Dodaj do ulubionych

iPlus zbadał, jak Polacy korzystają z mobilnego...

IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 15:41
Ciekawe co by wyszło, gdyby badania robił nie iPlus, tylko jakiś operator sieci kablowej.

Obserwuj wątek
    • Gość: hmh Re: iPlus zbadał, jak Polacy korzystają z mobilne IP: 94.254.144.* 24.03.10, 16:02
      jakby robiła kablówka to nacisk położono by na to, że Polacy są
      zadowoleni z szybkości internetu stacjonarnego. natomiast narzekają na
      limity i szybkość internetu mobilnego :p
      ja osobiście cieszę się owym mobilnym... da się tym i TV przez net obejrzeć :) troszkę się tnie... ale jadąc pociągiem, czy autobusem mogę
      się tak pobawić :)
    • Gość: xiunc Re: iPlus zbadał, jak Polacy korzystają z mobilne IP: *.stk.vectranet.pl 24.03.10, 16:17
      Nie mam tak podzielnej uwagi żeby prowadzić samochód i pisać na forum.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dup.
    • jerzyjerzyjerzy iPlus zbadał, jak Polacy korzystają z mobilnego... 24.03.10, 16:18
      To "nieoswojenie" mobilnego internetu szybko moim zdaniem sie skonczy. W koncu pojawilo sie teraz duzo nowych netbookow i notebookow. Operatorzy daja ciagle to nowe promocje (orange teraz chociazby ta oferta bez modemu -25% ceny), takze ludzie zaczna tego uzywac. Szczegolnie, ze ciagle wchodza nowe, szybsze technologie.
    • Gość: Artur iPlus zbadał, jak Polacy korzystają z mobilnego... IP: 193.36.183.* 24.03.10, 16:37
      Jeżeli popatrzymy na ceny mobilnego internetu to rzeczywiście nie wydaje się aż tak drogi, ale moim zdaniem w sporej części wypadków internet mobilny jest dodatkiem do internetu stacjonarnego a płacić za coś dodatkowego 40-60 złotych to już nie jest tak tanio....
      Nie wiem też dlaczego mobilni internetowcy mogą mieć lepsze mniemanie o sobie - mając 2GB limit może i możesz być ciągle online ale z pełni możliwości jakie daje Ci internet nie skorzystasz....
    • Gość: bidi iPlus zbadał, jak Polacy korzystają z mobilnego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 16:10
      @jerzyjerzyjerzy zgodze sie z Toba, jesli faktycznie wprowadza znizki
      szczegolnie na abonament to wiecej osob zwroci na to uwage. Na dzien
      dzisiejszy ceny sa porownywalne do neta stacjonarnego (przykladowe w tepsie,
      neostrada to koszt okolo 70 zl), podobnie jak Orange, tyle ze niestety nie ma
      jak porownac zasiegu tych dwoch operatorow, wiec trzeba poczekac na jakies
      nowsze technologie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka