Dodaj do ulubionych

Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej t...

IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.10, 23:38
Znak tragiczny! Połączenie corelowych clipartów ze stokowymi ikonami. Masakra!
Obserwuj wątek
    • greges58 Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej t... 07.09.10, 00:10
      Jakie logo na telewizorach ?
      Jakie " certyfikaty " ? ? ?
      Po co Instytut ;)

Telewizory już są dawno gotowe !
      Mają znaczek : DVB-T i MPEG 4

Wystarczy ?

Pozdrawiam ^ ^
      Grzesiek
      • Gość: joj kał mnie to obchodzi IP: *.aster.pl 07.09.10, 15:32
        Wielką kupę goowna mnie obchodzi logo i jakiś tam sygnał. Na swoim starym poczciwym analogu spokojnie odbieram przekaz sat.
    • Gość: Masakrator GRAFIK IP: *.bremultibank.com.pl 07.09.10, 10:40
      Grafik powinien zmienić pracę, bo się nie nadaje... To chyba jakiś synalek po znajomości robił. Ani to ładne, ani czytelne, a w dodatku na TV jest ANTENA do analogowego odbioru!!! Więc i sensu nie widać ://
      • panbramkarz Re: GRAFIK 07.09.10, 12:52
        Gość portalu: Masakrator napisał(a):

> Grafik powinien zmienić pracę, bo się nie nadaje... To chyba jakiś synalek po z
        > najomości robił. Ani to ładne, ani czytelne, a w dodatku na TV jest ANTENA do a
        > nalogowego odbioru!!! Więc i sensu nie widać ://

Nie ma roznicy miedzy antena do analoga i cyfrowki cyfrowka spokojnie odbiera na antenie takiej jak do analoga.
      • bopin Re: GRAFIK 07.09.10, 12:58
        Gość portalu: Masakrator napisał(a):

> Grafik powinien zmienić pracę, bo się nie nadaje... To chyba jakiś synalek po z
        > najomości robił. Ani to ładne, ani czytelne, a w dodatku na TV jest ANTENA do a
        > nalogowego odbioru!!! Więc i sensu nie widać ://

Bosze!, nie lubisz go, bo nie dostałeś tego zlecenia? zawiść to brzydki grzech.
    • Gość: Piotr Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: *.chello.pl 07.09.10, 10:53
      Znając życie, stworzenie tego dzieła sztuki kosztowało przynajmniej 40 tys. złotych.
      • Gość: lolicjusz Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.10, 12:27
        znając rozrzutność naszych urzedasów to 5 razy tyle .
      • Gość: ff Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: 80.240.172.* 07.09.10, 15:29
        40tys No coś ty z pół miliona.... dolarów
    • Gość: Leszek Logo, duperele, a sygnału nie ma IP: 195.47.201.* 07.09.10, 11:53
      Kołbaskowo (Szczecin) miało nadawać od 31 marca 2010. Nie nadaje, ale logo już mamy. Jak ja się kur.. cieszę...
    • az.anonim ja jestem gotowy 07.09.10, 11:56
      ale czy rząd jest?
    • tomekkwr Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej t... 07.09.10, 12:13
      we Wrocławiu też miał by już sygnał testowy, ale nie ma. Jak tak dalej będzie to będzie tak WYŁĄCZĄ SYGNAŁ ANALOGOWY A CYFROWEGO NIE BĘDZIE- by żyło się lepiej!!!!!
      • Gość: Piper Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 15:48
        Kłamiesz bo we Wrocławiu był już testowany sygnał prze kilka miesięcy , teraz znikł bo władze TVP objęła koalicja PiS i SLD . Jednak jaki był Farfał taki był ale nie kładł przeszkód postępowi w przeciwieństwie do obecnych kacyków TVP.
    • Gość: zal.pl Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.10, 12:30
      duperelne loga wymyślają i na to kasiora widać jest a na Słowacji olali zbędne loga i już mają dawno DVB-T działające a zaczynali o ile później od nas, tylko że oni się nie bawią latami w bzdurne test tylko jak działa to włączyli na stałe i korzystają .
    • ulanzalasem Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej t... 07.09.10, 12:43
      Trzeba jakoś ludzi zmusić do kupowania niepotrzebnych rzeczy, inaczej kapitalizm padnie :/
    • panbramkarz Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej t... 07.09.10, 12:50
      No tak jak zwykle uwazaqja narod za bande idiotow ..... ktorych trzeba namawiac do "nowoczesnosci".
      W moim rejonie cyfrowka juz dziala mam w domu 2 telewizory jeden mpeg4 drugi zwykly analog na jednym odbieram cyfrowo na drugim analogowo wolalbym na obu odbierac cyfrowo ale niestety nie mam kasy na drugi telewizor:( tak jak wiekszosc ludzi ktorych nie stac nawet na wymiane jednego telewizora. Moze wiec zamiast pieprz.yc bzdury i wydawac kase na zbedna reklame i promocje, za ta kase dofinansowac ludziom wymiane telewizora np. dogadac sie z jakims producentem wybrac jeden okreslony model ktory bylby sprzedawany za niewielka cene. Przy mozliwosci sprzedazy kilku milionow egzemplarzy kazdy producent zjedzie z marzy wystarczy ze na kazdej sztuce zarobi symboliczna zlotowke a przy dofinansowaniu z budzetu panstwa (zamiast dokladania sie do zbednej reklamy) nawet emeryta stac by bylo na wymiane sprzetu.
      • zdzichu_bhp Kasa na TV zawsze się znajdzie 07.09.10, 14:15
        Znając życie to kasa na TV nowy albo tuner do odbioru się znajdzie nawet wśród najbiedniejszych. Bo jak tu będą oglądać swoje ulubione seriale? Szczególnie jak nie ma co robić jak się w chacie na zasiłku siedzi, że aż tyłek przyrasta do fotela? najbardziej zadziwia mnie fakt jak widzę rozwalającą się chałupę a na niej parę anten SAT a w środku przez okno widać jak na ścianie jakaś wielka plazma czy LCD wisi. Co z tego, że na raty i nie ma za co spłacać, co z tego, że kasę owe rodziny czerpią z MOPS'u albo z szarej strefy. TV musi być i basta!!!
      • Gość: Piper Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 15:51
        Rozumiem że te telewizory masz już 20 lat bo tyle trwa ten parszywy kapitalizm .
    • bopin nadajniki 07.09.10, 13:01
      A wiecie, co będzie najgorsze? że będa stawiali nadajniki, to gorsze niz stacje bazowe GSM, groza.
    • Gość: specjalista Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej t... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 13:14
      W Poznaniu są już dostępne dwa multipleksy cyfrowej telewizji. Czas na cyfrowe radio. Aby odbierać analogowo z dobrą jakością programy radiowe potrzebna jest dość skomplikowana i duża instalacja antenowa z powodu nadawania z różnych kierunków i w dwóch polaryzacjach, poziomej i pionowej. Umieszczenie programów radiowych w multipleksach cyfrowych byłoby bardzo przydatne wielu radiosłuchaczom.
      • Gość: maro Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: 195.94.209.* 07.09.10, 13:47
        O tak byłoby wielu przeszczęśliwych radiosłuchaczy, szczególnie tych, którzy słuchają na radyjkach za 20PLN. Ta perspektywa zakupu nowych, znacznie droższych odbiorników, powodowałaby masowe orgazmy.
        • Gość: specjalista Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 14:58
          I tak niedługo wszyscy posiadacze analogowych odbiorników TV będą musieli kupić dekodery cyfrowe. Już teraz przeróbka instalacji antenowej jest droższa niż kupno dekodera DVB-T. W USA jest bardzo popularne cyfrowe radio nadawane z satelitów. Myślę, że dodanie kilku programów radiowych do multipleksów cyfrowych może być ciekawym rozwiązaniem.
          • Gość: Marian Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: 80.240.172.* 07.09.10, 15:31
            Już niedługo.... O to słysze od 10 lat ...I jeszcze z 10 lat poczekamy. Są inne ważniejsze priorytety.

A propo.... może wprowadzić podatek od TV HD???
          • Gość: ja Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: *.183.237.167.dsl.dynamic.eranet.pl 07.09.10, 17:19
            specjalista a co ty chcesz przerabiać w tej instalacji antenowej??? i po co? wystarczy wpiąć między antenę a tv dekoder -to chyba nie jest aż tak kosztowne (wpięcie mam na myśli nie dekoder...)
            • Gość: specjalista Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.10, 11:53
              Chodzi mi o prawidłową instalację antenowa dla odbioru analogowego radia. Musi to być zestaw anten umożliwiających odbiór z kilku kierunków oraz w polaryzacji poziomej i pionowej. Idealny zestaw to 4 dość duże anteny ! Uproszczony zestaw to antena w polaryzacji poziomej skierowana na południe oraz druga w polaryzacji pionowej skierowana na północ (dla mieszkańców centrum i dzielnic południowych Poznania). Wyjścia tych anten łączy się przy pomocy sumatora. Jeżeli programy radiowe umieścimy w multipleksach cyfrowych to wystarczy jedna antena dla TV i radia !
    • dydelf1973 Spokojnie... 07.09.10, 13:34
      logo EURO 2012 też jest.... :)))
    • Gość: Nokia bzdury... IP: 188.33.43.* 07.09.10, 14:13
      cóż z tego że nowa lepsza technologia, kiedy w telewizji wciąż te same ogłupiające teleturnieje, seriale, czy indoktrynacja...
      Lepiej już nie mieć wcale telewizora niż się karmić takim syfem - nawet podanym na srebrnej/cyfrowej tacy. Lepiej pobiegać czy pojeździć na rowerze, a własne zdanie mieć własne, a nie usłyszane w telewizji.
    • nessuno Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej t... 07.09.10, 15:24
      "Znaczek promocyjny ma dwie wersje: z hasłem i bez. Drobiazgowo określono zasady jego stosowania. - Widać, że grafik się napracował."

Że co? Napracował się? Widać kiepski to byl grafik,bo tego typu bzdet,to się robi w ciągu kilku minut,w porywach:-)
      Logo beznadziejne.
    • Gość: CC Na Białorusi juz od 2 lat jest cyfrówka naziemna IP: 80.240.172.* 07.09.10, 15:28
      Mieszkam pod Dąbrową Białostocką i juz dawno odbieram multipleks białoruski w HDTV.
      Znajomi Białorusini sie pytają - Jak Polsza? 10 lat za murzynami - odpowiadam.
    • 1234qwerty Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej t... 07.09.10, 15:42
      A cóż to za syf. Niech nasz dupowaty rząd odpowie dlaczego lata temu nie wprowadził obligatoryjnego montażu w sprzęcie odbiorczym dekoderów mp-4 a producenci masowo świadomie upychali ludziom badziewie głupio tłumacząc się że nie wiedzą jaki standart ma w polsce obowiązywać. Teraz ludzie mają na własny koszt kupować dekodery bo jak znam temat to władza wypnie dupę na ludzi. Autostrady i stadiony tego nam potrzeba jak powietrza
      • Gość: Piper Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 15:54
        Zapytaj się tego przygłupa Jarusie K dlaczego lata temu nie zrobił tego.
    • labidola Wyzywam cię złodzieju, ciemniaku, prostaku 07.09.10, 15:44
      To jest znak?
      Wyzywam cię na ubitą ziemię, urzędowy chamie i ciemniaku bez gustu - bezczelny prostaczku i złodziejski pasożycie, żyjący na koszt innych mężczyzn.
      Proszę - podaj mnie do sądu za obrazę - będzie okazja do obejrzenia twojej chamskiej gęby publicznie. Ty ćwoku, to takim jak ty, polscy dizajnerzy zawdzięczają zawodowe upodlenie i pogrążającą nędzę, a także codzienne skamlenie o jakiekolwiek odpuszczenie haraczy ściąganych przez złodziejski system tylko dlatego, że żyją.
      Ty parszywy gnoju, to tacy, jak ty, sprowadziliście na polską sztukę i polskie talenty zagładę i zarazę. Zlecacie tematy jakimś prymitywnym ziutkom, podczas, gdy osobite walory intelektualne, graficzna zręczność i kultura semantyczno-semiologiczna powinny być elementarnymi kryteriami dopuszczenia do konkursu. Dlatego mamy wokół takie łajno zamiast profesjonalnej grafiki użytkowej i komunikacyjnej. A to m.in. zakaża oko i czyni je coraz mniej wrażliwym na całość podaży wizualnej - w tym, na telewizyjne szambo, jako dyscyplinę plastyczną zintegrowaną i zagregowaną. Upadek polskiej grafiki, polskiej szkoły syntezy graficznej, znanej jako polska szkoła plakatu i zdominowanie rynku przez chamów i kundli, plus zapraszanie od czasu do czasu jedynego znanego wam "P. - rojektanta" (pewne popularne beztalencie) - to wszystko woła o pomstę do nieba.
      Cały pieprznik wokół cyfry, to taki sam złodziejski bajer paru zadowolonych krwiopijców, jak każdy inny. Mają gdzieś wasze potrzeby, doznania, czy opinie - chodzi oczywiście o podział przydzielonego szmalu...
      Czuwaj.
    • Gość: Abo Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: *.chello.pl 07.09.10, 15:54
      od 1 wrzesnia sens tv nazeimnej umarł.Specjalnie spuszczono go az kanały 2 platform dobiją targu.Tak sie robi biznes w republice bananowej .

satkurier.pl/news/58600/krrit-ponownie-zwraca-sie-do-rcl.html
    • patman No to będzie lipa. 07.09.10, 16:11
      W 2013 zamkną transmisję analogową, a cyfrowej jeszcze nie będzie.
      • Gość: Mariusz Re: No to będzie lipa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 16:53
        Po co mi telewizja cyfrowa TVP jeśli nie chcę oglądać takich bzdur !!!

nie płacę abonamentu i nie oglądam TVP
    • Gość: zak TV szkodzi !!!cyfrowa jest szkodliwa dla zdrowia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 17:04
      TV cyfrowa jest szkodliwa o to tutaj chodzi! O depopulizacje ludności. Badanie zresztą ukryte wykazały ze TV Cyfrowa szkodzi. Ludzie zachowują sie jak zahipnotyzowani! To prawda.
    • Gość: ja Re: Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej IP: *.183.237.167.dsl.dynamic.eranet.pl 07.09.10, 17:13
      bla bla bla 40 % a te 60% to maja w domu tylko 1 tv? zwykle jest kilka i nie każdy jest podpięty do kablówki czy satelity więc zapotrzebowanie na tv z cyfrowym tunerem i dekodery jest znacznie większe niż te 40%...
    • Gość: kretyn Bądź gotowy na cyfrę. Jest logo dla naziemnej t... IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.10, 18:06
      Pewnie kasa za to logo i tak pozostała w rodzinie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka