Gość: 666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:31 Widać przekręty to nie tylko nasza specjalność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulla_komar No co za debile 26.09.06, 18:58 Kupic JEDEN budynek a z drugiego zrezygnowac!!! Co za kretyn wymyslil ze parlament musi miec dwie siedziby? Odpowiedz Link Zgłoś
glomek 32 mln euro czynszu przepłacił PE w Strasburgu 26.09.06, 19:03 to tylko kolejny argument za tym ze natychmiast trzeba zlikwidowac te paranoje ktora niczemu juz nie sluzy poza generowaniem kosztow i budowanie wizerunku UE jako biurokratycznej pomylki. jestem zdecydowanym 'euroentuzjasta', ale parlament nawet z jedna siedziba to porazka, mnie wizyty w jego siedzibie w brukseli draznia - to przerost formy nad trescia jestem za tym by sprawy 'europejskie' zalatwialy parlamenty krajowe. moznaby powolac w kazdym parlamencie komisje ds Unii, moglyby sie owe komisje dogadywac na telekonferencjach, moglyby nawet spotykac od czasu do czasu na sesjach w salach krajowych parlamentow - rotacyjnie. odrebny parlament europejski z jego siedzibami, poslami bioracymi tyle kasy a oderwanymi od rzeczywistosci krajow nie jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acap 32 mln euro czynszu przepłacił PE w Strasburgu IP: *.bsk.vectranet.pl 26.09.06, 21:51 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant my sie dpoiero uczymy, zalożyliśmy już białe IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.06, 23:33 rekawiczki... :) Odpowiedz Link Zgłoś