GoĹÄ: Antek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.07.10, 08:40 Uscislenie: chodzi o lewy DOLNY rog iphona 4, a wiec miejce, w ktorym kazdy praworeczny trzyma ten telefon! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Pablisim Re: "Futerał nie będzie potrzebny". Motorola kpi IP: 212.160.172.* 29.07.10, 09:04 Uściślenie: jak najbardziej chodzi o lewy dolny, który jest zasłaniany uchwytem przez lewą rękę a nie prawą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZiomisławPaliblant To jest bez znaczenia. IP: *.e-wro.net.pl 29.07.10, 09:07 Japkofon może mieć nawet 30-kg pancerz z ołowiu, a ludzie i tak kupią japkofon, niż jakąś Motorolę :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mario Kto kupił gó'wniany iphone ten ma problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 09:23 Ja problemów nie mam, bo takich gó'wnianych telefonów nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość "Futerał nie będzie potrzebny". Motorola kpi z ... IP: *.home.aster.pl 29.07.10, 09:37 Nie zabraknie Jeleni i Idiotów, którzy będą kupować za dużą kasę nawet największe iG0wwwno z ładnym design'em i z dobrą reklamą! Dla producentów marketing'owych śmieci złote czasy. Zdrowo myślący ludzie załamują ręce. Czas umierać... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: www Re: "Futerał nie będzie potrzebny". Motorola kpi IP: *.dclient.hispeed.ch 29.07.10, 10:08 Sorry, ale akurat produkty Appla bija na glowe wszystko inne. Popatrz na dostepnosc aplikacji, latwosc zakupu muzyki i filmow przez net. Gdzie to masz? Ucze sie Chinskiego i za 7.99 kupilem przez Itunesa program do nauki slowek. Myslisz, ze w Motoroli tak bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zz Re: "Futerał nie będzie potrzebny". Motorola kpi IP: 188.33.132.* 29.07.10, 10:32 > Ucze sie Chinskiego i za 7.99 kupilem przez Itunesa program do nauki slowek. > Myslisz, ze w Motoroli tak bedzie? Ta Motorola jest z systemem Android, na który też jest dużo aplikacji. Przykład: www.androidzoom.com/android_applications/productivity/memodroid_bdgo.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: henio Re: "Futerał nie będzie potrzebny". Motorola kpi IP: *.chello.pl 29.07.10, 10:54 iSron przez trzy lata doczekał się 300'000 aplikacji w większości płatnych Android po niewiele ponad roku ma 100'000 aplikacji w większości bezpłatnych (z googlowymi reklamami) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sceptyk "Futerał nie będzie potrzebny". Motorola kpi z ... IP: 194.117.241.* 29.07.10, 10:01 Cwyt śmierci, iPhone Killer... stuknijcie się w czoło, tylko mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dadaista Re: "Futerał nie będzie potrzebny". Motorola kpi IP: 212.160.172.* 29.07.10, 10:21 Boję się, że jeszcze by im się od tego ciosu pogorszyło... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anty Apple UK Jakim trzeba być debiulem i lanserem IP: *.bb.sky.com 29.07.10, 10:16 żeby kupić produkt/ telefon o którym się już z góry wie, że jest felerny! Wszyscy użytkownicy Apple bez wyjątku włączając w to grafików to idioci kupujący tylko i wyłącznie te produkty na lansu i logo. Innego logicznego wytłumaczenia nie ma. Pracuję w Anglii dla firmy GIGANT BAE Systems z branży zbrojeniowej strona: www.baesystems.com/ProductsServices/index.htm tutaj nikt z projektantów i grafików nie używa produktów Apple. Apple jest dla szarego ludu. Więc mówienie o jego profesjonalnym zastosowaniu do grafiki jest pie...niem! Jak telefon to tylko Nokia i jej najnowsze dziecko N8. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lajkonik Re: Jakim trzeba być debiulem i lanserem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 12:36 Ale wśród Afro i latyno amerykanów ( czy poprawnie) to szczyt szpanu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EM Re: Jakim trzeba być debiulem i lanserem IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 29.07.10, 14:01 > Ale wśród Afro i latyno amerykanów ( czy poprawnie) to szczyt szpanu. Ulzylo ci, polokundelku? Wbrew wyobrazeniem sporej ilosci tutejszych w cywilizacji produkty Stefana w czarnym golfie nie sa niczym "lanserskim", ani "elitarnym", bo sa po prostu zbyt dostepne i popularne. W Polsce jest zreszta podobnie. Jeszcze nigdy nie widzialem kogos chwalacego sie ejPhonen. No, ale ja do dyskotek dresiarskich nie chodze - moze ty, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dc99 To pewnie pierwszy raz forum czytasz IP: *.tktelekom.pl 29.07.10, 14:30 > Jeszcze nigdy nie widzialem kogos chwalacego sie ejPhonen. No, ale > ja do dyskotek dresiarskich nie chodze - moze ty, To widocznie pierwszy raz w życiu czytasz forum internetowe, bo normalnie przy jakiejkolwiek dyskusji technologicznej najdalej po 5 postach odzywa się jakiś iBurak ze swoim zwykłym "iCośtam jest najlepszy, najbardziej innowacyjny, (tu ciąg dalszy marketingowego bełkotu), ale wy nie wiecie bo mnie stać a was nie stać". Na opinię iż produkty Apple są rodzajem Prozacu dla zakompleksionych zer uczciwie zapracowało sobie u nas nie Apple, nie Jobs, tylko właśnie iFanboje forumową produkcją jak powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EM Re: Jakim trzeba być debiulem i lanserem IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 29.07.10, 14:09 Tak, powiedzial fanboy innej marki, haha. To, ze komputery Apple sa jakoby "profesjonalne" wyleglo sie w twojej glowie i mozgach kolegow 13-latkow. Mac (poza modularnie zbudowanym Pro) to zwykly komputer domowy i nic wiecej. Przecietny PC tez nie, bo zeby powaznie pracowac nad obrobka zdjec musisz sobie zafundowac monitor za 5 kawalkow. Lata masowego zastosowan Apple w sferze profesjonalnej to koniec lat 80, poczatek 90, kiedy to z zakresie DTP kazdy ich uzywal, bo PC dopiero uczyl sie przedstawiac wiecej niz 16 kolorow.... Odpowiedz Link Zgłoś
miroslove "Futerał nie będzie potrzebny". Motorola kpi z ... 29.07.10, 10:19 Pewnie gdyby iPhone'y w ogóle nie działały ludzie i tak by je kupowali. Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: "Futerał nie będzie potrzebny". Motorola kpi 29.07.10, 10:48 Gość portalu: Antek napisał(a): > Uscislenie: chodzi o lewy DOLNY rog iphona 4, a wiec miejce, w ktorym kazdy pra > woreczny trzyma ten telefon! ##3 Ja zauważyłem, że każdy praworęczny trzyma jednak telefon lewą ręką przy lewym uchu. Patrzyłeś w lustrze? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy To jak oni trzymają te telefony?! 29.07.10, 10:56 Bo mi wystarczą trzy palce i nigdy nie zakrywam górnego rogu - ani lewego, ani prawego. Próbowałem tak złapać i nie da się - po prostu nie da się w normalny sposób tak złapać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asd Niech lepiej kpią z siebie IP: 93.85.127.* 29.07.10, 11:05 Najlepsze w tych komentarzach to, że piszą je przeważnie osoby, które nigdy nie miały Iphone'a, więc nie mają kompetencji do krytykowania. Prawda jest taka, że jakikolwiek telefon wyprodukuje motorola i jakąkolwiek reklamę wykupi, za ich produktem nie ustawią się kolejki na tydzień przed premierą. Mało tego, apple ze swoich 4 modeli iphone'a i kilku lat obecności na rynku telefonicznym ma więcej zysku niż motorola, co produkuje graty od lat... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibuc Re: Niech lepiej kpią z siebie IP: 193.22.252.* 29.07.10, 11:58 Wiesz, typowy konsument z radością zapłaci, gdy nasrasz mu do kubeczka i powiesz, że ten nowy jogurt o smaku guano (bez cukru!) reguluje pracę jelit i zmniejsza zachmurzenie w okresie urlopowym. Wyniki sprzedaży nie świadczą o tym, że ktoś robi dobry produkt, tylko że jest dobry w jego sprzedawaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ajp Re: Niech lepiej kpią z siebie IP: 109.243.148.* 29.07.10, 12:18 > Najlepsze w tych komentarzach to, że piszą je przeważnie osoby, > które nigdy nie > miały Iphone'a, więc nie mają kompetencji do krytykowania. O to właśnie chodzi, żeby cwaniaczkowi w golfiku ani złamanego centa nie zapłacić. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczynska_76 "Futerał nie będzie potrzebny". Motorola kpi z ... 29.07.10, 11:39 Wg mnie nowy iPhone 4, to jedna wielka pomyłka! Odpowiedz Link Zgłoś