Dodaj do ulubionych

Zużycie gazu wzrośnie, a PGNiG już korzysta z r...

12.02.11, 08:35
Lobbysta dalej nic nie rozumie !!!!! Powtarza te stare zastrzeżenia UE,żeby czasem wyborcy nie zapomnieli ,że to Pawlaka problemy były.

Co by to było jakby Michnik zwolnił Kublików ?.....wzrosła by 'waga' gazety.
Każda gazeta zyskuje jak znikają z niej lobbysci i oszołomy.
Obserwuj wątek
    • Gość: raro Szczęście na salonach PGNiG. IP: *.171.32.2.static.crowley.pl 12.02.11, 11:45
      Szczęście, pomyślność osobista i nowe limuzyny - tak w skrócie można opisać sytuację w PGNiG. Drobnych podwyżek końca nie widać, a o tej dużej - 30-procentowej - sprzed kilkunastu miesięcy niewielu pamięta... Teraz ciemnemu ludowi trzeba sprzedać bajeczkę o pustych zbiornikach, np. "zbieramy na nowe zbiorniki rezerwowe" (czytaj: Audi się znudziły, trzeba Bentleyów i jakiś nowych zabawek... może yacht? może awionetka?).
      PS Gdyby Steve Jobs miał takie "problemy" ze zbytem, to przybrałby na wadze 10 kg. W tydzień.
      • Gość: Lord Of Wrocław podziękujcie za to Pawlakowi poplecznikowi Tuska IP: *.wroclaw.mm.pl 12.02.11, 12:18
        dzięki nim płacimy ruskim 370 $ za 1000m3 gazu , norwedzy sprzedają po 280 $ a w UK mają po 315 $ ... czyli kto tu wziął pod stołem ? i dlaczego ?
        • Gość: Whatever trzaśnijcie się w palnik IP: *.home.aster.pl 12.02.11, 12:23
          ja z kolei chciałbym wyrazić głębokie podziękowania Gazecie Wymiotnej za zamieszczenie zdjęcia płonącego palnika gazowego.
          Osobiście nigdy nie miałem okazji zobaczyć tego rzadkiego zjawiska na własne oczy, dlatego cieszę się, że mogę chociaż obejrzeć na obrazku...
          Chętnie także zobaczyłbym wideo, powiedzmy płonąca żywym ogniem Headquarters na Czerskiej... To musiałby być piękny widok, zapierający dech. Tak przynajmniej przypuszczam.
          • Gość: podatnik Re: trzaśnijcie się w palnik IP: *.uznam.net.pl 12.02.11, 12:32
            Kiedy spłonie Czerska już nic nie będzie dzieliło Polaków od kompletnego upadku i degrengolady. Zauważ, że dokładnie to samo spowodowało absoltune zwycięstwo katolicyzmu 300 lat temu - najpierw tryumf oszołomstwa spod znaku krzyża, dużo krzyku na sejmikach a potem collaps państwa. Chcesz tego dla Polski? Dlaczego? W czym ci Polska zawadza? Jaki masz uraz na tle naszego panstwa? Jakiej jesteś narodowości?
            • Gość: Whatever Re: trzaśnijcie się w palnik IP: *.home.aster.pl 12.02.11, 12:50
              czy ty się k*rwa aby nie zagalopowałeś w swoich insynuacjach w kozi róg?
              Nakręciłeś się jak bączek i puściłeś kilka śmierdzących bąków nie związanych w żaden sposób z niczym co napisałem.

Weź się napij szklankę zimnej wody, potem drugą, odejdź od komputera, wyjdź na świeże powietrze i nie wracaj do wieczora to ci może przejdzie.

Jak nie - to powtarzaj do skutku, bo jesteś w ciężkim stanie.
              • Gość: koral Re: trzaśnijcie się w palnik IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.02.11, 17:01
                Lecisz inwektywami, a człowiek prawdę napisał.
                Jesteś oszołomem i tyle.
                Należałoby cię wysłać w świat, żebyś pojeździł i zobaczył jak kraje z takimi oszołomami jak ty u władzy kończą.
                Naoglądałbyś się tego ognia do woli, a może i poczuł na własnej skórze... czego z całego serca życzę.
          • benio-net Re: trzaśnijcie się w palnik 12.02.11, 19:08
            Przepraszam!Ja nie komentuję wypowiedzi,ale sam bym nie napisał lepiej.Reszta jest zbyt spolegliwa,by mieć coś do powiedzenia.Takie forum.
        • Gość: z A jakbyś chciał ten tańszy gaz przywieźć do Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.11, 12:33
          ? W teczce, czy kapslowanych butelkach po piwie?
          Wiesz jak działa prawo popytu i podaży? Pewnie nie, bo inaczej byś nie robił z siebie publicznie idioty.
        • Gość: kibic Re: podziękujcie za to Pawlakowi poplecznikowi Tu IP: *.ghnet.pl 12.02.11, 12:47
          Lordem to ty jesteś ale chyba od głupoty i gadania bez sensu.Wystartuj w wyborach,na pewno wygrasz,będziesz sprowadzał gaz w butlach gazowych i śmiał się z Europy zachodniej że chce kupować drogi gaz od Rosjan.ALEŻ BĘDZIE PĘKNIE !
        • Gość: Rysio Re: podziękujcie za to Pawlakowi poplecznikowi Tu IP: *.joynet.3s.pl 12.02.11, 13:33
          Zapomniałeś o drobnym szczególe. Jak chcesz ten "tani" gaz wtłoczyć do naszego systemu?
          • Gość: miszcz Re: podziękujcie za to Pawlakowi poplecznikowi Tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 16:18
            Chociażby przez gazoport od 2014. Niestety ruski kmiot Pawlak wolał podpisać kontrakt na 20 lat na najdroższy na świecie gaz od gazpromu, byleby tylko zmniejszyć możliwości kupna tańszego gazu z dostaw spot przez gazoport.
        • Gość: Adam Re: podziękujcie za to Pawlakowi poplecznikowi Tu IP: *.ip.netia.com.pl 12.02.11, 16:10
          na szczescie juz od prawie 4 lat rzadzi nami PO, gdyby rzadzil PiS to oni byliby temu winni, kto jest winny teraz?
    • Gość: gosc przy zakreconych kurkach zeszłej zimy starczalo ga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 16:40
      gazu a teraz po podpisaniu WIELKIEJ UMOWY ! ! ! brakuje GAZU z ROSJI ? ?
    • Gość: cena PGNiG gra na podwyżkę cen gazu IP: 109.107.25.* 12.02.11, 18:19
      I tyle
    • Gość: Generał Zużycie gazu wzrośnie, a PGNiG już korzysta z r... IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 18:29
      PGNiG kupiło gaz gdy jego cena była niska. Teraz jestesmy po podwyżce cen gazu i nagle okazuje się że nie mamy gazu więc znowu podwyżka. Tym prostym manewrem do skarbu państwa wpadnie 10 mld PLN w ciągu roku. Sprawdźcie cenę gazu do wartości nabywczej dolara , euro i złotówki. Okazuje się, że mamy najdroższy gaz na świecie, ciekawe.
      • menuet1 Re: Zużycie gazu wzrośnie, a PGNiG już korzysta z 13.02.11, 08:21
        Generale !!! Zrob te wyliczenia za mnie ! Nie chce mi sie liczyc ...
        • Gość: gugcia0 ludzie majacy tylko ogrzewanie na gaz sa w pulapce IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 12:24
          ja mam CO z MPEC i grzeje 71m2 za 140 zl miesiecznie,1700 zl rocznie,znajomi maja ok.100m2 w szeregowcu i grzeja gazem,rachunek 870 zl za gaz na 1 miesiac w zimie i w domu 19 stopni,u mnie 26 stopni,blok,CO.Gaz bedzie drozal bez przerwy,podobnie prad,to sa monopole bez kontroli.Podobnie paliwo do aut,ale tu jest jakies pole manewru:LPG,male auto na ON,rower,skuter,wlasne nogi,MPK lub sprzedanie auta.Z ogrzewaniem w zimie alternatyw nie ma - chyba zamieszkac u tesciow w bloku z CO na zime.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka