GoĹÄ: el IP: *.toya.net.pl 24.03.11, 00:09 oszukali Polaków aby zwiększyć popyt.Manipulacja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Max Krajowa Spółka Cukrowa: ceny cukru będą spadać IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 00:32 To nie prawda ze Unia zmusiła nas do zmniejszenia limitu.To rząd polski (Grad,Żuk i wielu innych)pokusił się na mizerne pieniądze unijne dane za oddanie limitów .A co najgorsze zniszczyli (zburzyli i rozebrali do gołej ziemi)świetnie prosperujące polskie cukrownie np.Lublin,Brześć i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: slawek Krajowa Spółka Cukrowa: ceny cukru będą spadać IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 04:05 Niemiecki cukier robi furorę w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
10svb Re: Krajowa Spółka Cukrowa: ceny cukru będą spada 24.03.11, 05:42 To nie wina żadnych "spekulantów", tylko socjalizmu i regulacji jakie panują na rynku cukru w Polsce i całej UE. Szukanie winnych u tajemnniczych "spekulantów", wypisz wymaluj przypomina czasy komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cukierek Re: Krajowa Spółka Cukrowa: ceny cukru będą spada IP: *.superkabel.de 24.03.11, 06:11 lol, gdyby byla regulacja to cukier by kosztowal 2zl a nie 7. ceny skupu burakow spadly, wszedzie w uni tani cukier, tylko w polsce handel kaze sobie placic 100-150% wiecej niz w ua. a ktojest winny, uu he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wert pomyśl zanim coś głupiego napiszesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 06:59 o czym świadczą limity produkcji? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cukierek Re: pomyśl zanim coś głupiego napiszesz IP: *.superkabel.de 24.03.11, 08:03 dlatego kosztuje cukier w niemczech 2zl, a w polsce 7zl? Odpowiedz Link Zgłoś
sbabetta Krajowa Spółka Cukrowa: ceny cukru będą spadać 24.03.11, 08:47 jaki sens redukowac produkcie cukru tylko po to zeby go potem importowac,Unia jest chora Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adorn Re: Krajowa Spółka Cukrowa: ceny cukru będą spada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 09:08 Ciekawi mnie kto puścił w eter inforamcję iz cukier bedzie drożał ?To było na poczatku marca ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cukierek Re: Krajowa Spółka Cukrowa: ceny cukru będą spada IP: *.superkabel.de 24.03.11, 12:36 po to zeby w calej uni(poza polska :D) cukier byl taniutki.i jest.jezeli w polsce w hurtowni 1kg cukru kosztuje 2,6zl, a w sklepach 7 zl, to chyba wiadomo kto zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 W doopie mam cukier 24.03.11, 09:10 Nie uzywam. Wystarcza mi 2 kg na miesiąc. Jak ktos to żre na potegę niech płaci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gniewko Zużywam 1kg cukru na rok... IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.11, 14:10 Do słodyczy mnie też nie ciągnie, ale mam dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cukie 1 kg Krajowa Spółka Cukrowa: ceny cukru będą spadać IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 29.03.11, 17:15 bardzo wtedy ogromne drozeje polska zle!!!!!!!. wielka brytkania cukier. tanio cukier 0.68 P około cena 3,10 zł cukier 1 kg musze cena. nie prawda rowiez Europa.zle premier tusk !!!!!!!!!!!!!!.dziekuje was Odpowiedz Link Zgłoś