GoĹÄ: Floryda dzis 1! IP: *.8-67.tampabay.res.rr.com 27.04.06, 04:00 slicznie pani S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: saviola Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.06, 08:23 SZACUNEK ZA DOKONANIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 08:34 No i jezdzi Impreza :) a nie Maybachem Szczumek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.support.pl 27.04.06, 10:00 I lata własną odrzutową CESSNĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt 28.04.06, 00:05 Gość portalu: . napisał(a): > I lata własną odrzutową CESSNĄ.... ...a nie Maybachem ;) A na poważnie - radzę uważnie studiować życiorysy takich ludzi sukcesu tak w Polsce, jak i innych państwach. Potem dobrze jest je przeanalizować pod swoim kontem i... wprowadzać w życie. Opłaci się. Odpowiedz Link Zgłoś
rocznik_74 Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt 27.04.06, 16:40 Bez watpliwosci facet ma jaja. Znajac jednak polski grunt: wszechobecne znajomosci, powiazania swiatu biznesu i polityki i podatnosc na lapowki nalezy podejrzewac ze ta blyskawiczna kariera odbywala sie czesto na granicy prawa i przy odpowiednich plecach. Powiecie ze marudze, niestety nie, popatrzcie na nazwiska z nim powiazane... Tym niemniej Pan S. jak widac zachowal umiar, nie zadzieral z urzedami skarbowymi wiec go nie "udupili". Pomimo mojego lekkiego pesymizmu w legalnosc jego kariery, wole takich biznesmenow niz zlodzieji jak prezesi KGHM wyprowadzajacych majatek spolki pod kazdym pozorem. ___________________________ "Zwycięzców nikt nie sądzi..." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tdhhtydf Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.dsl.dynamic.sonic.net 04.09.06, 05:46 wykrecil mnie na Cersanicie. Taki typ. A cieszcie sie Solowowem. I klaskajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leeloo Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.06, 20:20 i za obecnosc na liscie Wildsteina :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: drwal Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 10:06 wiecej takich Solowowow i wiecej jego spolek na warszawskiej gieldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iuslex Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt 27.04.06, 10:10 rzeczywiście robi wrażenie!. Najbardziej imponujące jest to że na koniec studiów miał już 10 tys dolców, co w tamtych czasach rzeczywiście było osiągnięciem, gość z którym widać można się dogadać. p.s. ja też na koniec studiów zgromadziałem 10 tys dolców, niestety w dzisiejszych czasach to nie ta sama wartość i pewnie nie to samo przełożenie na kolejne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt 27.04.06, 13:37 10.000$. Jasne... i tatę prezesa warszawskiej spółdzielni mieszkaniowej, jakby ktoś nie doczytał. Prezes spółdzielni za komuny, niezły układ. Zrozumiałe stają się jego koneksje z Preziem, Długoszem et consortes. Od pucybuta do milionera... jasneee. Jeden ruch czarodziejską różdżką i na oczach zdumionego Kopciuszka dynia przeistoczyła się we wspaniałą, złocistą karetę. Cztery szare myszki, które jeszcze przed chwilą beztrosko buszowały w spiżarni, wróżka zamieniła w cztery piękne, siwe konie. Szczur, który spokojnie wygrzewał się w kącie za kuchennym kominem, mocą jej czarów stał się woźnicą. Wyglądał bardzo dostojnie w szamerowanej liberii. Trochę tylko utykał, bo szczur był, prawdę mówiąc, dość stary i cierpiał na reumatyzm. Ale gdy dziarsko trzaskając z bicza, zasiadł na koźle – wcale tej przypadłości nie było widać. etc. etc. etc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tak sobie piszę Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:17 Przecież to M.S. zrobił ojca prezesem spółdzielni w Warszawie. Jak M.S. zaczynał robić karierę, to ojciec przechodził na emeryturę w małym, prowincjonalnym miasteczku. H. Długosz to niemal ten sam rocznik (dwa lata różnicy). Z podobnych roczników ludzie się znają. Ja znam obu, a multimilionerem nie jestem. Sam czegoś nie doczytałeś i szukasz dziury w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt 28.04.06, 10:46 To on sam zrobił ojca prezesem powiadasz... To też ciekawe i wiele mówiące. Odpowiedz Link Zgłoś
eifl Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt 28.04.06, 15:09 Ty to jednak chyba faktycznie masz dobra ksywę, tylko parę literek na początku bym usunął i byłoby w sam raz. Lubisz tak sobie popierdzielić trzy po trzy na forum co? Pewnie sam jesteś kompletnym niewypałem i masz mokro w gatkach tylko wtedy jak komuś tu "dowalisz". Masz jakiekolwiek dowody na omijanie/złamanie prawa przez Sołowowa? Jeżeli tak to zgłoś je do prokuratury a jeżeli nie to po prostu zamknij się. Rzygać mi się chce jak czytam takich baranów, co to anonimowo każdemu podskakują a w realu najczęściej są żałosną kupą g..na. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.bsk.vectranet.pl 30.04.06, 07:37 Ulżyłeś sobie co? No to teraz ostygnij i powiedz mi jak wygrać przetarg w Kielcach oferując połowe tego co konkurencja! Ja nie wiem... A Solowow i jego ludzie wiedza:)!. Albo nazywasz się Sołowow i jeteś na forum "incognito" albo cechuje Cie wyjatkowa ociężałość umysłowa by nie rzec, że wrecz mongolizm. Koleś Ty chyba nie wiesz na jakim świecie żyjesz:). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: buba Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: 81.26.13.* 04.05.06, 13:55 Jednak czytanie ze zrozumieniem to dla niektórych przeszkoda nie do pokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: observer Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: 81.219.134.* 29.03.08, 23:24 ten dupek po prostu pracuje u michała i chodzi u niego na smyczy... tak im to działa na mózg... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: 80.51.151.* 17.07.08, 09:41 Kasę dostał z Ameryki od środowisk żydowskich. Tak rozkręcił pomału interes, zaczynał od domu handlowego w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: 80.51.151.* 17.07.08, 09:41 Kasę dostał z Ameryki od środowisk żydowskich. Tak rozkręcił pomału interes, zaczynał od domu handlowego w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: 83.175.202.* 27.04.06, 10:39 Kielce sa dumne. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dobre Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
inkabp Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt 08.12.06, 14:38 ...chciała bym dla niego pracować w jego grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maj Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 10:57 wyjątkowo dobry wpływ na PKB Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BARTkiel Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: 195.20.110.* 27.04.06, 11:09 Jakby wszystkie firmy miały takiego właściciela, to Japończycy kupowaliby u nas technologie.Wielki szacunek dla Wodza, super GOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: 195.94.203.* 27.04.06, 11:19 Rzeczywiście, facet ma jaja. Wszyscy którzy napiszą ewentualnie cos złośliwego na jego temat, w gruncie rzeczy chcieliby osiągać to co on. Wzbudza mój wielki szacunek, za styl i umiejętność poruszania się w biznesowej dżungli. Powodzenia Panie Sołowow!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :O) Gratulacje, tak trzymac! IP: 170.65.192.* 27.04.06, 11:57 Imponuja mi tacy ludzie! Zaraz zacznie sie gadanie ze aferzysta, ze powiazany z Kwachem itd... Facet mimo to wydaje sie cool. Jezeli artykul mowi prawde - gratuluje mu wszelkich osiagniec!!!!!! Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Re: Gratulacje, tak trzymac! 27.04.06, 12:11 tylko na ile jego sukces jest wynikiem rzeczywistych umiejętności biznesowych a na ile różnych znajomości z odpowiednimi osobami na odpowiednich stanowiskach (od urzędu gminy zaczynajac na urzędzie prezydenckim kończąc)? swoją drogą ciekawe, ilu z setki najbogatszych znalazło by się na niej, gdyby rzeczywiście musieli bazować tylko i wyłącznie na "żyłce do interesów" i nigdy żadnego przetargu, gruntu czy kontraktu sobie nie załatwili "po znajomości" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tak? Re: Gratulacje, tak trzymac! IP: *.direct-adsl.nl 27.04.06, 13:07 nie osiagniesz sukcesu bez znajomosc. Sam zginiesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonim ale i tak zwalnia IP: *.dwory.pl / 212.244.64.* 27.04.06, 13:48 w firmie chemicznej dwory sa w oswiecimiu niestety jego ludzie zwalniaja pracownikow :-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gucio Re: Gratulacje, tak trzymac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:45 Apeluję o zamkniecie w więzieniu byłego Prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego który uzyskał przydomek szwajcarskiego przestępcy. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Obserwator Re: Gratulacje, tak trzymac! IP: 62.3.160.* 27.04.06, 14:18 >swoją drogą ciekawe, ilu z setki najbogatszych znalazło by się na niej, gdyby >rzeczywiście musieli bazować tylko i wyłącznie na "żyłce do interesów" i nigdy >żadnego przetargu, gruntu czy kontraktu sobie nie załatwili "po znajomości" Cikawe jaką masz definicję "żyłka do interesów"?Co to oznacza to dla Ciebie? może poprostu jak dobrze sterowana łódź musimy sie odpowiednio ustawiac do wiatru. Interesy to nie tylko cyfry to też ludzie.Jak chcesz zrobic pieniądze bez innych ludzi? Nie którzy mówia ,że studia tak naprawdę nie daja wiedzy potrzebnej do zarabiania pieniędzy ale dają znajomości. A Panu od Ceresitu tylko gratulowac,a jak zazdrości to tylko umiejetności i odwagi.Ilu z nas ma odwagę zacząc działalnoś godpodarczą, lub pozbirac sie po "upadku". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tom chambers bzdury IP: *.aster.pl 27.04.06, 14:09 bzdury bzdury bzdury bzdury. jestem z kielc, w zyciu nie slyszalem owych legend, nie mam ochoty czytac dalej tego artykulu. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: bzdury 27.04.06, 14:32 Bo cóż to niby za legendy? Że mieszka na szczycie najwyższej góry pod miastem? Bo mieszka. Nie wiem tylko, czy Klonówka jest akurat najwyższa. Że do posiadłości można się dostać helikopterem? Na każde większe podwórko by można, czy rozleglejszy trawnik. Przecież to oczywiste. Że droga, którą sobie do chałupy zbudował jest podgrzewana? Pojęcia nie mam, pierwszy raz o tym słyszę, ale gdyby nawet, to coś małego kalibru ta informacja, jak na miano "legendy". Typowa pisanina wyborczej, o wszystkim i o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tfuj koshmar Re: bzdury IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 15:05 pan psycholognistykutas woli teksty z "GŁOSU Z DUPY"... Facet nie czepiaj się! tekst jest ok. ciekawy, itp. aha. i brawo dla Solowowa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Posta Kasa nie śmierdzi IP: *.outsourcing.atman.pl 27.04.06, 15:48 To, że forsa nie śmierdzi, wie sporo osób. Artykuł faktycznie pozwala zakładać, że do tej "żyłki do interesów" przyłożył się najpierw tatuś w spółdzielni. zresztą Kulczyk też wystartował dzięki tatuśkowi. Dopiero potem ci faceci wyniuchali interesy do zrobienia i to trzeba im oddać. Ale może jest tak, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, dlatego mając więcej kasy coraz bardziej kombinują aby jej mieć jeszcze więcej - może nie zawsze w czysty sposób. A z tymi procesami o grunty na Pradze to zobaczymy - pewnie liczy, że przeciągając procesy doczeka aż rządzić znów będzie ktoś podatniejszy na smarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ted Re: Kasa nie śmierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:28 "Nie wszyscy kibicują jednak rajdowcy" chyba rajdowcowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus.mp Re: Kasa nie śmierdzi 27.04.06, 19:26 Czytając o Panu S,zwłaszcza o jego znajomości z panem Kwaśniewskim, Długoszem, Ungierem, zrozumiałem na czym polega tajemnica sukcesu. Gryzę się w język,by nie powiedzieć za dużo. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kato Re: bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:11 Czy psycholognistykutas to ktos z ukladu S.??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarnie Re: bzdury IP: *.sejm.gov.pl 27.04.06, 19:40 podpisuje sie pod tym drukowanymi literami: nazwiska Kwasniewskiego i Ungiera daja do myslenia i mowia bardzo wiele tym, ktorzy maja choc troche pojecia o polityce... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciekawy Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.sympatico.ca 27.04.06, 20:43 wpisy niektorych forumowiczow swiadcza o ich inteligencji i wieku; "jak tam z wami bylem,tez w bajki wierzylem!" Odpowiedz Link Zgłoś
micek555 Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt 27.04.06, 22:49 Wzór godny naśladowania. Kiedyś nie było stać p. Sołowowa na starty maluchem, więc powrócił do jeżdzenia ~20 lat później w wielkim stylu. A ja zdobylem mistrzostwo Jeleniej Góry Fiatem 126P i odwieszam kask. Może za 20 lat też wrócę do rajdów;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mrux zółć się panu ulewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:27 ale o czym jest ten tekst wlasciwie? to jakies bzdurne wypominki, konstrukcja jest z grubsza taka: facet placi miliardy podatkow i zatrudnia tysiace ludzi, ale kiedys kupil cos "wyjatkowo" tanio. albo: co prawda zajal 3 miejsce w mistrzostwach polski, ale jezdzil po wsi 150 na godzine (swoja droga ciekawe kto dokonal pomiaru predkosci?). o co tu tak wlasciwie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Plastus Re: zółć się panu ulewa IP: *.jg.energiapro.pl / *.jg.energiapro.pl 28.04.06, 10:21 150 km/h w trakcie treningu, tzn. przy zamknietej drodze, zabezpieczeniu oraz najczęściej karetce oraz po zezwoleniu zarządcy drogi. Jak się nie orientujesz w rajdach to się nie wypowiadaj. To tak jakbyś napisał, że Schumacher jest taki szybki, bo trenuje i jeździ 300 km/h, a czasami to nawet wypadki w czasie tych treningów ma. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mrux Re: zółć się panu ulewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:35 nic nie zajarzyles. chodzilo mi o to, ze sposob w jaki dziennikarz probuje podwazac osiagniecia solowowa jest demagogiczny i mocno emocjonalnie nacechowany. pisanie, ze ktos jezdzi po wsi 150 km/h podczas gdy nikt nie mierzyl tej predkosci to prosty dowod wyjatkowej dziennikarskiej rzetelnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: zółć się panu ulewa 28.04.06, 10:51 No jasne, bo pan hrabia ma przecież prawo jeździć 150 po wąskiej drodze w terenie zabudowanym. No przecież on takie sukcesy sportowe odnosi, o biznesowych nie wspominając, to jak niby? Zakazać? Odpowiedz Link Zgłoś
yogibaboo1 Re: zółć się panu ulewa 29.04.06, 00:08 psycholognistykutas napisała: > No jasne, bo pan hrabia ma przecież prawo jeździć 150 po wąskiej drodze w > terenie zabudowanym. No przecież on takie sukcesy sportowe odnosi, o > biznesowych nie wspominając, to jak niby? Zakazać? Cytat: "Treningi zawsze są dobrze zorganizowane i nigdy nie ma sytuacji, byśmy jeździli między zabudowaniami." Jednak masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. To właściwie tłumaczyło by sens (właściwie to brak sensu) pozostałych Twoich wypowiedzi. Yogi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nismo Michał Sołowow - poznałem go osobiście IP: *.net144.okay.pl 29.04.06, 11:19 Michala Solowowa poznalem pare lat temu na jednej z eliminacji Pucharu PZMot. Gosc jest naprawde spoko, pogadany, uprzejmy, kolezenski. Obecnie jako jedyny z polskiej czołówki rajdowej zachowuje się jak człowiek, ma czas porozmawiać z kibicami, nie zachowuje się jak gwiazda, jest naprawdę OK. A jeśli pismaki mają coś na niego, że robi przekręty to od tego jest prokuratura, a nie pieprzenie farmazonów na łamach brukowców takich jak np. GW P.S. Ciekawy jestem czy mój post będzie opublikowany - pewnie nie. Michał szacunek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kika Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.04.06, 17:39 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KIKA Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.04.06, 17:43 Z przyjemnością czytałam ten artykuł, chciałam uzyskać troche wiadomosci na temat Pana MS.To co przeczytałam robi wrażenie. Miałem przyjemność być uczennicą jego mamy. Była i jest b.