Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 08:02 Komu się coś chyba pojebał.o Jak grupa 2.300.000 osób może mieć siłę nabywczą 35.000.000.000,- EUR Czy każdy gej, to milioner? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ptica Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 08:14 Gubię się przy dużych liczbach. Ale każdy musiałby zarabiać po 5k netto i wszystko wydawać. Gej kojarzy mi się raczej z łysiejącym sprzedawcą butów z wąsikiem niż z absolwentem SGH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policz Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.aster.pl 15.07.10, 08:19 a to sie zdziwisz. sam jestem absolwentem sgh, nie sprzedaje butow i wydaje duzo wiecej niz te 5 tysiecy miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huehue [...] IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.10, 09:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 15.07.10, 11:27 Gość portalu: policz napisał(a): > a to sie zdziwisz. sam jestem absolwentem sgh, nie sprzedaje butow i > wydaje duzo wiecej niz te 5 tysiecy miesiecznie. Ale większość gejów nie jest taka jak ty. To raz. Dwa: liczba gejów podana ogółem jest ZNACZNIE zawyżona... A do tego nie każdy z nich prowadzi życie typowego geja... Odpowiedz Link Zgłoś
greg44pol Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 15.07.10, 10:11 GEJ , wyksztalcony, zadbany, dobrze ubrany, pracowity, znajacy jezyki obce i podroznnik ... homo to taki jacykow i kazdy Gay od takich sie odcina i nie utozsamia sie z nimi ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robot Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 08:18 Nie wiem czy dobrze liczę, nie piłem jeszcze kawy, alem jeżeli 2 400 000 gejów wydaje rocznie 35 000 000 0000 łełro, to z łatwo policzyć że statystyczny gej wydaje około 14,5 kilo łełro. Pomnóżmy to przez 4 potem podzielmy przez 12 miesięcy i okaże się że na głowę wypada po 4861 zł. Ciekawy jestem skąd te statystyki. Może ktoś to policzył zgodnie z jakąś brukselską dyrektywą. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policz Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.aster.pl 15.07.10, 08:18 Jak podzieli sie obie kwoty to wychodzi troche ponad 15 tysiecy Euro a to przeciez 60 tysiecy zlotych, czyli 5 tysiecy miesiecznie. Wcale nie milionerzy, tylko ludzie bez zobowiazan chetnie wydajacy pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 15.07.10, 11:21 > Jak podzieli sie obie kwoty to wychodzi troche ponad 15 tysiecy Euro a to > przeciez 60 tysiecy zlotych, czyli 5 tysiecy miesiecznie. Wcale nie > milionerzy, tylko ludzie bez zobowiazan chetnie wydajacy pieniadze. Tak, jasne. Srednia dochodow polskich gejow i lesbijek wynosi 5000 PLN netto.....Oczywiscie nie ma gejow posrod nauczycieli, pielegniarek, robotniow, ba nawet pracownikow naukowych uczelni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lo Puto Crack DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: 212.75.114.* 15.07.10, 08:26 Ha ha, niezle się zlinkowało z artykułem o zamożnych gejach. Uprzejmie proszę informatyków Agory o przeprogramowanie robotów, bo to co robią teraz to jest DYSKRYMINACJA i ludobójstwo wszelkich mniejszości. "ZOBACZ TAKŻE Sekspodatek na kryzys (31-03-10, 12:00) Smutny koniec jajecznicy (18-12-08, 17:20) Zakaz seksu w słynnym Airbusie A380 (11-11-07, 19:44) " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lo Puto Crack dawno nie czytałem tak bzdurnego artykułu IP: 212.75.114.* 15.07.10, 08:31 A czy ktoś z analityków pokusił się może o profil typowego heteryka? zapewne niedomyty, burak, frustrat i pesymista. Nic dziwnego, bo te pare groszy co to je zarobi wydaje w całości na kartofle. Jestem zażenowany poziomem tej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policz Re: dawno nie czytałem tak bzdurnego artykułu IP: *.aster.pl 15.07.10, 08:36 wcale nie "niedomyty, burak, frustrat i pesymista" ale za to z dziecmi i hipoteka i innymi kredytami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lo Puto Crack i po co te stereotypy? IP: 212.75.114.