GoĹÄ: Obserwator IP: *.icpnet.pl 19.10.11, 17:29 Nie zmienia to faktu, że jedzenie i tak jest śmieciowe i sieje spustoszenie w żywych organizmach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Bism Już się nie mogę doczekać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 21:11 Specjalnie sobie kupię największy telewizor. Tylko nie napisaliście czy da radę w PL to obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem McDonald's uruchamia własny kanał telewizyjny 19.10.11, 21:11 Zestaw kosztuje 18-25zł (dużo, przy x4 osobach koszt horrendalny w stosunku do ilości/jakości) , najeść się tym nie da, wypełnia na chwilę, a potem człowiek jest dalej głodny. Do tego żarcie jest raczej niezdrowe i jeśli chodzi o smak to ...raczej go nie ma :D Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Bardzo dobrze, moga nadawac tylko reklamy jak chca 19.10.11, 21:40 i nikt tego nie musi ogladac jak nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klasyk McDonald's uruchamia własny kanał telewizyjny IP: *.nyc.res.rr.com 19.10.11, 21:57 Fat Channel Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leszek Junk FooD TV, czyli jak przytyć pare kilo w week ! IP: *.icpnet.pl 19.10.11, 23:50 rozumiem, kawa jest OK, ale zebyt jesc te słodkie chemiczne bułki, z kotletem+ frytki i popijac cola, to chyba przesada, a pozniej dzieci z TAAKIMI dupami łażą, zdziwieni jak mały zestaw to dzienna dawka kalorii poza tym na zachodzie Europy to jest miejsce dla biedaków.... Zaden francuz czy włoch, nie zrezygnuje z dobrej kuchni na MC Smiecia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rabi-al-kanabi Narkotyki, wzmacniacze smaku i przekazy podprogowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 23:51 spece od marketingu już dobrze wiedzą, jak sprzedać nam najgorszy szit wbrew naszej woli. bo tak naprawdę przecież nikt się nie przyzna, że lubi czasem wciągnąć czizburgera z serem albo bez. Odpowiedz Link Zgłoś
myszvolvo Re: Narkotyki, wzmacniacze smaku i przekazy podpr 20.10.11, 02:46 Mądrość speców od marketingu jest odwrotnie proporcjonalna do prostactwa klienteli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Narkotyki, wzmacniacze smaku i przekazy podpr IP: *.home.aster.pl 20.10.11, 06:01 Ja lubię od czasu do czasu tam zjeść i mam wagę ciała w normie. Dlaczego? Bo chodzę na basen, jeżdżę na rowerze, a nie siedzę przed kompem czy telewizorem. Jedzenie tam nie ma wielkiego wpływu na zdrowie, jak się zachowa umiar i odpowiedni tryb życia. amen Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: artur 1000 kalorii i nic !!! cuda cuda IP: *.icpnet.pl 20.10.11, 07:56 > Ja lubię od czasu do czasu tam zjeść i mam wagę ciała w normie. Dlaczego? Bo c > hodzę na basen, jeżdżę na rowerze, a nie siedzę przed kompem czy telewizorem. J > edzenie tam nie ma wielkiego wpływu na zdrowie, jak się zachowa umiar i odpowie > dni tryb życia. amen zeby spalić te 1000 kalorii zestawu ( hamburger, frytki, cola ) musialbyś przejechać tym rowerem ze 20 km, to jest prawie polowa dziennego zapotrzebowania kalorycznego Odpowiedz Link Zgłoś