GoĹÄ: X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 22:11 mam wrażenie, że autor wziął łapówkę od google Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: karol Branża reklamowa przestała wybrzydzać. Fryzjer ... IP: 81.219.157.* 02.03.10, 13:00 Tak, a u Was biją murzynów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: inka Branża reklamowa przestała wybrzydzać. Fryzjer ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:02 "A ceny reklam w telewizji, a nawet radio, są poza zasięgiem drobnych przedsiębiorców" W RADIU !! To słowo się odmienia - kto jak kto, ale dziennikarz nie powinien kaleczyć języka. Potem nieuk jeden z drugim będzie myślał, że tak się pisze, bo przecież w gazecie tak było... Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mruk tja IP: *.plock.mm.pl 02.03.10, 21:10 odmiana jest dopuszczalna, jeżeli już ktoś koniecznie chce być kolekcjonerem "starych radiów" :) także spokojnie, spokojnie, pani Douczona Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: er Re: Branża reklamowa przestała wybrzydzać. Fryzje IP: *.ed.shawcable.net 03.03.10, 08:01 odmienia sie albo i nie, obie formy sa dopuszczalne:P so.pwn.pl/lista.php?co=radio Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olsen Aż strach pomyśleć.. IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 21:11 Jeśli agencje reklamowe, dysponujące niedawno potężnymi budżetami, produkowały chłam a nie reklamę (z nielicznymi chlubnymi wyjątkami), to aż strach pomyśleć co się będzie dziać jak będą pracowały dla małych przedsiębiorstw. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Branża reklamowa przestała wybrzydzać. Fryzjer ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:25 "Artykuł" to pisał ktoś z Google a autor sie tylko podpisał?? takie odnoszę wrażenie, pewnie nie tylko ja... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc LA Branża reklamowa przestała wybrzydzać. Fryzjer ... IP: *.itt.com 02.03.10, 21:45 Ja rowniez zabiegalem o prace w Procter and Gamble w Polsce okolo 10 lat temu po skonczonych finansach na MBA w USA, zaoferowali mi 1.800 zl miesiecnie, czyli tyle ile ja wydawalem miesiecznie na splate kredytu studenckiego.W tym czasie zarabialem okolo 6 tys dolarow miesiecznie i powiedzialem im ze za 8 tys dolarow zdecyduje sie na przyjazd do Polski z Kalifornii. Takie to bylo moje zderzenie z polska rzeczywistoscia.Pozdrawiam z Los Angeles Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Autor Re: Branża reklamowa przestała wybrzydzać. Fryzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 22:27 zawsze mnie dziwią taki emigranci, pojadą do lepszego świata, 10-20 lat tam siedzą, a na forach polskich to co chwilę piszą, śledzą, komentują, choć nijak to ich nie dotyczy... nie macie tam w USA swoich for internetowych, swoich aktualności? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zainteresowany Branża reklamowa przestała wybrzydzać. Fryzjer ... IP: *.home.aster.pl 03.03.10, 22:18 Powstają już serwisy "ztargetowane" na poszczególne branże - np topfryzjer.pl/ i jak widać całkiem dobrze sobie radzą Odpowiedz Link Zgłoś