* 15.07.10, 10:27 stereotypy są szkodliwe - geje wiedzą o tym chyba najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re: dawno nie czytałem tak bzdurnego artykułu 15.07.10, 11:36 Gość portalu: policz napisał(a): > wcale nie "niedomyty, burak, frustrat i pesymista" ale za to z dziecmi i > hipoteka i innymi kredytami. A geje nie mają hipoteki i kredytów? Nie jedzą (chleba i kartofli)... Skąd niby PRZECIĘTNY gej ma mieć 5000 zł netto do wydania miesięcznie, skoro przeciętne wynagrodzenie BRUTTO w Polsce w 2009 to tylko 3300? Nagle by się okazało, że gejami są WSZYSCY lepiej zarabiający - bo do tej liczby 2 350 000 też trzeba dobić :) Artykuł jest po prostu KŁAMLIWĄ gejowska propagandą. Liczba gejów w Polsce tez jest zawyżona: uwzględniając 2 350 000 gejów, to byłoby 6,15% społeczeństwa łącznie z niemowlakami. A licząc tylko osoby 18+ - 7,6% ludności. ŻADNE wiarygodne badania nie wykazują tylu gejów, w dodatku wszyscy oni mieliby super zarabiać i prowadzić życie w kulturze queer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan to geje nie biorą kredytów hipoptecznych? IP: *.chello.pl 18.07.10, 01:08 Mi się jakoś wydaje mi się że biorą. Nawet mają też kredyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Paso DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 08:44 Autor jest typowym pieskiem GW. jak można napisać: " nieobarczony dzieckiem" to tak jak nieobarczony kredytem czyli czymś negatywnym. Zamiast potępiac to cale homosiostwo to się ludziom wmawia, że takie zachowania stają się normą! Protestuję z całą stanowczością! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Moze nie chodzi o pedofilów IP: *.e-wro.net.pl 15.07.10, 08:53 może chodzi o pedofilów, którzy robią biznes , wiadomo jaki...hehe a że dużo homoseksualistów marzy o młodych chłopcach, więc.... no ja tam nie wiem, nie siedze w tym hmmm..."róznorodnym, tęczowym" środowisku :) Odpowiedz Link Zgłoś
koscielny_2 Re: Moze nie chodzi o pedofilów 15.07.10, 09:34 Sam jestes gejem skoro wiesz o czym marza geje. Co za kryptogej, najlepiej to sie nie przyznac przed samym sobą, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ten_no Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 15.07.10, 08:55 Zgadzam sie ze "nieobarczony dzieckiem" to glupi zwrot. Ale na zadne potepianie sie nie zgadzam - co nastepnie, potepiamy zielonooczyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 15.07.10, 08:57 "socjalizm to ustrój, który bohatersko walczy z problemami nie znanymi w innych ustrojach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróż Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 08:55 To jest bardzo proste i nie ma co tu się zastanawiać: - Ty, słuchaj - jesteś gejem? - Jestem. - A masz garnitur od Armaniego? - Nie mam... - A masz chociaż buty od Gucciego? - Też nie mam... - To ty zwykły pedał jesteś! Stąd średnia 15tys euro na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.range86-152.btcentralplus.com 15.07.10, 09:02 Wstyd, czytajac te komentarze robi sie niedobrze. Po co dzielicie ludzi na hetero i homo? mamy 2010 rok, ludzi sie juz nei dzieli ze wzgledu na ich sexualnosc. spoleczenstwa dzielic nie trzeba, za uczyc sie od innych tolerancji... moze podzielcie to jeszcze na ludzi w wolnych zwiazkach itd ... skad zalozenie, ze homoseksualisci nie posiadaja dzieci i kredytow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konto zablokowane A artykuł pani czytała? IP: *.chello.pl 15.07.10, 09:19 Czy tylko komentarze? Wszystkie (no, może poza jednym) odnoszą się ściśle do tresci "artykułu", któren tylko o jednym jest - właśnie o tym podziale, od którego Szan. Pani się niedobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzepki Harry Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 09:31 Powiedz to tym homosiom, którzy jakieś pedzioparady urządzają. Zamiast sobie po prostu być i żyć wśród ludzi, wyłażą na ulicę i ogłaszają, że lubią walić w d-upę kolegę lub lubią być waleni. A kogo to obchodzi? Lubisz, to se to rób, tylko po co mi to obwieszczać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob sexualność? IP: *.ghnet.pl 15.07.10, 09:34 ile ty masz kurfa lat? 15? może najpierw niech ci jakaś stara rozjechana meksykanka włoży w pipę wibrator, to potem porozmawiamy o homoseksualizmie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: 82.36.2.* 15.07.10, 10:15 Gość portalu: Mania napisał(a): > Wstyd, czytajac te komentarze robi sie niedobrze. Po co > dzielicie ludzi na hetero i homo? mamy 2010 rok, ludzi sie juz > nei dzieli ze wzgledu na ich sexualnosc. spoleczenstwa dzielic > nie trzeba, za uczyc sie od innych tolerancji... moze > podzielcie to jeszcze na ludzi w wolnych zwiazkach itd ... > skad zalozenie, ze homoseksualisci nie posiadaja dzieci i > kredytow? Bo w Polsce o takich rzeczach sie nie mowi. Homosexualisci majacy dzieci? Nie do pomyslenia. Dziwne ze w UK nie mamy takich problemow a parady LGBT nie odbijaja sie wiekszym echem, a normalna rozmowa w biurze gdzie facet powie ze odbiera go chlopak z pracy nie powoduje jakichs dziwnych spojrzen czy usmieszkow... A tak na marginesie, to widze ze tolerancyjni Polacy to tylko za granica (twoj host z BritishTelecom), hehe Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 15.07.10, 10:20 Gość portalu: Luke napisał(a): > a normalna rozmowa w > biurze gdzie facet powie ze odbiera go chlopak z pracy nie powoduje jakichs dziwnych spojrzen czy usmieszkow... Bzdury pleciesz. Na calym swiecie sie z takich smieja. Nie bija, to fakt, ale smiech zawsze wzbudzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: 82.36.2.* 15.07.10, 10:28 odchudzacz napisała: > Bzdury pleciesz. Na calym swiecie sie z takich smieja. Nie bija, to > fakt, ale smiech zawsze wzbudzaja. No to ja chyba powinienem kupic Lotto, bo szczescie mam niepojete ze w miejscu pracy nie mialem do czynienia z usmieszkami, etc. Normalnie rano sie rozmawia przy kawie i zawsze sie mnie ktos spyta o mojego chlopaka, co robilismy w weekend, etc. I nie pracuje w jakichs "branzowych" miejscach, tylko w duzej miedzynarodowej korporacji. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 15.07.10, 10:51 to trafiles do samych swoich. korporacyjne menele. o braku kompetencji nawet nie bede wspominal. Najlepsze jest to,z eczesc z nich juz zapomniala jezyka w gebie (ja nie mowic polsky) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: 82.36.2.* 15.07.10, 11:02 Zechcialbys moze wytlumaczyc co masz na mysli mowiac "samych swoich"? Aha, i skad sie wziela ta nasza niekompetencja? A ze ktos zapomina polskiego to akurat nie ma zwiazku z orientacja - po prostu jak sie nie mowi to sie zapomina - sam miewam czasem z polskim problemy, bo po polsku rozmawiam tylko z rodzicami przez telefon co jakis czas i czasem gazete przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 15.07.10, 11:17 > Bzdury pleciesz. Na calym swiecie sie z takich smieja. Nie bija, to > fakt, ale smiech zawsze wzbudzaja. Moze i ciebie w Ciechanowie, ale to nie jest caly swiat. W PL jest to zjawisko wciaz powszechnie spotykane, na zachodzie zanika. Albo mozesz sobie wyobrazic coming out jakiegos polskiego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 15.07.10, 10:18 Gość portalu: Mania napisał(a): > skad zalozenie, ze homoseksualisci nie posiadaja dzieci i > kredytow? Kredyty na pewno, ale dzieci niby skad??? Odpowiedz Link Zgłoś
r1234_76 Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 16.07.10, 14:14 Jak widać, to ci marketingowcy dzielą. No, ale liczby jakieś z kosmosu wzięte. Słyszałem, że bazując na tych liczbach w jakimś kraju zrobili gayTV, i dość szybko splajtowali. Zresztą, zastanówcie się. Czy większość towarów, które używają normalni ludzie (wliczając w to normalnych gejów) są jakieś specyficzne? Czy są jakieś samochody dla gejów z jakimś dodatkowym wyposażeniem, których w normalnych autach nie ma? Czy są gejowskie komputery? Gejowskie piwo? Ja się nie znam, ale wydaje mi się że nie. W dodatku, jakakolwiek reklama, skierowana specyficznie do gejów, raczej zaszkodzi sprzedaży tych produktów, niż pomoże. Wydaje mi się, że firmy lepiej by zrobiły robiąc lepsze prodkty w ogóle, a nie marnując pieniędzy na dotarcie do jakichś gejów - którzy produkty, które są po prostu dobre, i tak kupią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzepki Harry Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 09:25 HAHA, dwa i pół miliona pedziów w Polsce, chyba im to wróżka z fusów wywróżyła :D Manipulacja idzie ostro, nie ma co... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Ale bzdury! 15.07.10, 09:26 Chyba tylko postepowa inteligencja moze uwierzyc w to, ze w Polsce jest ponad 2mln pederastow. Kto wymysla takie brednie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policz Re: Ale bzdury! IP: 212.244.51.* 15.07.10, 10:48 obudz sie czlowieku, to ostrozny szacunek. Skoro od 5 do 10% populacji homo sapiens jest homoseksulana to mniej wiecej tyle wyjdzie. Choc kto wie, moze Polska jest wyspa heteryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzepki Harry DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 09:35 O, widzę że Agora ma informatyka, który w tempie błyskawicy usuwa nieprawomyślne komentarze :D No pięknie, pięknie - a zostawcie ich trochę, niech "geje" (ci od parad) wiedzą co lud o tym myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 15.07.10, 11:52 Krzepki Harry napisał(a): niech "geje" (ci od parad) wiedzą co lud o tym myśli :) -------------------- Harry, z tego, co tu wypisujesz wynika niezbicie, że jesteś "lud", ale z tym myśleniem, to przesadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
greg44pol DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 15.07.10, 10:06 wlasnie tak jest ja zarabiam b duzo miesiecznie wlasciwie w 3 tygodnie bo jeden tydzuien jestem w polsce to jeszcze tani kraj i luxus nie taki drogi mam 34 znajomych Gay'ow co tez sa bogaci i wydaja na zachcianki wszystko...dziecko kosztuje moj heteryku = / dobry luxusowy samochod + apartament / wystarczy policzyc jak w kazdej grupie sa bogaci i biedni i bezrobotni ale ci co maja glowe na karku zawsze beda mieli wiecej poza tym jestesmy lepiej wyksztalceni, zadbani, swiat dla nas jest dosterpny w kazdej postaci i umiemy cieszyc sie z zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 10:17 Tja, jesteście lepiej wykształceni, zadbani, świat jest dla was dostępny, umiecie się cieszyć z życia, tylko mnie i innym hetero od naszej radości z życia przynajmniej dupa nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 15.07.10, 11:01 stary, bzdury pleciesz. zwykle homosie siedza cicho i sa przyzwoitymi ludzmi. tylko geje sie obnosza swoja ulomnoscia, ale to wasz problem. zreszta, bycie gejem zaczyna sie powoli oplacac! unia daje kase, ktora wypracuja normalni do tego, bys ty mogl brac w pupe i miec zagwarantowana rekonstrukcje jelita na nasz koszt. niedoczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny gej Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 10:59 właśnie gościu naucz się liczyć - cczy to tak dużo 15500 euro na jednego statystycznego geja :p pewno dla ciebie tak, dla innych to na kanary z ledwościa wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxL DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.chello.pl 15.07.10, 11:36 Po wielu osobach bys sie nie spodziewal ze sa gejami. Choc wielu mlodych chłopakow mocno inwestuje w swoj wyglad , drogie ciuchy , kosmetyczka , perfumy i tu sie zgadzam z autorami artykulu ze sa to spore pieniadze . Sam , co roku mam 2 miesieczne wakacje to okolo 8 000 zl + lokale gejowskie , kosmetyki , ciagle nowe ubrania, coraz wygodniejsze auto ( przeciez gej w starym aucie wyglada okoropnie ! ) byl juz maly przeszczep włosow ( glebokie zakola niemodne) itp gdybym mial zone i dzieci - nnie moglbym sobie na to pozwolic i nie mialbym juz takiej potrzeby sie stroic. Niestety geje sa podziwiani tylko wtedy jak sa zamozni..wiec staraja sie jak moga byc zamozni ... na swiecie w ten sposob tez zdobyli sobie tolerancje. juz kilkanascie lat temu spedzjac weekend w marriocie w night clubie widzialem usmieszki kelnereczek kiedy nawzajem dedykowalismi sobie piasenki i trzymalismy sie za rece - nikt nie osmielil sie nam zwocic uwagi... = moc pieniadza przeszkodzila...he eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów IP: *.e-wro.net.pl 15.07.10, 11:53 może oni nie uśmiechali się do was, ale ŚMIALI SIĘ Z WAS! z takich gejów, hehehe... równie żałośnie wygląda pan z kozą(oczywiście taka para jest JESZCZE dyskryminowana) lub 60 latka trzymająca się za rączke z 20 letnim kochankiem-zigolakiem. my , ludzie normalni, się z was po prostu ŚMIEJEMY!!!! BUHAHAHA! a przecież dewiacje można już leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
franz.joseph DGP - Duże firmy walczą o zamożnych gejów 15.07.10, 18:10 2 300 000? Wyście chyba całą Polonię z USA i Wysp Brytyjskich wliczyli, z niemowlętami i starcami oczywiście. I każde z tych niemowląt też ma 5000 netto. A propaganda jakoś nie jest w stanie zauważyć, że heteroseksualiści też wydają pieniądze. Oczywiście każdy się zgodzi, że homo wyda więcej na szeroko pojęte pierdoły, ale złotówka wydana w klubie nie jest wcale lepsza od złotówki wydanej na pieluchy. Mógłbym tak pisać i pisać, ale o jedną tylko rzecz poproszę. Źródła. Wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś