Dodaj do ulubionych

Adidas walczy o klientów sieci H&M i Zara

15.11.10, 11:36
Ekskluzywna?:) proszę Was - to polska rzeczywistość może sprawić że H&M może wydawać się ekskluzywne - chociaż codzienna liczba klientów może przeczyć temu stereotypowi...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ivo Re: Adidas walczy o klientów sieci H&M i Zara IP: 188.33.32.* 15.11.10, 11:54
      Najlepsi są ci, co kupują w big star lub reserved i są przekonani,że nabyli świetne zagraniczne ciuszki a to polskie firmy:)W temacie ciekawi mnie jak z prawami do nazwy, co z inną firmą, która będzie sygnować swoje ubrania nazwą "neo"?Ciężko to chyba będzie zablokować?
    • Gość: m Re: Adidas walczy o klientów sieci H&M i Zara IP: *.pools.arcor-ip.net 15.11.10, 11:56
      To po pierwsze.

Po drugie nigdy nie rozumialam ludzi, ktorzy kupuja "ekskluzywny"dres za kilkaset zlotych i "ekskluzywnie" za darmo robia za tablice reklamowa adidasa lub podobnej firmy.

• Gość: Ivo Re: Adidas walczy o klientów sieci H&M i Zara IP: 188.33.32.* 15.11.10, 12:09
        Najlepsze są te wielkie napisy:)Koleś wydaje 400 złotych na komplet dresu adidasa i paraduje z jego reklamą przekonany jaki jest mądry:)Genialne, te firmy to majstersztyk robienia ludziom wody z mózgu. A najlepsze jest to,ze tej samej jakości dres możesz mieć za 100 złotych w komplecie tylko,że nie tak znanej firmy i z malutkim logo, ale co tam-trzy paski się i liczą:)
    • Gość: sdfsdgdfhg Re: Adidas walczy o klientów sieci H&M i Zara IP: *.wroclaw.mm.pl 15.11.10, 12:45
      jeśli H&M jest ekskluzywne, to ja naprawdę nie chcę wiedzieć co Wy uważacie za mocno przeciętne.
    • Gość: Adam Adidas walczy o klientów sieci H&M i Zara IP: *.eutelsat.fr 15.11.10, 12:57
      A od kiedy to ZARA i H&M to marki ekskluzywne? Taka sobie masowa i coraz bardziej tandetna produkcja...
    • Gość: gosia H&M to lumpeks a nie ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 13:05
      ekskluzywna marka, zresztą na zachodzie te tzw. eksklusivy uznawane w polandi są tańsze o jakieś 30 %.
      • Gość: Jojo Re: H&M to lumpeks a nie ..... IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.10, 13:09
        Pytanie jest,czy Goska wie co to jest lumpes?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka