Dodaj do ulubionych

foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku

06.09.15, 23:00
Zapraszamy na stronę foxrent.pl. Specjalizujemy się w bezgotówkowym wynajmie samochodów z oc sprawy wypadku. Oferujemy nowe samochody, bez limitu kilometrów, bez kaucji, bezgotówkowo dla poszkodowanych z polisy OC. Obsługujemy wszystkie towarzystwa ubezpieczeniowe, gwarantujemy bezgotówkowe rozliczenie, zapewniamy samochód zastępczy na czas naprawy jak również na cały okres likwidacji szkody.
Obserwuj wątek
    • igorwicki Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 08.09.15, 18:07
      czy samochód zastępczy należy się wyłącznie w przypadku wypadku czy również jeżeli warsztat samochodowy uszkodziła samochód w trakcie naprawy, dokładnie uszkodził silnik nie dokręcając głowicę..a posiada polisę ubezpieczeniową
    • anitracz Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 26.11.15, 16:38
      Miałam kiedyś drobną stłuczkę nie z mojej winy i zadzwoniłam po samochód zastępczy. Świetna sprawa, tego samego dnia otrzymałam auto na czas odbioru mojego samochodu z warsztatu.
      • diamor4 Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 01.12.15, 09:51
        Kiedyś koleś we mnie wjechał i okazało się, że auto jest nieźle stłuczone. Znajomi mi doradzili, żeby zadzwonić po Foxrent, faktycznie dostałam auto zastępcze.
    • szadet Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 01.12.15, 14:30
      Kiedyś korzystałam, Foxrent oferuje dobrej jakości samochody. Nie było z nimi żadnych problemów.
    • anitracz Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 01.12.15, 14:38
      Jak nie trzeba lepiej nie korzystać, ale jak czasem trzeba. Znajomy mówił że korzystał z usług Comfortcar i na czas dostał auto.
    • anitracz Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 01.12.15, 14:40
      Jak nie trzeba lepiej nie korzystać, ale jak czasem trzeba. Znajomy mówił że korzystał z usług Foxrent i na czas dostał auto.
    • szikod Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 01.12.15, 14:49
      Mam pytanie, czy firma Foxrent w każdym przypadku daje auto zastępcze w przypadku uszkodzenia auta nie z mojej winy? Czy są jakieś wyjątki?
    • altyst9 Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 01.12.15, 14:57
      Z tego co się orientuje Foxrent to jedna z najpopularniejszych tego typu firm w Polsce
    • miczaw Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 01.12.15, 15:02
      Jakie formalności trzeba wykonać, aby dostać taki samochód zastępczy? Jakie warunki Foxrent trzeba spełnić?
    • trikol9 Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 01.12.15, 15:06
      Podczas wypadku człowiek jest w takim stresie, że nie pamięta o wszystkim. Foxrent daje korzystne oferty warto z tego skorzystać, tylko dobrze żeby nam ktoś o tym przypomniał.
    • pafikal Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 01.12.15, 17:33
      Mój brat miał stłuczkę nie ze swojej winy, gość wymusił pierwszeństwo. Później skorzystał z tej firmy Foxrent i jak auto miał auto w naprawei, pożyczyli mu samochód.
    • kolaczek9 Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 01.12.15, 17:39
      Co w przypadku, jeśli uszkodzimy wypożyczone nam auto z Foxrent? Sami musimy pokrywać koszty naprawy?
    • szadet Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 01.12.15, 17:46
      Czy każdemu przysługuje auto Foxrent? Wiecie więcej na ten temat?
    • ildartth Re: foxrent.pl - samochód zastepczy po wypadku 30.07.19, 07:02
      Ze swojej strony mogę polecić wypożyczalnię samochodów economybookings.com Ceny zaczynają się już od 39 zł. Poza tym zaskoczyła mnie miła obsługa, odpowiedzieli na wszystkie pytania i starali się sprostać moim wymaganiom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka