Dodaj do ulubionych

Samsung stawia na Bada. Otwiera w Polsce sklep ...

IP: 91.211.84.* 30.04.10, 09:38
widac ze ludzie to gadrzeciarze ale co sie dziwic skoro załosna
nasza klasa osiagneła sukces !Napewno niekupie zadnej aplikacji do
telefonu jest ona zbedna przez telefon dzwonie a nie siedze na
internecie czas wykorzystuje efektywnie anie na marnowanie na
głupoty!I to jeszce za nie placic a to dobre!
Obserwuj wątek
    • Gość: golmark Samsung stawia na Bada. Otwiera w Polsce sklep ... IP: *.lanet.net.pl 02.05.10, 21:49
      Jakoś tak podobnie to widzę.
      Acz mogę się mylić, tylko po co ?
      Ha
      • Gość: august Re: Samsung stawia na Bada. Otwiera w Polsce skle IP: 212.180.139.* 07.05.10, 16:08
        ja bym chciał zobaczyć jakąś fajne aplikacje na 4 calowego BL40 ... Ten telefon
        ma jeszcze spore możliwości z tak potężnym hardware
    • super_elcracktotal Re: Samsung stawia na Bada. Otwiera w Polsce skle 17.05.10, 10:36
      W dzisiejszych czasach wytworów, takich jak te Samsunga, nie można nazwać tylko
      telefonem. To jest urządzenie wielofunkcyjne i trzeba się po prostu na takie
      otworzyć. Zauważ, że są ludzie, którzy nie mają wiele czasu, i dla których
      internet/telefon/aparat/pracownia komputerowa w jednym urządzeniu to jest
      ogromny handicap. Moim zdaniem Samsung zrobił potężny krok w przód rezygnując z
      Symbiana i przechodząc na Bada. Orientujecie się w jakich przedziałach cenowych
      będą nowe telefony?
      • robsonos Re: Samsung stawia na Bada. Otwiera w Polsce skle 18.05.10, 11:10
        Ale jest także model samsunga z Androidem, jeżeli się nie mylę.
        Konkurs jest im bardzo potrzebny, chyba właśnie po to by gonić Androida. Fajna
        jest pula nagród. Dla Polaków 100 tys. - za 1 miejsce. Jest o co walczyć.
        A sam fonik o tyle ciekawy, że ma video HD i bluetooth 3.0
        Zalet jest więcej. Mam tylko nadzieję, że szybko będzie dostępny w ofercie
        orange. Czyli dla mnie.
        • super_elcracktotal Re: Samsung stawia na Bada. Otwiera w Polsce skle 18.05.10, 20:41
          Gdzie ten konkurs? Mógłbyś przytoczyć jakieś źródło? bada jest prostym systemem
          jeżeli konkurs ma dotyczyć tego systemu to ja w to wchodzę!
          • robsonos Re: Samsung stawia na Bada. Otwiera w Polsce skle 19.05.10, 14:32
            super_elcracktotal napisał:

> Gdzie ten konkurs? Mógłbyś przytoczyć jakieś źródło? bada jest prostym systemem
            > jeżeli konkurs ma dotyczyć tego systemu to ja w to wchodzę!

Wejdź na Bada
            Znajdziesz wszystko.
            Ja niestety nie mam tego typu umiejętności, ale mogę podrzucić pomysły na soft.

• super_elcracktotal Re: Samsung stawia na Bada. Otwiera w Polsce skle 19.05.10, 23:43
              Spokojna głowa. Bada jest prostym system. Jak chcesz to podeślę Ci samouczek,
              ewentualnie odpowiem na wszelkie pytania. Ja już trochę ogarnąłem ten system no
              i co...jak się zrodzi w głowie pomysł na fajną aplikację to wezmę udział, bo dla
              takich nagród warto.
              • robsonos Re: Samsung stawia na Bada. Otwiera w Polsce skle 20.05.10, 13:41
                Tak, wiem, że bada nie jest skomplikowanym systemem. Zastanowię się najpierw nad
                pomysłem, a potem, kto wie. Bo jednak nagrody kuszą. Nawet jeżeli nie wygram, to
                i tak, może mniejsza nagroda, albo po prostu satysfakcja. Tak to się powinno
                traktować.
                • super_elcracktotal Re: Samsung stawia na Bada. Otwiera w Polsce skle 10.06.10, 00:17
                  No to jak - są jakieś propozycje na dobrą aplikacje? Jestem chętny do
                  współpracy. Bada mam już ogarniętego, tylko pomysłów jakoś brakuje.
                  • Gość: antek Re: Samsung stawia na Bada. Otwiera w Polsce skle IP: 85.222.87.* 16.06.10, 15:17
                    Konkurs trzeba przyznac z wypasionymi nagrodami.Mysle ze nawet jesli
                    nie jest sie programista,tylko od czasu do czasu sie pogrzebie przy
                    programach to warto spróbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka