Gość: Bartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:23 Uwaga. Hossa się na wiosnę skończy i wtedy spółki-zółtodzioby będą tracić na wartości w mgnieniu oka. Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Szukuje się wysyp giełdowych debiutów IP: *.com.pl 06.12.04, 19:17 Czy ktos z Państwa obserwował bluerat.pl i może powiedzieć cokolwiek na jego temat? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomBank Nie wszystko się tak dobrze sprzeda!?! IP: *.aster.pl 06.12.04, 22:03 W styczniu WIG20 przebije 2000 pkt. Oczywiście, że te najlepsze sprzedadzą się z redukcją jak bułeczki, ale co dalej??? Kursy akcji przecież nie mogą rosnąć do nieba, po hossie przychodzi bessa, pytanie tylko kiedy ja będę swoje sprzedawał przy WIG20=2260 pkt a PKN po 51 zł, PKO BP 32 zł, Pekao 165 zł, TP 24, KGHM 43. Zawsze wzrosty są na ścianie strachu. Jak Hiszpania weszła do EU hossa trwała kilka ładnych lat. Za duża kasa zagranicy weszła aby urosło tylko kilka procent. Powodzenia - sporo sałaty jest jeszcze do zarobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erik dziwne... IP: *.chello.pl 06.12.04, 22:41 moze ktos mi to wytlumaczy, ale czy dr.witta nie przejela ostatnio agros nova? w jaki sposob moze sam dr.witt wystartowac na gieldzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA Ty nie Bartek jestes tylko Nostradamus!!! IP: 66.52.241.* 07.12.04, 09:04 albo moja sasiadka Odpowiedz Link Zgłoś