Gość: realista IP: 149.6.2.* 22.07.11, 11:58 Zmieniam operatora. nie bede dokladal sie do garzy tego pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klakier Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.nyc.res.rr.com 22.07.11, 13:07 Racja ! Ten mały wszarz powinien reklamować więzienie we Wronkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 22.07.11, 13:49 Ja na wieść o tym ze bedzie reklamował siec juz zmieniłem operatora. Precz z idiotą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morel Kuba to Jakub? IP: *.dsl.bell.ca 23.07.11, 12:58 Już chyba lepiej jest Patryk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanelor Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej P... IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 13:57 Jak tylko zobaczę tego głupka w reklamie PLAY to natychmiast wracam do Orange. Nie będe go sponsorowal. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej 22.07.11, 21:58 Jasne. Przy ich zasięgu i prędkości przesyłu danych, lepiej by zrobili, jak by zatrudnili do reklamy Jarosława Kaczyńskiego z jego hasłem z billboardu: Czas na odważne decyzje. Wybieram Play. Premier Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 13:58 A czy to nie ten koleś od flagi polskiej w kupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonent Re: Pomysł na kampanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 14:01 Mam super pomysł na kampanie. Proponuje, aby Pan Wojewódzki będzie wsadzał flagi z logiem PLAY w psie kupy! Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawiak81 tylko NIE ON !!!! 22.07.11, 15:16 chcecie sami sobie pętlę na szyję skręcić ? bierzecie takiego antybohatera ? przecież wiele osób od was odejdzie ... Zmieńcie tych marketingowców co mają takie chore pomysły !!! Odpowiedz Link Zgłoś
laptokowiec Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej 22.07.11, 14:10 To sobie rezygnujcie. Typy bez poczucia humoru o mentalności proboszcza z Pierdziszewa Górnego nie są grupą docelową dla PLAY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.11, 18:16 A bezguścia, są tą grupą docelową? Wtedy fani tego pana faktycznie się łapią.. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszsz Pomysł nr 2 na kampanię - nie widać f.ck'a 22.07.11, 14:17 "Gdybym miał ze sobą piękny duży smartphone Play, to nie byłoby widać jak pokazuję Muszce f.ck'a zza telefonu..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej P... IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.11, 14:21 ludzie czemu wy się tak spinacie ? nie to nie, jestem przekonany, że Play obejdzie się bez kilku takich typków, którym słoma wychodzi z butów, absolutnie brak im poczucia humoru i mają mentalność na poziomie starej baby z wypierdkowa górnego a Play wie co robi, Wojewódzki jest na tyle medialny, że na pewno przełoży się to na wzrost sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 16:47 Gość portalu: greg napisał(a): > ludzie czemu wy się tak spinacie ? > > nie to nie, jestem przekonany, że Play obejdzie się bez kilku takich typków, kt > órym słoma wychodzi z butów, absolutnie brak im poczucia humoru i mają mentaln > ość na poziomie starej baby z wypierdkowa górnego Wiesz kolego, bo są żarty z których śmieją się ludzie na poziomie i są też wygłupy wioskowego głupka, z których rechoczą tylko podobne mu głupki. Zgadnij do której grupy należysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.11, 18:17 dobrze powiedziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dandar Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 00:47 Dla mnie Wojewódzki na tle innych "osobowości" TV jest wyróżniającą się postacią. Szkoda że do tego wyróżniania się potrzeba tak niewiele - jest bystry i złośliwy (co jest podobno miarą inteligencji) i to wykorzystuje do promowania siebie - dla mnie spoko. Natomiast dobijają mnie takie komentarze, że kto się nie śmieje z jego dowcipów to mocher i burak. Taki sam mechanizm jak w Harrym Potterze - kto nie czuje magii, ten jest mugolem, więc kupujcie, kupujcie nasz produkt. Faktem jest że Wojewódzki stworzył wizerunek niezależnego i błyskotliwego satyryka, natomiast zamiast być lustrem, w którym się przeglądamy z naszymi wadami, facet się nakierował na target lemingów - wykształciuchów, zamiast ich zmuszać, jak prawdziwy satyryk do myślenia nad sobą, on im schlebia puszczając oczko "my inteligentni kontra ciemnogród" Osobna sprawa to kwestia tego że w tym tygodniu nabijał się w ESCE z Nowickiego w reklamie T-Mobila, teraz inaczej należy ocenić jego zachowanie. I ostatnia sprawa - każda znana postać z olbrzymim honorarium to wydatki dla klientów i szukanie oszczędności kosztem zwyczajnych pracowników. A wszystko po to, żeby leming kupując produkt poprawił sobie samopoczucie myśląc że jest teraz bardziej podobny do celebryty, który właśnie śmiga nową bryką kupioną także za tego leminga pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turd master Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 09:54 Ale laborat !, to że użyłeś słowo LEMING już dużo o tobie mówi- bo to takie młodzieżowo - faszystowskie słowo, oklepane , bardzo popularne w środowisku dosyć ograniczonych ludzi. Młody, smutny jesteś i nie masz poczucia chumoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLOTEK_FAN Wojewódzki schlebia tylko malomiasteczkowym gustom IP: 170.252.80.* 22.07.11, 14:37 ...wiejskim parobkom, z klapką na oczach, dla których, ten kto lepiej klnie i bardziej upadla innych ma większe poważanie... Tym wszystkim, którzy tak bardzo wydają się niezależni i postępowi, że aż nie widzą że biegną spędem z resztą ciemnego bydła... Wojewódzki w PLAY oznacza moje rozstanie się z tą siecią. Odpowiedz Link Zgłoś
vegas Re: Wojewódzki schlebia tylko malomiasteczkowym g 22.07.11, 14:52 Nagle okazało się, że wszyscy mają telefon w Play :) oczywiście do czasu aż w reklamie zagra Wojewódzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Play nie ma zasięgu więc żaden pajac mu IP: *.ip.netia.com.pl 22.07.11, 15:02 nie pomoże. Ja z utęsknieniem czekam jeszcze parę miesięcy na rozwiązanie umowy z tym dziadostwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janex Re: Play nie ma zasięgu więc żaden pajac mu IP: *.net.stream.pl 22.07.11, 16:34 Dwa lata temu ja i cała moja najbliższa Rodzina, oczywiście za moją namową przeszliśmy do Playa. Wielu znajomych również, w firmie mam kilka telefonów też wszystkie w Play. Jak tylko Play zaangażuje Powiatowego do reklamy swojej sieci, cała moja Rodzina, firma i na pewno kilku znajomych zmienimy sieć, ja wracam do Plusa. Nie zamierzam finansować tego pana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej P... IP: *.safecomp.com 22.07.11, 17:12 zamierzałem przejść z T-Mobile do Play, ale jak to coś ma reklamować Play, to ... albo zostanę w T-Mobile albo zmienię na Plus. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 18:02 Niech Niesiolowski i Palikot reklamuja zabawki dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha! Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej P... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.11, 18:12 Jedna z bardziej debilnych postaci w mediach. Typowy błazen. Uważający za śmieszne dowcipy o murzynach itd... Świetnie marketingowcy. Strzelacie sobie samobója Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.11, 18:14 Z całą pewnością.. ten gość dobrze się nie kojarzy (wystarczy też poczytać wpisy powyżej)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak-Tak Ciepły Kuba za kasę zrobi wszystko... IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 18:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej P... IP: *.is.net.pl 22.07.11, 18:55 Nie no play proszę... Miałem do was przejść ale tylko nie ten Pan. Nie będę się dokładał do jego pensji. Stać Was na coś więcej. Czy na prawdę w każdej reklamie musi być celebryta:/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo Figurski zawsze przyklejony do Kuby IP: 178.212.50.* 22.07.11, 19:12 tak jak kiedyś zamachowski i malajkat za nim wszędzie się pchał! Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej P... 22.07.11, 19:54 Play nie potrzebuje K.W., chyba że użytkownicy sieci chcą pokryć gażę Powiatowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ixy Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej 23.07.11, 01:53 Ale jaki on powiatowy? Toć to zwykły, gminny cham... Gumioki, słoma, 'watówka'... Odpowiedz Link Zgłoś
bena1209 Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej P... 22.07.11, 20:33 to, ze lubie Kubę nie ma znaczenia w sytuacji, kiedy Play i tak ma najkorzystniejszą (akurat dla mnie) ofertę na rynku, nawet jakby wystapił w niej sam ojciec Tadeusz, to i tak miałabym to głęboko w poważaniu, jeśli nie zmieniłoby to na niekorzyśc oferty Play a gdyby tak po każdym tego typu artykule faktycznie każdy komentator deklarujący zmianę operatora faktycznie go zmieniał, to non stop byłby w trakcie załatwiania formalności, wiec po co takie głupie gadanie?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.11, 00:16 Czyli macie tak samo (bez klamek)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdef Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.11, 22:10 ja też zmieniam operatora! stop pajacowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojewodzki Lans Re: Jeszcze kretynkowi kasiory malo??? IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 00:19 Ludzie wasze pierdzenie tu na forum o tym ze zrezygnujecie z play po tej reklamie nie ma kompletnie znaczenia to nie jest w zaden sposób miarodajne co to za głupoty.. o tym czy go zaangażują zdecuduje Józia z agencji PirdułkaYoungCipankuś razem z romkiem ogonkiem młodym menadzerem z play po zakupie badań z agencji reserchanddupolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FLAGA MOJA Re: Jeszcze kretynkowi kasiory malo??? IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 00:27 Flagi wbijał w psie kupy zeby pokazac polskie niechlujstwo, kupa to symbol naszej mentalności, olewactwa i tumiwisizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Nie meczcie nas tym Mosze z ... IP: 24.80.226.* 23.07.11, 05:34 Koszalina,wystarczajacojuz psuje Polakom krwi w swoich dennych programach.On niczego i nikogo nie szanuje,pogoncie to raz a dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej P... IP: *.38.160.60.resman.pl 23.07.11, 06:33 Jeśli Wojewódzki zacznie reklamować play to natychmiast wychodzę z tego operatora. Nie mam zamiaru być wyśmiewany i wytykany palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorge Re: Kuba Wojewódzki wystąpi w kampanii reklamowej IP: *.skarzysko.vectranet.pl 23.07.11, 10:10 Sieć komórkowa jako religia. Nieźle macie nasrane we łbach dzieci z pokolenia neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Hahahaha "Popularny gwiazdor". 23.07.11, 09:02 Ale się ubawiłem jak to przeczytałem,że ze zwykłego zaćpanego celebryty robi się popularnego gwiazdora. Z żadną firmą nie chcę mieć nic wspólnego,którą ten palant będzie reklamował,niech on sobie reklamuje TVN a dla GW niech będzie "popularnym gwiazdorem" a dla mnie jest najzwyklejszym kmiotkiem wykorzystującym miałkość naszych mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Hahahaha "Popularny gwiazdor". IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 09:59 90% autorów postów pod tym artykulem przejdzie do play jak wystąpie w reklamie posłanka KĘPA HAHAHAHAHHAHAHHA Odpowiedz Link Zgłoś