Dodaj do ulubionych

Car4Vip - Wypożyczalnia samochodów Warszawa

09.04.15, 22:19
Zapraszamy na stronę www.wypozyczalniasamochodowwwarszawie.pl . Oferujemy wynajem krótko i długoterminowy , auta do ślubu , z kierowcą i ochroną .

Zaufanie to dla nas fundament na którym budujemy nasze relacje z klientami indywidualnymi i firmowymi. Jesteśmy młodą firmą ale prężnie rozwijającą się . Podstawą dla nas jest by przy kolejnym wynajmie wybrali Państwo numer z książki w telefonie niż szukali kolejnej wypożyczalni .

Zapraszamy Car4Vip !

Obserwuj wątek
    • Gość: Adrian_Wawa Re: Car4Vip - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.15, 14:57
      Co jak co ale tą wypożyczalnie mogę polecić z czystym sumieniem głównie dlatego że właściciel nie wyciąga bez powodu kasy od wynajmującego, spóźniłem się 2 godzinki z oddaniem i nie było żadnych opłat dodatkowych inne plusy to również to że auto (Mercedes C klassy) wiedziałem że to nowy model ale nie spodziewałem się że będzie w stanie jak z salonu zwłaszcza że miałem już doświadczenie z innymi wypożyczalniami i stan samochodów z innych wypożyczalni nie raz mnie zaskoczył ale nie Pozytywnie.
      Pozdrawiam serdecznie właściciela który wypożyczał mi samochód chyba Pan Marek
      • Gość: HadesPL Re: Car4Vip - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.dynamic-ww-1.vectranet.pl 30.08.15, 15:02
        Jestem klientem Car4Vip praktycznie od początku i przyznam że w Warszawie jest wiele wypożyczalni ale takiej z takimi samochodami i z zasadami nie spotkałem i będę z nimi do póki będą istnieli oby jak najdłużej. Świetna firma i jeszcze lepsze samochody a obsługa pierwsza klasa.
    • Gość: Gosc12 Re: Car4Vip - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.01.16, 12:17
      Nie polecam, niestety mowili, ze maja samochod później okazało sie ze nie. Tak sie nie robi !!
      • car4vip Re: Car4Vip - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 19.01.16, 13:38
        Konkurencja nie ma lepszych pomysłów niż dodawanie anonimowo negatywnych opinii? Słabo !
        Lepiej poprawcie jakość świadczonych usług bo tak nas nie dogonicie :))

Proszę o dane osobowe i dzień rezerwacji . U nas nigdy nie było i nie będzie sytuacji by ktoś nie dostał zarezerwowanego auta .
      • Gość: StefanzWarszawy Re: Car4Vip - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.radom.vectranet.pl 19.01.16, 14:21
        Nie wiem z kim pan/pani rozmawiała ale ja jako stały klient jestem zadowolony nie dość że konkurencyjni dla innych wypożyczalni to jeszcze podstawiają samochód w każde miejsce. Polecam z całego serca.Stefan z Warszawy
    • kasia-z-photoshopa Re: Car4Vip - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 20.05.16, 15:48
      Czasami zdarza mi się wypożyczać samochody. Pożyczałam już w car4vip i w Avis i ostatnio w GoRenatalCars
      Szczerze mówiąc nie widzę żadnej różnicy (oprócz ceny). Wszędzie dostałam dobre i zadbane auta, wszędzie usługa była wykonana rzetelnie. Myślę, że poziom starają się trzymać wszyscy, choć duzi nie muszą się aż tak bardzo starać
    • fitsamanta Re: Car4Vip - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 15.01.17, 22:42
      Akurat biore niedlugo ślub i myslimy z narzeczonym o wynajeciu jakiegos fajnego auta
    • kdarkowski Re: Car4Vip - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 27.02.17, 21:56
      Duże wypożyczalnie takie jak Panek posiadają ciekawe samochody, które też w sumie do ślubu będą w sam raz. Zerknij na ich flotę w klasie premium. Będziesz mile zaskoczony na pewno. ipanek.pl
    • rafncb Re: Car4Vip - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 23.03.17, 23:32
      Tez zdecydowałem się na panka - nie żałuję, firma dobra, konketna, samochodów do wyboru cała masa. Dla każdego się coś znajdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka