Gość: [...] IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 15:41 Ciekawe co by wyszło, gdyby badania robił nie iPlus, tylko jakiś operator sieci kablowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmh Re: iPlus zbadał, jak Polacy korzystają z mobilne IP: 94.254.144.* 24.03.10, 16:02 jakby robiła kablówka to nacisk położono by na to, że Polacy są zadowoleni z szybkości internetu stacjonarnego. natomiast narzekają na limity i szybkość internetu mobilnego :p ja osobiście cieszę się owym mobilnym... da się tym i TV przez net obejrzeć :) troszkę się tnie... ale jadąc pociągiem, czy autobusem mogę się tak pobawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiunc Re: iPlus zbadał, jak Polacy korzystają z mobilne IP: *.stk.vectranet.pl 24.03.10, 16:17 Nie mam tak podzielnej uwagi żeby prowadzić samochód i pisać na forum. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dup. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyjerzyjerzy iPlus zbadał, jak Polacy korzystają z mobilnego... 24.03.10, 16:18 To "nieoswojenie" mobilnego internetu szybko moim zdaniem sie skonczy. W koncu pojawilo sie teraz duzo nowych netbookow i notebookow. Operatorzy daja ciagle to nowe promocje (orange teraz chociazby ta oferta bez modemu -25% ceny), takze ludzie zaczna tego uzywac. Szczegolnie, ze ciagle wchodza nowe, szybsze technologie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur iPlus zbadał, jak Polacy korzystają z mobilnego... IP: 193.36.183.* 24.03.10, 16:37 Jeżeli popatrzymy na ceny mobilnego internetu to rzeczywiście nie wydaje się aż tak drogi, ale moim zdaniem w sporej części wypadków internet mobilny jest dodatkiem do internetu stacjonarnego a płacić za coś dodatkowego 40-60 złotych to już nie jest tak tanio.... Nie wiem też dlaczego mobilni internetowcy mogą mieć lepsze mniemanie o sobie - mając 2GB limit może i możesz być ciągle online ale z pełni możliwości jakie daje Ci internet nie skorzystasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidi iPlus zbadał, jak Polacy korzystają z mobilnego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 16:10 @jerzyjerzyjerzy zgodze sie z Toba, jesli faktycznie wprowadza znizki szczegolnie na abonament to wiecej osob zwroci na to uwage. Na dzien dzisiejszy ceny sa porownywalne do neta stacjonarnego (przykladowe w tepsie, neostrada to koszt okolo 70 zl), podobnie jak Orange, tyle ze niestety nie ma jak porownac zasiegu tych dwoch operatorow, wiec trzeba poczekac na jakies nowsze technologie. Odpowiedz Link Zgłoś