dzikowy 08.05.11, 22:19 Zawsze to nie Chińczyk. Mam tylko nadzieję, że SAAB nie pójdzie w kierunku schlebiania niewyszukanym gustom "nowym Ruskim". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Antonow, Saab...jedno samolot i drugie samolot IP: 213.25.178.* 09.05.11, 00:43 w koncu :P A poważnie, mam nadzieje ze wszystko wypali bo chcialbym nadal jezdzic samochodami tej marki :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <kumen_!_czny Do artykulu "zakradl" sie blad rzeczowy ;-)))))))) IP: *.dsl.bell.ca 09.05.11, 04:54 Szanowni czytelnicy, autorze, skompromitowana bezczelna cenzuro, do tresci artykulu zakradl sie blad rzeczowy. Vladimir Antonov nie jest rosjaninem. On jest zydem. Antonov byl oskarzony o wspolprace z "rosyjska" mafia ( religie i pochodzenie mafiozow sami musicie panstwo zgadnac) w tzw aferze Spykera. Sapo potem jednak wycofala to oskarzenie. Nie moge powiedziec dlaczego bo mam jeszcze duzo do napisania o przewrotnosci i nie moge dac sie zabic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Volvo kosztowało 2 mld $....Możejki zaś 4 mld $ IP: 82.139.160.* 09.05.11, 07:27 Za ten złom Możejki do którego Polska dokłada milard dolarów rocznie i za które Litwa nas nienawidzi........Mogliśmy kupić na własność 2 szwedzkie koncerny samochodowe z techologiami liniami produkcyjnymi i nowymi modelami !!!!! Ale my jak te parchy wolimy żebrać by jakieś g...no kupiło nasze FSO i błagac by uruchomili tam jakąś parszywą produkcję. Ale jak jest coś do wzięciana rynku obok to nigdy Nas nie ma !!!! Co za debilizm!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Czy redaktorzy gazety czytają gazety? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 07:46 Od wczoraj na głównej stronie portalu wisi link do tego artykułu, który od tygodnia jest całkowicie nieaktualny. Sytuacja rozwinęła się w zupełnie inną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś