Dodaj do ulubionych

UOKiK: Dostawcy internetu hamują handel w sieci

09.08.06, 10:20
Limity transferu to bandytyzm...
jak np. ogladam Cyfre+ to nie ma tak,
ze mi sie wylacza po obejrzeniu tylu i tylu H programow...
a sciaganie kasy za dodatkowy transfer
to zwykly h a r a c z

---
religiapokoju.blox.pl/2006/08/Kolejne-falszerstwo-medialne-Hezbollahu.html
Obserwuj wątek
    • sebastiannos Złodziejske tepsy!!!!!!!!! 09.08.06, 11:09
      Wreszcie się za was wezmą.
    • Gość: rpbyc Re: UOKiK: Dostawcy internetu hamują handel w sie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 09.08.06, 13:57
      To prawda, dla mnie taki dostawca internetu w ogóle się nie liczy. Współczuję tym, którzy są skazani np. na tpsę :-(
    • Gość: grrrrr Re: UOKiK: Dostawcy internetu hamują handel w sie IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:56
      Anekdota z podwórka tepsy:
      Jakiś rok temu zamówiłem neo za cenę, jaką jest warta, czyli 1 zł + VAT. Limit transferu, 15 GB, wykorzystałem w kilka dni, po czy, naiwny, zapragnąłem dokupić kilka GB, bo 32 kb/s nie są szczytem marzeń. Po wykręceniu 0-300-cośtam głos poinformował, że nie ma takiego numeru. Po licznych interwencjach w błękitnej linii, okazało się, że mam włączoną blokadę 0-700, która obejmuje także 0-300. Opracowanie komunikatu właściwego dla takich okoliczności przerasta tę zacną firmę. Pozostała możliwość wykupienia zdrapki. Po awanturach w 2 telepunktach udało mi się wydobyć z gardła pracownicy tekst, iż zdrapek tych nigdy nie widziała na oczy (grubo ponad rok od wprowadzenia limitów transferu i opłat za dodatkowe GB). Po tygodniu zaniosłem tej samej pani rezygnację z telefonu i odtąd juz tylko sie śmieję z tych żałosnych chamów i partaczy. Polecam Państwu to samo. Poza tym firma, która zwalnia tysiące ludzi, by zatrudnić kilkudziesięciu "ekspertów" z Francji (za kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie) sama prosi się o bojkot.
      Tepsiarze, FU©k 0ff!
      • Gość: grrrrrr Re: UOKiK: Dostawcy internetu hamują handel w sie IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:58
        sądząc po adresie, chyba jednak nie jestem CAŁKOWICIE niezależny od tych Państwa ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka