w.i.l 29.09.09, 17:53 Można tez oglądać telewizje przez dziurkę od klucza. Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Telewizja mobilna w technologii DVB-H już w War... 29.09.09, 18:16 "Żaden z operatorów komórkowych nie wyraził dotąd oficjalnie zainteresowania usługą." ***************************** Jak to? Przecież Streżyńska tyle o tym mówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Duzi przetrzymają I-TV-FM na glodzie az zmieknie IP: 83.238.5.* 29.09.09, 18:47 Znaczy komorkowcy. Ale faktycznie warunki wejsca sa bez sensu - nie mozna odsprzedac uslugi hurtowo istniejacym MVNO. Ceny poczatkowe na poziomie 2 mln / 1 mln sugeruja ze sa z kapelusza i spolka sama nie wie z jakimi kosztami integracji systemu sie moze spotkac. Najpierw niech bardziej potestuje te SFN-y oraz udostepni ludziom cokolwiek za free (moga byc te wróżki z ITV :). Bez tego to faktycznie gruszki na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Telewizja mobilna w technologii DVB-H już w War... IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.09, 18:51 Dowcip roku - telewizja EDUSAT BIS w komórce. Czy ktoś jest w stanie odróżnić EDUSAT, EDUSAT BIS i EDUSAT BIS 2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny widz TVT Telewizja mobilna w technologii DVB-H już w War... IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.09, 19:24 A gdzie programy Ojca Dyrektora? Skoro tego nie ma w ofercie, to nie wróżę sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Telewizja mobilna w technologii DVB-H już w W 29.09.09, 21:56 Gość portalu: wierny widz TVT napisał(a): > A gdzie programy Ojca Dyrektora? Skoro tego nie ma w ofercie, to nie wróżę > sukcesu. ********************************* Będą drukowane na rolkach papieru. Sukces gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hens Telewizja mobilna w technologii DVB-H już w War... IP: 89.191.129.* 29.09.09, 20:23 Za to telewizję analogową, będzie można jeszcze długo oglądać na dotykowych telefonach dual sim, polskiej firmy myPhone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: Telewizja mobilna w technologii DVB-H już w W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:32 Chciałeś powiedzieć chińskiej firmy myPhone w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówa Telewizja mobilna w technologii DVB-H już w War... IP: 80.94.19.* 29.09.09, 21:09 Żaden z operatorów komórkowych nie wprowadzi tej usługi komercyjnie, bo nie ma na tym kasy. Zresztą można zauważyć dziwną prawidłowość, że im dalej w XXI wiek, tym "zasiedziałe" firmy telekomunikacyjne mniej inwestują w nowe technologie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: Telewizja mobilna w technologii DVB-H już w W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:33 DVB-H ma sens jedynie jako usługa niekodowana. Kto ma ochotę płacić kolejny abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
man345 Operatorów widać nie interesują nowoczesne technik 30.09.09, 10:28 Najlepiej jakby kazdy mial taki telefon jak ma dzisiaj i placil tak jak dzisiaj ;-) Po co inwestowac w rozwoj sieci, w nowe technologie, kazdemu gprs wystarczy, umts czy hsdpa to tylko jak sie mieszka w Warszawie, na prowincji mozecie pomazyc. Tak to jest jak nie ma realnej konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: Operatorów widać nie interesują nowoczesne te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:35 DVB-H jest relatywnie starą technologią. Tyle, że póki co nieobecną w Polsce. Z resztą DVB-T którego formalnie jeszcze nie ma było prezentowane już 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrzus tylko po co i dlaczego ja mam płacić IP: *.spray.net.pl 24.09.10, 09:46 za czyjś biznes, ponieważ opłaty od ilości abonentów sieci to są pieniądze wyjęte ode mnie (i niech nikt nie wmawia, że to operator zapłaci, bo operator weźmie te pieniądze ode mnie i jeszcze sobie doliczy koszty i zysk), natomiast opłaty za abonament dvb-h mnie nie obchodzą, jak kto chce nie widzieć i to za swoje pieniądze, to niech nie widzi, to samo dotyczy także subsydiowanych aparatów do odbioru dvb-h, niech dopłaca operator telewizji Odpowiedz Link Zgłoś