ozzy94 04.07.16, 23:37 Witam, chciałbym zapytać czy inwestycja w Studio Figura jest opłacalna ? Wiadomo, że na ich stronie będą tylko pozytywne opinie, lecz chciałbym zasięgnąć po szczegóły, także te negatywne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aleksandra Z. Re: Fitness Studio Figura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.16, 22:04 Z mojej strony mogę jak najbardziej polecić to studio. Wykupiłam przez groupon 10-etapowy zabieg na twarz. Wszystko zostało wykonane jak trzeba, efekt po zabiegu rewelacyjny. Miałam robiony np.peeling kawitacyjny, następnie nakładany kwas migdałowy, maskę i ampułkę. Dodatkowo jeszcze masaż twarzy. Mam cerę niestety mieszaną,pełno śladów po krostkach potrądzikowych i nie jest łatwo dobrać jedną metodę:/ Pani która robiła zabiegi ( Pani Ania-polecam), wszystko dokładnie opisywała co i w jakim celu robi i nakłada. A mam już pewne doświadczenie z salonami, w których niestety nic nie tłumaczą i jeszcze źle dobierają zabiegi, byleby zrobić, zarobić i efektów zero- bądź jest jeszcze gorzej ( co też przeżyłam). W studiu jest czysto, przytulnie,no czułam się rozpieszczona:) Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy94 Re: Fitness Studio Figura 20.07.16, 14:26 Chodzi mi o inwestycje w formie otwarcia tego studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Fitness Studio Figura IP: 212.180.151.* 15.01.17, 21:33 ozzy94 dalej jesteś zainteresowany/a inwestycją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁGORZATA Re: Fitness Studio Figura IP: 212.180.151.* 15.01.17, 22:00 ozzy94 dalej jesteś zainteresowany/a inwestycją???? Odpowiedz Link Zgłoś