GoĹÄ: Kot789 IP: *.toya.net.pl 07.08.10, 17:09 maja monarchie absolutna, szariat i cenzure, a sa sojusznikami USA... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulanzalasem Jest porozumienie Arabii Saudyjskiej z BlackBerry 07.08.10, 19:06 Gość portalu: Kot789 napisał(a): > maja monarchie absolutna, szariat i cenzure, a sa sojusznikami USA... USA tak szanuje prawa i swobody obywatelskie, że ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiryloszomber Jest porozumienie Arabii Saudyjskiej z BlackBerry 07.08.10, 19:11 Kasa, dzióbki... dziewicze... naiwne... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.knox Re: Jest porozumienie Arabii Saudyjskiej z BlackB 07.08.10, 21:42 Gość portalu: Kot789 napisał(a): > maja monarchie absolutna, szariat i cenzure, a sa sojusznikami USA... A czyim sojusznikiem jest Polska ze swoja medialne cenzura, szczatkowa demokracja, obdarta z suwerennosci i ulegla wobec brukselskiego rezimu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc987 Jest porozumienie Arabii Saudyjskiej z BlackBerry IP: *.pools.arcor-ip.net 07.08.10, 22:07 BlackBerry nie bardzo dziękuje, nie wiem kto podsłuchuje albo gdzie lądują moje rozmowy albo SMS. Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s Wydobywają dużo dużo dużo ropy naftowej oraz 08.08.10, 00:15 trzymają porządek. Idealny partner dla USA w tym regionie. Prawa człowieka to USA ma... Odpowiedz Link Zgłoś
mieetek Jest porozumienie Arabii Saudyjskiej z BlackBerry 08.08.10, 00:46 Czyli już nie tylkoStany będą śledzić wszystkie Blackberry. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bbfan czyli chyba porozumienie dotyczy BIS-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 01:19 Wyglada na to ze serwer do bis dla klientow lokalnych bedzie stawiany lokalnie. Dzieki temu co prawda sam BB nie bedzie udostepnial danych ale juz proste protokoly imap/pop3 nawet z ssl arabowie sobie beda mogli skanowac. Ale nadal nie zmienia to zabezpieczenia przyjezdzych uzytkownikow roamingowych. Szyfrowany Tunel miedzy BB a NOC (network operation center) bedzie nadal szedl w tunelu roamingowym bez mozliwosci skanowania przez arabow czyli nawet bis powinien byc stosunkowo bezpieczny. Czyli bialy terorysta jesli bedzie chcial sie bezpiecznie zdetonowac powinien uzywac jakies karty europejskiej i bedzie bezpieczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: helga Jest porozumienie Arabii Saudyjskiej z BlackBerry IP: *.os1.kappa.pl 08.08.10, 07:30 "Przedstawiciele władz twierdzą, że obawiają się wykorzystania możliwości BlackBerry przez ekstremistów. " Ale ściema... Będą śledzić kto wysyła nieprzyzwoite wiadomości i skazywać ich za to przed sądem.... Co za kraj, wszędzie cię śledzą, włażą do łóżek, zero prywatności... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luka śmieszna 'usługa' śmiesznej firmy sprzed lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 08:28 oczywiście śmieszni (co nie znaczy biedni) chłopkowie, nie potrafią się dostosować do SIECI, tylko od razu grożą, pokrzykują i na koniec mordują Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna klanianie sie muzulmanom i katolickim fanatykom.. IP: *.chello.pl 08.08.10, 09:17 bedzie mialo fatalne skutki, ale jak sie nie ma jaj to tak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
k_1_0 Re: klanianie sie muzulmanom i katolickim fanatyk 08.08.10, 10:45 A możesz mi podac kraj w którym rządzą katoliccy fanatycy. Czy tylko to przejaw twojej głupoty. Bo co do fanatyków islamu rzeczywiście są takie kraje. Czekam na odpowiedź. Bo chyba wiesz kim jest fanatyk. I nie jestem katolikem, żeby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l A ja myśłałem, że to tylko ChRL cenzuruje 08.08.10, 10:01 internet. Tak do tej pory pisała "wolna" prasa... Odpowiedz Link Zgłoś