia Aut .Wynajem Samochodów 30.01.23, 14:09
          Zgadza się również korzystałam i jestem zadowolona. Super auta w przystępnych cenach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka