Gość: Filiputek IP: 188.33.234.* 29.03.10, 23:06 Oj tam, oj tam. Za rok tyle siębędzie płacić za "Łaumę" albo zbiorcze "Osiedle Swoboda" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babielek Re: Komiks z Supermanem sprzedano za 1,5 mln dol. IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.10, 23:23 z głową wszystko w porządku?? Odpowiedz Link Zgłoś
opinia_publiczna_online Komiks z Supermanem sprzedano za 1,5 mln dol. 29.03.10, 23:32 U nas też gra Superman. Ciekawe czy wie, że jest tyle wart :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf Komiks z Supermanem sprzedano za 1,5 mln dol. IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.10, 00:43 nie widzę w tym nic dziwnego. za 20 lat te numery będą warte po 10 milonów, trudno o lepszą lokatę kapitału. dla zainteresowanych - jeden egzemplarz tego pierwszego batmana znajduje się w polsce, w prywatnych rękach, jest wprawdzie podniszczony i nie uzyskałby na aukcji pełnej kwoty milona dolarów, mimo tego jest wart ogromne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Komiks z Supermanem sprzedano za 1,5 mln dol. IP: *.chello.pl 30.03.10, 02:35 No zajebiście, że jeden egzemplarz jest w Polsce! Normalnie z tej przyczyny rozpiera mnie duma, że jestem Polakiem. Bo mój rodak, anonimowy, nieznany mi, ale jednak rodak, ma białego kruka wartego grubą kasę. Dla takich chwil chce się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
lancut Komiks z Supermanem sprzedano za 1,5 mln dol. 30.03.10, 03:31 Ja mam oba numery z aukcji w swojej kolekcji!!!!! Kupilem je w latach 60-tych na licytacji w Niemczech u Lempertza! Niesamowite! Wprowadze Batmana na Ebay. Zobacze do jakiej kwoty chetni beda sie przebijac. Kurde. Ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś