Gość: hmm IP: 89.191.147.* 28.07.10, 18:36 Białoruś gdy przyjdzie do płacenia będzie bankrutem ? Łukaszenko zadekretuje korzystny kurs wymiany i ściągnie Euro z rynku siłą ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Re: Sensacja. Białoruś wyemitowała euroobligacje IP: *.ust.tke.pl 28.07.10, 19:03 Do jakiego płacenia?Białoruś będzie tak wykupowała te obligacje, jak Polska swoje.Białorusini będą rolowali swoje obligacje, tak jak robią Polacy.Nikt na świecie nie zamierza spłacać długów.Jest to po prostu niemożliwe w systemach demokratycznych.Czy ktoś słyszał o tym kiedy tygrys Europy, Polska zamierza zacząć naprawdę zacząć spłacać długi zamiast rolowania?Jedyny problem, to znaleźć głupków chcących kupować takie nic niewarte papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: Sensacja. Białoruś wyemitowała euroobligacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 13:49 > Jedyny problem, to znaleźć głupków chcących > kupować takie nic niewarte papiery hehe tylko, ze te niby glupki zarabiaja na tym gruby szmal z odsetek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaspar Sensacja. Białoruś wyemitowała euroobligacje o ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 10:18 Na Białorusi nie jest tak tragicznie jak sie nam wydaje. Kumpel przez serwis bialorus.com.pl znalazl dostawce art. przemysłowych do swojej firmy. Sa tansze niz te produkowane w Polsce. Moim zdaniem warto wejsc na białoruski rynek nim zrobią to np. Turcy albo Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licznik Re: Sensacja. Białoruś wyemitowała euroobligacje IP: *.ghnet.pl 29.07.10, 15:19 spamer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Chyba kpisz sobie IP: 93.85.126.* 29.07.10, 21:15 Byłem na Białorusi, ukąsił mnie kleszcz, więc musiałem kupić jakieś leki. W aptece były od polskiego producenta i białoruskie. Te polskie są po 6.50, a białoruskie po 0.50. Pytam się, skąd ta różnica - odpowiadają, że białoruskie mają 10 razy więcej działań ubocznych. Powiedz, gdzie ten sklep to nie będę tam kupował... ;) Odpowiedz Link Zgłoś