Dodaj do ulubionych

Hiszpański bank kupi Polskie Towarzystwo Finansowe

IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.04, 20:38
Robi się w Polsce Argentyna....
Obserwuj wątek
    • Gość: Rober Re: Zmienimy na Hiszpańskie Towarzystwo Fina IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / *.sulechow.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 07:30
      polskie zostana niedługo dziury w drogach i przyklepujący ję rękoma robotnicy
      -umiemy się tanio sprzedać.
      • Gość: pawel PRZESTANCIE STRZELAC ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 08:29
        x
      • Gość: Pau Re: Zmienimy na Hiszpańskie Towarzystwo Fina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 11:37
        O bynajmniej, tanio PTF się nie sprzedało. A pozyskanie tak dużego inwestora
        (druga instytucja finansowa w "kręgu" euro) wróży jak najlepiej, co zresztą już
        widać.

Zainteresowanych odsyłam do Działu Marketingu Polskiego Towarzystwa Finansowego
        S.A.
        • Gość: jac Re: Zmienimy na Hiszpańskie Towarzystwo Fina IP: 213.17.204.* 21.02.04, 23:42
          Najlepiej urodzić sie w różowych okularach. Ja urodziłem się i chodzę bez
          okularów i aż taki zachwycony nie jestem.
        • Gość: b14 Re: Zmienimy na Hiszpańskie Towarzystwo Fina IP: 81.60.87.* 22.02.04, 12:12
          Pau ma calkowita racje! Banco Santander to najwieksza hiszpanska instytucja
          finansowa cieszaca sie bardzo duzym prestizem. B.S. inwestuje olbrzymie kwoty,
          glownie a Iberoameryce (choc i w Europie sporo kasy wylozyli)ale zgodnie z
          zapowiedzia prezesa Botina, zamierza zdywersyfikowac swoje kierunki
          inwestycyjne i wejsc na rynki srodkowo-europejskie. Dla PTF jest to znakomita
          szansa na zyskanie solidnego oparcia w B.S. i dalszy rozwoj, bo ten bank nie
          zwykl zadowalac sie okruchami i z pewnoscia bedzie staral sie zawladnac
          wiekszym kawalkiem tortu, jakim jest polski rynek finansowy.
    • Gość: Drukar Re: Qurva IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 23.02.04, 11:13
      Qurva !!!
      Kiedy COS Polacy, qurva, kupia COS, qurva.

Zdrajcow do kopalni wagoniki pchac, qurva.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka