likkaon 06.06.06, 09:35 Ale bez tej kasy SOCJALIZM się nie wyżywi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobo Re: Himalaje bzdur.... IP: *.g4-net.com 06.06.06, 11:04 Prowadzę działalność gospodarczą. G... uzik mnie obchodzą podatki. Akurat pomoże mi ten jeden procent obniżenia. Jeśli zarobię zapłacę podatek i czy będzie on wynosił 19 czy 18%.., państwo wybaczą, ale jeśli to ma pomóc to ja już wiem że zamykam firmę. Dzięki obiżeniu podatku zapłacę średnio 45 zł mniej podatku. Po prostu bomba. Temat wałkuje się od kilkunastu lat i każdy udaje że jest ślepy na podstawowy problem. NIE O PODATKI CHODZI A O ZUS!!! Tę wiecznie nienażartą instytucję. CZY ZAROBIĘ CZY NIE I TAK ZAPŁACĘ HARACZ ZUSowi!!! Mój towar w ciągu ostatnich lat sporo staniał. O klienta nie jest łatwiej. Za to wskaźniki są tak fantastyczne, że ZUS wzrósł kilkaset zł. Ciekawe, że moje wskaźniki są odwrotnie proporcjonalne. Do kitu z takimi rządami. Zrobię to co moi znajomi, którzy się już ze mnie śmieją. Zamykam interes i spadam z tego kraju. obejrzę się za siebie, bo zostawiam bliskich, ale Polska z takimi polakami, glosującymi na takich ludzi... szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENDER666 Re: Himalaje bzdur.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:57 AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Himalaje bzdur.... 06.06.06, 23:34 Gość portalu: bobo napisał(a): Dzięki obiżeniu podatku zapłacę średnio 45 zł mniej podatku. Po prostu bomba. ********************************* Ale półgłówki w rodzaju Marcinkiewcza i Gilowskiej będą trabic wszem i wobec, że dzięki zmniejszy sie berobocie, bo za 45 pln zatrudnisz pewnie ze 3 pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksbęd keeram niezamożnym to tylko Pan Bóg może pomóc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.06, 16:00 Odpowiedz Link Zgłoś