xolaptop 21.08.10, 18:16 Jeśli w naszym kraju zaczną budować elektrownię atomową, ciekawe czy szybciej ją pobudują niż Irańczycy swoją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xolaptop Re: Elektrownia atomowa w Iranie gotowa. Zaczęło 21.08.10, 18:17 A może tańszym pomysłem jest ten ze ściepą narodową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha! Taaa... Dimone tez francuziki budowali w celach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 13:05 pokojowych - a ciekawe co tam teraz glowni konkurenci zapisialych ajatollachow na rakietach Jericho II a nawet III posiadaja? bomby kartoflane? haha jaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TraumaSmoleńska Elektrownia atomowa w Iranie gotowa. Zaczęło si... IP: *.sky24.pl 21.08.10, 18:18 Żydzi już grzeją silniki bombowców, ponieważ Irańczycy nie mogą ich zdaniem posiadać taniej energii elektrycznej, podobnie jak Palestyńczycy studni z wodą, materiałów budowlanych i pomocy humanitarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-rostychłop Re: Elektrownia atomowa w Iranie gotowa. Zaczęło IP: *.gl.digi.pl 21.08.10, 20:23 A ja myślałem, że akurat w Iranie - tania energia to z ropy i gazu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo333333 Elektrownia atomowa w Iranie gotowa. Zaczęło si... IP: *.lightspeed.srfrct.sbcglobal.net 21.08.10, 18:57 Mam nadzieje ze im cos jeszcze do rakiet zostanie zeby Israel za morde przytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
wicur Elektrownia atomowa w Iranie gotowa. Zaczęło si... 21.08.10, 19:18 Brawo Iran! Jestem pelen podziwu i szacunku dla tego kraju. Chca byc soba i beda soba! Nikt nie dal USA i ROSJI monopolu na wladze i kontrolowanie innych narodow. Jesli istnieja jakies spiski majace na celu przejecie wladzy nad swiatem to na Iranie wylamia sobie niejednego kla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc987 Re: Elektrownia atomowa w Iranie gotowa. Zaczęło IP: *.pools.arcor-ip.net 21.08.10, 20:59 wicur napisał: > Brawo Iran! Jestem pelen podziwu i szacunku dla tego kraju. Chca byc soba > i beda soba! Nikt nie dal USA i ROSJI monopolu na wladze i kontrolowanie > innych narodow. Jesli istnieja jakies spiski majace na celu przejecie > wladzy nad swiatem to na Iranie wylamia sobie niejednego kla! __________________________________ Wyjrzyj za rąbek twojego talerza i poczytaj kto budował Iranowi atomówkę, teraz sypia się zamówienia na następne w rożnych częściach świata. I kto tu teraz rządzi światem, kto ma teraz najwięcej do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadjax Re: Elektrownia atomowa w Iranie gotowa. Zaczęło IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.08.10, 03:45 Stalo sie! Pensjonariusze w Tworkach wala w klawiature... Odpowiedz Link Zgłoś
homosapiens2010 Elektrownia atomowa w Iranie gotowa. Zaczęło si... 22.08.10, 02:36 Jeśli ktoś zna treść pięcioksiągu Wedyjskiego to właśnie prechistoryczna scena bitewna "bogów" zostanie powtórzona. Ciekawe czy Rosja zgwarantuje rozwiązani kwestii Iranieńskiej szybko i sprawnie gdy Iran zgładzi Izrael a następnie przyszykuje się do wojny z wszystkimi "niewiernymi" wyposażając uprzednio kraje muzumańskie w broń masowej zagłady. Może Nostradamus wcale się nie mylił jak twierdzą niektórzy. Polecam Film pt: NOSTRADAMUS 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALTAVITAE Abstrachujac IP: 65.94.239.* 22.08.10, 10:40 Niezaleznie od zawartosci artykulu..chcialabym namowic was do obejrzenia Brytyjskiego filmu " THREADS" ( "STRZEPY") na Youtube. Znajomosc Angielskiego pozadana ..chociaz wlasciwie , poniewaz film jest fikcja paradokumentalna .. mozna sie latwo zorientowac o co chodzi.Wstrzasajaca wizja prawdopodobnego ataku nuklearnego Rosji na Sheffield...spowodowanego sojuszem GB Z USA ktore jest uwiklane w konflikt zbrojeniowy z Iranem. Wydzwiek tego apokaliptycznego filmu jest tym bardziej dramatyczny i " wizjonerski" ze nakrecono go w 1983 roku..a obecna sytuacja polityczno- militarna bardzo sie w tym rejonie rozgrzewa. Rosja inwestuje i organizuje uaktywnienie pierwszej elektrowni jadrowej w Iranie.. a Amerykanie maja " zastrzezenia ". Polecam ten film dla silnych emocjonalnie. Zaden obraz apokalipsy jadrowej dotychczas zrobiony nie jest tak przerazliwy. Jak zwykle..Hollywood do piet nie dorasta Brytyjczykom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R*63 Elektrownia atomowa w Iranie gotowa. Zaczęło si... IP: *.cable.net-inotel.pl 22.08.10, 22:21 Już nawet arabski Iran ma elektrownię atomową, a polscy politycy ciągle się jeszcze zastanawiają od kogo kupić i gdzie postawić :-( rzad-swiatowy.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś