Dodaj do ulubionych

Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszawa

04.09.15, 21:58
Zapraszamy na stronę comfortcar.pl: Wypożyczalnia samochodów Warszawa oferujemy wynajem nowych samochodów w segmentach:
- Mini: Volkswagen UP
- Ekonomiczne: Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Rentult Clio
- Kompakt: Ford Focus, Citroen C4, Renault Megane, Chevrolet Cruze
- Standard: Ford Mondeo, Citroen C5, Vw Passat
- Suvy, Minivany Luksusowe: Volvo XC60, Range Rover Evoque, Ford S-max, Jaguar XE

Do każdego wynajmu oferujemy bezpłatnie akcesoria: GPS, Box-dachowy, Bagaznik rowerowy, fotelik dzięciecy.

Rezerwuj online
Obserwuj wątek
    • itboig Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 04.09.15, 22:32
      Jaguar XE? a nie chodziło autorowi o Jaguara XF?
      • comfortcar Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 04.09.15, 22:37
        Jaguar XE :) Od niedawna na rynku, mniejsza wersja XF, odpowiednik BMW serii 3,4
        • comfortcar Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 04.09.15, 23:56
          Nowy Ford Mondeo MK5 od 159PLN
          Rezerwuj online
      • andrekke2 Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 25.07.19, 06:15
        Ze swojej strony mogę polecić wypożyczalnię samochodów economybookings.com Ceny zaczynają się już od 39 zł. Poza tym zaskoczyła mnie miła obsługa, odpowiedzieli na wszystkie pytania i starali się sprostać moim wymaganiom.
    • igorwicki Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 08.09.15, 17:13
      Korzystałem z firmy, bardzo miłe zaskoczenie oddając samochód z lewej strony na tylnym zderzaku była mała ale widoczna rysa, nie doliczyli mi kosztów udziału własnego ponieważ podobna rysa była już po prawej stronie na tym samym elemencie w chwili gdy wynajmowałem samochód, wiec element kwalifikował się do naprawy. POLECAM bardzo uczciwa firma
    • Gość: Olaf Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.09.15, 23:53
      Wynajmowałem w comfotrcar samochód 2 razy na weekend. bezproblemowo
    • Gość: kamka Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.15, 10:24
      wynajmowałam Range Rovera do ślubu:)
    • Gość: Piro Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.09.15, 15:22
      Korzystam z wypożyczalni odkąd ukradli mi samochód, samochody nowe, w tańszych segmentach mało diesli toshiba jedyny minus
    • Gość: mailna Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw IP: *.go-green.com.pl 16.09.15, 10:08
      Korzystałam z wypożyczalni Comfortcar w ostatni weekend za sprawą pozywnych komentarzy z forum. Nie rozczarowałam się. Polecam
    • Gość: Alfred Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.09.15, 20:31
      Solidna firma
    • Gość: moniaaa Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.10.15, 18:28
      Skorzystałam pierwszy raz wczoraj gdy inna firma nie podstawila mi samochodu na lotnisko. Dziękuję polecam
    • Gość: Szmat Marek Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw IP: *.play-internet.pl 01.10.15, 19:17
      Witam. Skorzystałem z promocji weekendowe w Comfortcar sp. Zo.o. Wszystko zgodnie z zapewnienia odbiór samochodu w piątek wieczorem, zwrot w poniedziałek przed godziną 10.... opłata za 2 doby. Polecam i dziękuję.
    • Gość: alfabet Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw IP: 46.189.28.* 06.10.15, 20:59
      Korzystałem w weekend. Polecam
    • Gość: 4x4fan Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw IP: *.146.2.177.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.15, 17:46
      Polecam Comfortcar, solidna firma. Kierowca ubezpieczony w Warcie uszkodził mój samochód, samochód zastępczy podstawiła mi wypożyczalnia EXPRESS na zlecenie warty jako samochód zastępczy z oc sprawcy. Po 7 dniach naprawy zadzwonił pracownik wypożyczalni Express informując mnie iż wg Warty technologiczny czas naprawy wynosi 7dni i mam zwrócić auto zastępcze.... na nic zdały się tłumaczenia że samochód sprowadziłem z stanów, części są nie dostępne i warsztat nie może ukończyć naprawy. WARTA samochód zabrała. Po 2 dniach poszukiwań firmy która udostępni mi samochód zastępczy trafiłem w końcu do Comfortcar, przeanalizowali dokumentację i otrzymałem auto zgodne z segmentem jaki ja posiadam (wcześniej wg Warty za Dodga Journeya przysługiwał mi Opel Corsa). Solidna firma.
