Gość: macc IP: 212.182.14.* 19.02.04, 22:19 Ciekawe, w czyim interesie działał Miller i SLD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzys Re: Komentuje Marcin Bosacki: A jednak mogą zakrę IP: *.prod-infinitum.com.mx 19.02.04, 22:36 Po tym wszsystkim Miller, Kaczmarek i Waniek, gdyby mieli honor powinni sobie strzelic w puste lby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Gdyby nie mieli honoru IP: *.abhsia.telus.net 20.02.04, 01:26 Proponuje w zastepstwie urzadzic im smierc polityczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Komentuje Marcin Bosacki: A jednak mogą zakrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 07:54 Problem w tym,że trzeba go miec ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcus polonius Re: Komentuje Marcin Bosacki: A jednak mogą zakrę IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 19.02.04, 22:47 spelnilo sie moje osobiste marzenie Miller dostal w pysk kurkiem od gazu a teraz jak zamiast strzelac sobie w lep powinni sie zagazowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: Komentuje Marcin Bosacki: A jednak mogą zakrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 01:56 Oczywiście , że mogą i takie ich zbójeckie prawo. NIe ma się co obrażać, tylko wyciągnąc wnioski- nie ufac Rosji, nie ufac i odsunąc od rządzenia frakcję moskiewską w Polsce, zapewnic dywersyfikację dostaw. Co do honoru tych komunistycznych gnid- Millera, Waniek, , to nie mam złudzeń, w ogóle nie wiedzą, o czym mówimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Komentuje Marcin Bosacki: A jednak mogą zakrę IP: *.ne.client2.attbi.com 20.02.04, 04:06 Marcin!!!! Autorze!!!! (whatever is you last name!!!). Sraliscie na Buzka od poczatku. Ja go znam od lat 20-stu. Zawsze byl uczciwym czlowiekiem. Budzisz sie Synu za pozno. Dla mnie jestes tylko Zwyklym Malym Warszawskim ciulem Michnika. Obudz sie Synku i idz pisac do "Trybuny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba mogą zakręcic bo sie z USA dogadali IP: *.mega.tmns.net.au 20.02.04, 07:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh Re: Komentuje Marcin Bosacki: A jednak mogą zakrę IP: *.szuwarowa.krakow.pl 20.02.04, 10:02 w swoim. banda czerwonych s.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Komentuje Marcin Bosacki: A jednak mogą zakrę IP: *.arcor-ip.net 20.02.04, 14:53 chodzi znów o nierozerwalna przyjazn ze... hm, z Rosja... Odpowiedz Link Zgłoś