ive_got_5_on_it 09.09.10, 10:41 Piers Morgan, krol szmatlawcow w uk lezacy na poziomie rynsztoka. CNN przyjal strategie naprawde godna podziwu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozmigun Re: Juror "Mam talent" zastąpi legendę dziennikar 09.09.10, 14:23 Jestem zdumiony. Morgan to zadufany w sobie kretyn, postać pozbawiona dystansu, poczucia humoru i jakichkolwiek ludzkich uczuć. Zadziwiająca decyzja CNN. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_krk Re: Juror "Mam talent" zastąpi legendę dziennikar 09.09.10, 20:15 CNN ma ostatnio jego poziom więc do siebie pasują. Polecam za to BBC, chyba jedną z niewielu rzetelnych telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Whatever Re: Juror "Mam talent" zastąpi legendę dziennikar IP: 77.236.0.* 09.09.10, 22:05 Ja pitole.... brak słów. Aż nie chce się wierzyć... PKP, pięknie, k*rwa, pięknie... Z roku na rok wszystko zjeżdża coraz bardziej do poziomu szamba. To jeden ze znaków czasu - totalna chała, szmira i wielka brązowa kupa wypiera resztki klasy i jakiegokolwiek poziomu. Co prawda Larry był wybitnie dyspozycyjny wobec reżimu, ale wg tego klucza od zawsze byli dobierani prezenterzy tv. On przynajmniej miał jakiś styl. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Re: Juror "Mam talent" zastąpi legendę dziennikar 09.09.10, 23:10 Gość portalu: Whatever napisał(a): > Ja pitole.... brak słów. Aż nie chce się wierzyć... > > PKP, pięknie, k*rwa, pięknie... > > Z roku na rok wszystko zjeżdża coraz bardziej do poziomu szamba. > To jeden ze znaków czasu - totalna chała, szmira i wielka brązowa kupa wypiera > resztki klasy i jakiegokolwiek poziomu.> > Co prawda Larry był wybitnie dyspozycyjny wobec reżimu, ale wg tego klucza od z > awsze byli dobierani prezenterzy tv. On przynajmniej miał jakiś styl. Spokojnie Whatever ... Juror "Mam talent" zastąpi legendę dziennikarstwa w CNN sami przyznają, że...juror...zastąpi legendę dziennikarstwa ;) Może go dobrze wytresują, słuchawka w ucho albo wcześniejszy scenariusz i widzowie się znajdą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Whatever Re: Juror "Mam talent" zastąpi legendę dziennikar IP: 77.236.0.* 10.09.10, 00:14 no ale, kufa, kto mu niby ma podpowiadać? Simon Cowell? Czy może Kuba Powiatowy? Odpowiedz Link Zgłoś