sselrats 23.08.10, 18:04 Handelek, jak zaraza, umiera w czystosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilcuorespaccato Po Jarmarku Europa został śmietnik ze skarbami 23.08.10, 18:54 Niewątpliwie bezdomni przychodzą po blachę "na garaż" :D Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_pewnych_lokali Re: Po Jarmarku Europa został śmietnik ze skarbam 23.08.10, 19:07 > Niewątpliwie bezdomni przychodzą po blachę "na garaż" :D no a czemu nie? rower lub żul-wózek głupio trzymać pod gołym niebem. zresztą o bezdomnych z samochodami też słyszałem, ale to w USA chyba raczej. ale i u nas się pojawią, tacy po licytacjach komorniczych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Thor Jaka szkoda :((( IP: *.chello.pl 23.08.10, 21:36 Taki wspaniały bazar. Taka wizytówka STOLNICY. Naprawdę szkoda. Teraz jeszcze sprzątają centralny - kolejną wspaniała wizytówkę tego zapyziałego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tru Re: Jaka szkoda :((( IP: *.acn.waw.pl 24.08.10, 11:40 kompleksiki, kompleksiki. Zapyzialcu. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi poczuć atmosferę...? 23.08.10, 21:38 jakoś przez wszystkie lata istnienia tego dziwacznego przybytku, jakim stał się stadion, nie miałam ochoty go odwiedzić, a co dopiero tam kupować raz zawiozłam tam ukraińską pomoc domową, wystarczyło podróbek nie używam - nie tyle z zasady, co ze względu na ich bliską zeru jakość a smrodu "orientalnych" bud po prostu nie lubię to tyle w sprawie atmosfery Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Re: poczuć atmosferę...? IP: 188.33.76.* 23.08.10, 22:11 Pani nie lubi i w porządku jednak znajdowali się tacy, którzy kupowali i sprzedawali. Ba, w Warszawie nie było większego miejsca generującego taką masę pracowitych ludzi. Poza tym jak proszę się zapoznać ze znakami interpunkcyjnymi i wielkimi literami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bnch Re: poczuć atmosferę...? IP: *.218.151.207.static.telsat.wroc.pl 24.08.10, 10:22 Owszem byli amatorzy takich zakupów, ale mam wrażenie, że stolica europejskiego państwa nie powinna przymykać oka na istnienie miejsca, gdzie duża część sprzedających łamała prawo. Według mnie takie miejsca to wyjątkowy syf i trzęsie mnie na samą wizję wizyty i zakupów, niemniej to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Opar Absurdu To nie był jarmark Europa tylko `Jarmark Azja` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 22:19 Wielka ściema dla ubogich, która umiejscowiała nasz kraj na peryferiach obu tych kontynentów. Cieszę się, że ten syf cywilizacyjny przestaje już istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fakty Re: To nie był jarmark Europa tylko `Jarmark Azja IP: 81.219.13.* 24.08.10, 07:56 I głównie Azja tam handlowała. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciekawski Polak Przypomina mi sie tutaj dowcip. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 09:26 Chodzil gliniarz w jednym bucie po Warszawie, spotkal przyjaciela. - Wladek!!! Co sie stalo?! Zgubiles buta? - Nie! ZNALAZLEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Przypomina mi sie tutaj dowcip. 24.08.10, 10:46 śmieszna ta KOPERKOWA ARYSTOKRACJA z pomocami domowymi/ z ukrainy/, zatrudnianymi naturalnie z naruszeniem prawa na czarno. i TAKIE COŚ ma pretensje ze tam handlowali azjaci.z naruszaniem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikos Po Jarmarku Europa został śmietnik ze skarbami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 11:08 Prawdziwe skarby są tutaj Odpowiedz Link Zgłoś