Dodaj do ulubionych

Elektroniczne książki, elektroniczny papier

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 22:47
Przynajmniej dzrewa odetchną bo nie będą ich ścinać na papier a co do
bezrobocia drwali to wcześniej czy póżnie znajdzie się ktoś taki kto
ograniczy zbędną już w tej chwili reprodukcję ludzi
Obserwuj wątek
    • primavera_73 Re: Elektroniczne książki, elektroniczny papier 09.02.04, 14:09
      Drzewa drzewami, ale autor mógłby pamiętać, że pisze się "dwiema bateriami" a
      nie "dwoma"...... Może przeczytał za mało prawdziwych książek?
    • primavera_73 Re: Elektroniczne książki, elektroniczny papier 09.02.04, 14:10
    • Gość: 007 Re: Elektroniczne książki, elektroniczny papier IP: 217.153.91.* 09.02.04, 14:35
      czy ja wiem, czy odetchną?
      Przecież, aby ściąć miliony drzew najpierw się je sadzi, a pytem sobie rosną
      przez x lat produkując trochę "świeżego powietrza".
      Jak nie będą potrzebne, to po prostu się ich nie zasadzi i tyle.
    • Gość: leniwiec Jak się podetrzeć taką elektroniczną gazetą? IP: *.light.csk.pl 09.02.04, 18:40
      Nie sądzę abym kiedykolwiek chciał czytać taką elektroniczną książkę. Lubię
      zapach papieru i szelest kartek przy odwracaniu stron. Poza tym nic tak nie
      robi wrażenia na gościach jak obfita domowa biblioteczka, zajmująca całą ścianę
      lub nawet więcej. Co innego z gazetami, czasami mam dosyć mieszkania zawalonego
      dziennikami, tygodnikami czy miesięcznikami. Elektroniczne gazety to ciekawy
      pomysł, ale pozostaje jeszcze kwestia tytułowa - co zrobić gdy w domu zabraknie
      papieru toaletowego? ;)
      • Gość: Lektura w toalecie Do utarcia pozostaje jeszcze bilet tramwajowy. IP: 193.243.146.* 09.02.04, 23:00
        Składa się go w czworo, udziera narożnik, przekłada palec i ......... Po
        wszystkim koniecznie należy tym udartym narożnikiem wytrzeć za paznokciem.

Eletroniczna gazeta zdecydowanie się do tego nie nadaje.

Miłej lektury.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka