soulworm 11.08.06, 14:43 ofensywy pis odslona kolejna. nie ma co histeryzowac, ale niepokoic sie mozna, prawda? pociesza mnie fakt, iz z powodu polskiego nieudacznictwa zaden totalitarny plat tym gnidom nie wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek Re: Państwo chce zabierać koncesje na import gazu IP: *.cable.ubr03.telf.blueyonder.co.uk 11.08.06, 15:29 skoro nie wykorzystuja swojej koncesji to po co maja ja miec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Państwo chce zabierać koncesje na import gazu IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 11.08.06, 16:42 A po co państwo zajmuje się koncesjonowaniem importu gazu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Jasne, ten rząd to lobby gazowo-energetyczne !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:06 Drogi gaz i energia elektryczna, to hasło pisuaru, obrońców ciemnych & biednych :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autochton kartofle boją się, że się je zagazuje ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:10 albo zgazuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olias porozmawiajmy o nieudacznikach 12.08.06, 00:18 masz małą wiedzę, życie nie jest tak proste jak ci się wydaje. Gazprom zamierza sprzedawać gaz wspomnianym firmom po tak korzystnej cenie że w krótkim czasie zniszczy PGNiG. A potem będziemy razem zbierać szyszki. Czy nie widzisz że teraz toczy się wojna o rzeczywistą władzę we wschodniej części Uni Europejskiej? Przy coraz silniejszym zarysie sojuszu niemiecko-rosyjskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
roland12 jedna lza mi nie spadnie jak ktos zniszczy PGNiG i 12.08.06, 11:56 TP SA i paru innych monopolistow, dosc nas tu wymeczyli i rabowali. Beda inni, w swiecie nie ma pustki. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Państwo chce zabierać koncesje na import gazu 12.08.06, 05:20 No, Putin pozdrawia..........prezia Kaczostanu....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libarał kapitalist W PiS du jest przeciwne liberalizacji rynku ,czyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 09:01 przeciwne udogodnieniom dla obywateli . Taka ich mentalność komusza . Precz z komuchami i socjalistami - wystrzelać ich . Odpowiedz Link Zgłoś