ładną, b.elegancką i sympatyczną kobietą. Zycze im powodzenia i Panu MS sukcesów rajdowych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zawsze Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:05 się znajdą jakieś ofiary , które wszystkiego wszystkim zazdroszczą . Te siroty są wszędzie nawet w Gazecie Wyborczej. Trzymaj się Pan Panie Michale .I życzę Mistrzostwa Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: heyaf Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 21:50 "W rodzinnych Kielcach o Sołowowie krążą legendy. Ma ponoć dom, który stoi na szczycie najwyższej góry pod miastem, otoczony rezydencjami innych majętnych Kielczan. Do posiadłości można się dostać helikopterem (ma własne lądowisko). Można też tam dojechać autem podgrzewaną ponoć drogą." Nie legendy ale fakty => góra to może nie najwyższa ale wysoka :). Dom w kształcie piramidy i podgrzewana droga :). Helikopter również lata, ale czy lądowisko koło domu... na pewno u podnóża góry na lotnisku własny hangar :). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Est Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 00:54 Jak jeżdżę tam na rowerze i na samej górze robię odpoczynek to zawsze mnie gość przez mikrofon wygoni. Ma facet intuicje do robienia pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna47 Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt 02.09.06, 19:24 hehe ja też tam dzisiaj byłem! tylko popatrzeć. Słowem niezła chata, ale w Masłowie jest parę fajniejszych choć nie tak dobrze usytuowanych willi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:36 On mi się bardzo podoba,on jest piękny i chyba się zakochałam,ale nie chodzi mi o jego pieniądze.Bardzo go lubie i zauroczyłam się nim....na miłość nie ma lekarstwa.Co mam zrobić?Ciągle myśle o nim,gdy przejeżdżam obok jego domu to....zresztą sami wiecie jak to jest być zakochanym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bóbr Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.aster.pl 18.04.07, 21:41 On Ciebie nawet kijem by nie ruszył. Nie te progi, nie te progi. Zarabiasz rocznie kilkaset mln złotych? Niestety... zostaje Ci czochranie w Masłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bossbartosz Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.gprs.plus.pl 18.02.08, 23:00 Pan S.- człowiek jakich mało. Respect! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ready Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.jmdi.pl 07.03.08, 21:46 srali muchy bedzie wiosna ... gorszej bzdety nie czytałem dawno. Autor ma czytelników za totalnych idiotów licząc że ktoś da wiarę w cudowną karierę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mig Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 23:08 cudowna kariera rodzi się w umyśle.Czasem umysł jest za tępy żeby cokolwiek pojąć z pojęć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mig Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 23:04 rewelacyjny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
robert010971 Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt 12.05.08, 17:46 Jeśli ktoś osiągnął tyle w Biznesie i jest wielkim sportowcem to tylko pogratulować panu Michałowi S.Bo to trzeba czuć i mieć ducha zwycięscy i ambicje,a jeśli ktoś tego nie rozumie to niech się nie wypowiada!Ja dzięki niemu przeżyłem jako sportowiec wspaniałe 2 lata w Kielcach i to jest fakt!!!Dziękuję panu i mam nadzieję że nasze drogi się jeszcze zejdą,bo jest to osoba wartościowa,a że nie przebiera w słowach to co z tego ja też nie przebieram w słowach i mam to głęboko w .....!a jeśli ktoś udaje inteligencika przed kimś a nie jest sobą to i tak to wyjdzie,bo wystarczy dać alkohol takiemu komuś i zobaczymy gdzie jego poziom jest?!!!A pan Sołowow jest przynajmniej sobą i wolę takich ludzi znać niż fałszywych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MISIA Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.klc.vectranet.pl 25.08.08, 23:28 Pan Sołowow jest bardzo skryty, jestem pełna podziwu za jego osiągnięcia. Ale wiem ze na to trzeba ciężko sobie zapracować... A Pan S. wiedział czego chce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Michał Sołowow - bardzo bogaty i bardzo skryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 14:54 Interesujaca historia. Szkoda że w RSMP nie idzie Michałowi tak łatwo jak w sprawach finansowych, choć i tak podziwiam za chęć walki. Odpowiedz Link Zgłoś