      • anitracz Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 26.11.15, 16:36
        Korzystałam z ich usług nie raz. Comfortcar to solidna firma, można im zaufać. Przy wynajmie i zwrocie bezproblemowo, każdemu mogę polecić tę firmę.
    • Gość: amytrek@WP.pl Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw IP: *.146.66.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.11.15, 15:40
      Polecam
      • anitracz Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 01.12.15, 09:27
        Jeśli chodzi o moje doświadczenia z firmą Comfortcar to dwa tygodnie temu wypożyczałam od nich auto. Nie mam swojego samochodu, ale czasem go potrzebuje więc muszę pożyczyć. Zostałam mile obsłużona i niedużo zapłaciłam.
    • szadet Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 01.12.15, 14:25
      Wynajęliśmy od nich auto na długi weekend majowy. Nawet niedrogo wyszło.
      • szadet Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 01.12.15, 14:28
        Poza tym Comfortcar ma stacje w różnych miastach co jest wygodne w długiej podróży.
      • anitracz Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 01.12.15, 14:41
        Hm, mówicie Comfortcar słyszałam o nich mnóswto dobrych opinii. Podobno dobra firma.
    • diamor4 Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 01.12.15, 14:46
      Z tego co wiem Comfortcar ma oddziały nie tylko w Warszawie. Można ich spotkćc również w innych miastach.
    • szikod Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 01.12.15, 14:49
      Mam pytanie, czy firma Comfortcar przewiduje jakieś promocje, zniżki? Czy nie ma czegoś takiego?
    • altyst9 Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 01.12.15, 14:58
      Jakiś miesiąc temu wypożyczyłam Vw Passat. Comfortcar to dobra firma
    • miczaw Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 01.12.15, 15:03
      Najbardziej podoba mi się ich Range Rover Evoque. Czasem wypożyczam go od tej Comfortcar.
    • trikol9 Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 01.12.15, 15:05
      Czy w przypadku, jeśli delikatnie pobrudzę fotelik to poniosę duże koszty? Jak to wygląda w firmie Comfortcar?
    • pafikal Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 01.12.15, 17:31
      Czy Comfortcar obsługuje podwarszawskie miejscowości? Czy nie?
    • kolaczek9 Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 01.12.15, 17:38
      Jak wygląda możliwość długoterminowego wypożyczenia auta z Comfortcar? Jakie to są koszty?
    • Gość: Mariusz Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.16, 20:35
      Od 3 tygodni nie otrzymałem faktury. Jak zacząłem się upominać to przysłali po 2 dniach z błędami. Pan w słuchawce zaczął na mnie krzyczeć i więc i ja na niego. Teraz robi na złość i nie mogę uzyskać faktury wcale!!!
      • fitsamanta Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 15.01.17, 22:41
        czyli o klienta nie dbaja? wlasnie myslalam o wynajeciu auta od nich, ale obsluga klienta jest dla mnie wazna. Dzieki za pomoc!
    • fitsamanta Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 15.01.17, 22:40
      Jaguar świetne auto, marze od nich od kiedy w anglii mieszkalam obok ich salonu. Piekne auta!
    • kdarkowski Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 27.02.17, 22:37
      Dla mnie PANEK to znakomita firma, która doskonale radzi sobie na rynku i nie bez powodu tak jest - masa zadowolonych klientów i profesjonalizm w działaniu na terenie całego kraju.
    • gdebiec85 Re: Comfortcar - Wypożyczalnia samochodów Warszaw 15.05.17, 18:26
      u mnie również Panek zdał egzamin - fajnie zorganizowana firma z pozytywnymi ludźmi. To bardzo ważne. Miło się u nich wynajmuje samochody.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka