GoĹÄ: Alex IP: 80.48.174.* 20.12.09, 14:44 wzruszyłem się do łez. Biedaczek. Jakie smutne będą jego święta i co rodzina do garnka włoży. Może się jednak namyśli i weźmie premię po świętach bo przecież rząd, podatnicy ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moritani Szef Morgan Stanley: Nie należy mi się premia w... 20.12.09, 14:52 Niedy bym tego nie przewidział. Jeden sprawiedliwy w Gommorze???? "Goldman Sachs" rzeczywiści władcy USA go zniszczą, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Szef Morgan Stanley: Nie należy mi się premia w... 20.12.09, 15:27 bialego konia z rzedem temu, kto wskaze mi podobny przypadek w PL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Szef Morgan Stanley: Nie należy mi się premia IP: *.chello.pl 20.12.09, 18:08 A ja mam już dość polityków!bankowców.Ciekawe co sie stanie gdy frekfęcja będzie 2%. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taka sobie A Palikot? IP: *.chello.pl 21.12.09, 08:26 Rezygnacja Palikota z diety poselskiej jest na podobnej zasadzie- nie obciąża podatników, a działa niejako społecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Egon Re: Szef Morgan Stanley: Nie należy mi się premia IP: *.sta.asta-net.com.pl 20.12.09, 16:43 Myślę,że twoja ironia jest nie na miejscu. Chyba, że to nie ironia a głupota, to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc LA Re: Szef Morgan Stanley: Nie należy mi się premia IP: *.socal.res.rr.com 20.12.09, 17:16 Egon, ty lubisz obrazac ludzi na swieta?to przeciez takie polskie Odpowiedz Link Zgłoś
donald-marzy Nie należy mi się premia... j.k. bielecki??? 20.12.09, 17:11 a już myślałem że to były prezes Pekao SA J.K. bielecki zrzekł się swojej gigantycznej i jakże nienależnej mu premii Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Szef Morgan Stanley: Nie należy mi się premia 20.12.09, 17:12 Pokaż mi prezesa polskiej, państwowej firmy, który zrezygnował ze swojej premii ze względu na słabe wyniki przedsiębiorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: max CO ZA CYNIZM --łaskę robi bo bank poniósł straty. IP: *.chello.pl 20.12.09, 17:51 Bank dofinansowany z pieniędzy podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawg Głupia propaganda . 20.12.09, 17:59 Ten pan ma co jeść jesli piszecie takie żeczy to wypadało by napisać jego miesięczny dochód .On nie zarabia 1000 zł netto . z jego strony dobry gest ma klase nic więcej . Inne myślenie niż w polsce in nie musi walczyć od 1 do 1 każdego miesiąca czy mu zabraknie .I odwiedzi go komornik. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wlodwoz Re: Głupia propaganda . IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 20.12.09, 19:11 Jeżeli jest się analfabetą, nie próbuje się pisać na forum! Jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Luke PRezes BRE twierdzi, że mu się należy premia. IP: *.c198.msk.pl 20.12.09, 19:05 A to że bank kiepsko stoi pomimo oszukiwania Klientów to zupełnie go nie obchodzi. mBank/Multibank - omijajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klientka Re: PRezes BRE twierdzi, że mu się należy premia. IP: *.chello.pl 21.12.09, 08:28 A w jaki sposób to Cię BRE oszkukał? Jestem od iluś lat klientką mBanku, nie narzekam, w innych bankach bardziej skubią Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Szef Morgan Stanley: Nie należy mi się premia w... 20.12.09, 19:41 Premia należy się podatnikom lub udziały...spłacone? Ale czy z zyskiem dla obywatela amerykańskiego? Każdy dostanie swoją cześć?! Odpowiedz Link Zgłoś