Gość: Jourdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 18:06 musicie sobie poradzic ! z tymi klockami spędziłem najlepsze lata mojego życia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beny cena tu jest probleme IP: 213.68.127.* 04.02.04, 18:13 Wprowadzic rozsadne ceny za klocki to i klienci wroca. Kto to widzial za 10 kawalkow plastiku (fakt bardzo dobrego i dobrze ze soba spasowanego) placic ponad 15Euro. Za troche bardziej skomplikowane sprawy zycza sobie ponad 100E - szalenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Czy Duplo rozkręci sprzedaż w będącej w tarapat... IP: *.sympatico.ca 04.02.04, 18:13 No to moze wroci Kubus Puchatek, albo kolejka Lego Duplo.NIe ten inteli train, bo w necie widac ze wychodza z tego - nie szla im sprzedaz tego.Pewnie tez dlatego ze zmienili pudela - obledne byly.No i owe inteli train nie mozna bylo laczyc z wczesniej zakupiona kolejka.Stara lego duplo ciufcia nie tolerowala plytek dzwiekowych z inteli train.Zatrzymywala sie na nich.A szkoda. Nic to.Poczekamy co lebscy projektanci lego wymysla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlodyjorg Re: Czy Duplo rozkręci sprzedaż w będącej w tarap IP: 66.133.95.* 04.02.04, 20:17 Jok juz padocie, ze duplo, to przeca powiedzcie u kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoola Re: Czy Duplo rozkręci sprzedaż w będącej w tarap IP: *.Pohybel.Com 04.02.04, 20:57 uważam że dużym błędem tej firmy było wypuszczanie zestawów ograniczających możliwości "budowli". Jak byłam mała rodzice kupili mi duży zestaw klocków lego, żadne "samoloty" czy "zamki" po prostu zestaw różnych klocków z których dało się ułożyć, no prawie, wszystko. Znajomi pytają, gdzie można dostać taki zestaw... No bo fakt te sprzedawane teraz są drogie i niewiele możliwości... :/ No i cena też gra tu dużą rolę... Ale fakt-klocki przetrzymały moich braci, mnie, teraz przetrzymują przedszkolaków a nadal wyglądają i czują się genialnie !!! Ten sam zestaw!!! Życzę powodzenia. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Czy Duplo rozkręci sprzedaż w będącej w tarap IP: *.chello.pl 04.02.04, 22:20 Lego może w prosty sposób wyjść z tarapatów- wprowadzić sprzedaż klocków osobno np.na wagę.Każdy mógłby kupić takie klocki jakie chce. Oczywiście cena musiałaby być rozsądna , bo obecnie pudełka odstraszają niejednego klienta.Czy to nie jest dobry pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Czy Duplo rozkręci sprzedaż w będącej w tarap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 23:52 Klocki LEGO sa to NAJLEPSZE zabawki na swiecie. Duzo lepsze od gir video itp. Ucza dzieci myslec. Firmie musi sie udac dla pszyszlych pokolen Pzdr pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Czy Duplo rozkręci sprzedaż w będącej w tarap IP: *.gdynia.mm.pl 05.02.04, 02:04 Gość portalu: pablo napisał(a): > Klocki LEGO sa to NAJLEPSZE zabawki na swiecie. Duzo lepsze od gir video itp. > Ucza dzieci myslec. Firmie musi sie udac dla pszyszlych pokolen > ****************** No własnie niczego nie uczą. Przeczytaj posty Zoola i Agaty. Błędem jest naśladownictwo postaci z filmów. Zachęca do szybkiego zakupu, ale i szybko dziecko nudzi. Lego przestało rozumieć swoją misję, którą powinno być sprzedawanie "twórczych" i solidnych zabawek. Dla przeciętnego dziecka Lego oferuje komplet do składania analogiczny do domku barbie czy pieprzonych kucyków. Dla dzieci o zdolnościach artystycznych czy konstruktorskich taki schemat jest tylko zawadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary fan lego Re: Czy Duplo rozkręci sprzedaż w będącej w tarap IP: *.wil.pk.edu.pl 05.02.04, 08:41 święte słowa. jak byłem mały dostałem bazę policyjną. z tego mogłem wybudować nawe statek kosmiczny! a teraz? kupiłem synowi jakiś zestaw z samochodem. z tego można najwyżej zbudować ... samochód. naprawdę trudno jest zbudować coś innego. kształt klocków jest taki, że sugerują co można z nich zrobić. zacierają inwencję dzieciaka. do czego to doszło... Odpowiedz Link Zgłoś