Gość: francja IP: *.igr.etu.univ-rennes1.fr 20.09.04, 15:35 Takie ulgi sa od paru lat w Zielonaj Gorze i g....o z tego wynika wiec sie nie trzeba podniecac. bonjour de la france Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel Łódź: Ziemia obiecana dla firm high-tech? 20.09.04, 15:38 To byłoby piękne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marxx Re: Łódź: Ziemia obiecana dla firm high-tech? IP: 62.17.157.* 20.09.04, 15:46 Centrum ksiegowe i call center to u nas high-tech ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik z Łodzi Oby wiecej takich inicjatyw IP: *.toya.net.pl 20.09.04, 19:30 Popieram kolejna inicjatywe. Od pewnego czasu widac ze do naszego miasta napływają inwestorzy. Buduje sie coraz wiecej zakładów przemysłowych jak i centr obsługi. Oby tak dalej. Jeszcze gdyby miasto zajęło sie lepszą infrastrukturą i odpowiednią rozbudową Lublinka to byloby super. Centra ksiegowe to wspaniała rzecz, szczególnie dla wielu studento Uniwerku. Olac czy to high-tech czy nie. Tam gdzie jest kilku inwestorów poawiaja sie kolejni i mamy efekt domina. Oby tylko władze Łodzi nie spie.... czegos. Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Re: Oby wiecej takich inicjatyw 20.09.04, 23:42 > gdzie jest kilku inwestorów poawiaja sie kolejni i mamy efekt domina. Efekt domina polega na tym że pada jeden klocek (np. firma odzieżowa), uderza w następny (np. producent opakowań) który też pada, następny (np. studio graficzne) itd. Bardzo trafnie to ująłeś. Tak czy owak rzeczywiście efekt domina zaczyna się od dużych inwestorów. Na przykładzie handlu już to przećwiczyliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Łódź: Ziemia obiecana dla firm high-tech? IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 20.09.04, 22:27 skonczy sie ulga, skonczy sie praca. pojda wtedy gdzie indziej. trzeba tak skonstruowac umowy, aby praca byla zapewniona przez lata a nie chwilowo przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzk Re: Łódź: Ziemia obiecana dla firm high-tech? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.09.04, 00:22 Gość portalu: francja napisał(a): > Takie ulgi sa od paru lat w Zielonaj Gorze i g....o z tego wynika wiec sie > nie trzeba podniecac. Owszem, nie wiem czy jest sens sie podniecac ale nie wiem czy porownywanie malej i polozonej na uboczu, gdzies pod granica, Zielonej Gory z siedem razy wieksza i polozona w samym centrum kraju, o rzut beretem od stolicy, Lodzia ma duzy sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helo na dziś powiedzmy, że współaspirujaca IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 21.09.04, 10:48 choć jak patrzę na rozwój Politechniki, to wierze że może ona miec w tym swój znaczny udział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Łódź: Ziemia obiecana dla firm high-tech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 12:56 Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Łódź: Ziemia obiecana dla firm high-tech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 08:49 Wrście może coś się zacznie dziać w Łodzi jestem za ! Odpowiedz Link Zgłoś