jacek19 16.09.02, 17:58 Ciekawie sie zapowiada chętnie zobacze te nowa kampanie reklamową:)) Często słucham RMF-FM i bardzo lubie to radio:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MICHU Re: RMF FM wyda na swoją nową kampanię reklamową IP: *.net.szczecin.pl 16.09.02, 21:27 RMF FM rządzi!!! Najlepsze radio w Polsce...radio ZET niech się schowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: RMF FM wyda na swoją nową kampanię reklamową IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 17.09.02, 00:28 jacek19 napisał: > Ciekawie sie zapowiada chętnie zobacze te nowa kampanie > reklamową:)) Często słucham RMF-FM i bardzo lubie to radio:) zajrzyj na stronę: prawda-czy-falsz.rmf.fm/ jest wszystko: mpegi, mp3 i inne atrakcje. po prostu świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK R Jak zawsze konkurencja zostanie w tyle za RMF FM . IP: *.ramtel.com.pl 17.09.02, 12:23 8,35 - prawie 2 miliony dolarów tyle kosztowała- bedzie kosztować kampania RMF-u . Podobną kwote wydała zetka na "100 twarzy B.Lindy " która zakończyła sie wiadomo jak . Mam nadzieje , że GW również po zakończeniu kampani odniesie się do efektów nowej kampani RMF -u i będzie można łatwo ją podsumować , bo jestem przekonany , że bedzie to kolejny sukces krakowskiej rozgłosni. A propos. ciekawy jestem co na to konkurencja - czytaj zetka kogo tym razem przebieże ??? PS. Ciekawy jestem czy na ocieplenie stosunków między RMF-em i GW mają wpływ ostatnie wydarzenia z KRRITV , bo nie przypominam sobie aby od tekstu Roberta Leszczyńskiego o " Inwazji Mocy 2000" ukazywały się artykuły poświęcone nowym kampanią RMF-u zmiana jeest widoczna i na plus oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTREK R Jak zawsze konkurencja zostanie w tyle za RMF FM . IP: *.ramtel.com.pl 17.09.02, 12:24 8,35 - prawie 2 miliony dolarów tyle kosztowała- bedzie kosztować kampania RMF-u . Podobną kwote wydała zetka na "100 twarzy B.Lindy " która zakończyła sie wiadomo jak . Mam nadzieje , że GW również po zakończeniu kampani odniesie się do efektów nowej kampani RMF -u i będzie można łatwo ją podsumować , bo jestem przekonany , że bedzie to kolejny sukces krakowskiej rozgłosni. A propos. ciekawy jestem co na to konkurencja - czytaj zetka kogo tym razem przebieże ??? PS. Ciekawy jestem czy na ocieplenie stosunków między RMF-em i GW mają wpływ ostatnie wydarzenia z KRRITV , bo nie przypominam sobie aby od tekstu Roberta Leszczyńskiego o " Inwazji Mocy 2000" ukazywały się artykuły poświęcone nowym kampanią RMF-u zmiana jeest widoczna i na plus oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś