Gość: zet IP: 109.107.25.* 09.04.11, 19:40 Dlaczego nie mogę kupić tańszego prądu z Ukrainy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orient Tysiące firm wybiera tańszy prąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 19:40 A teraz wyobraźmy sobie, że Tauron stracił 20% klientów i o tyle ograniczył produkcję prądu w swoich elektrowniach. I co mamy panie Zasuń? Jeden wielki blackout. Łapie pan, czy leci z Kublikiem z wiadrami pełnymi dodatkowego prądu który został wprawdzie sprzedany ale którego dostarczyć nijak nie można. No chyba, że pan panie Zasuń i mr Kublik w workach dostarczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Tysiące firm wybiera tańszy prąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 19:41 > Dlaczego nie mogę kupić tańszego prądu z Ukrainy ? Ależ możesz. Nawet cały bagażnik! Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Tysiące firm wybiera tańszy prąd. 11.04.11, 08:22 jeżeli tysiące, to wybierają! naprawdę taki trudny ten polski? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Tysiące firm wybiera tańszy prąd. 01.06.22, 13:30 Gość portalu: zet napisał(a): > Dlaczego nie mogę kupić tańszego prądu z Ukrainy ? mozesz. ale sa poza UE i sa cla. Odpowiedz Link Zgłoś