janek-007 15.10.06, 20:22 III RP w calej krasie korupcyjnej i neoliberalno-aferalnej obludzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szasza7 To nie jest niegospodarność-to czysta korupcja! 15.10.06, 20:26 Jaka niegospodarność!To wszysrko to ewidentna korupcja,która występuje we wszystkich oddziałach w kraju.W centrali w Warszaie w szczególności.Tylko prokuratorzy nie potrafią udowodnić korupcji więc zarzucają kierownictwu ANR niegospodarność,bo tą łatwiej udowodnić.To nie są nieudacznicy,panie prokuratorze,to łapówkarze.Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kazio Re: To nie jest niegospodarność-to czysta korupcj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 15:23 Wiesław Dominik i Mariolka Dominik to nazwiska, które są na "liście Wildsteina". Czy to zbieg imion i nazwisk, czy też dyrektor Oddziału Wrocław z małżonką? To ciekawe. Kto coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
pluszak007 Brawo Janek-007 !!!!!!! 17.10.06, 11:57 Brawo Janek !!! (cala sala klaszcze) JA NEK JA NEK PO KAZ DU PE JA NEK JA NEK PO KAZ DU PE ! (wszedzie brawa, ekstaza, flagi powiewaja, w tle spiewaja ROTE, uniesienie totalne, TVP1 kreci boszzze jakie to piekne, Roman sciska sie z JAnkiem a potem ujecie na orle gniazdo i Koniec wiadomosci TVP) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiktor Re: Brawo Janek-007 !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 18:12 Czy chodzi ci o Janka S. i o Romana S. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Heraldek Tylko powracajacy Niemcy moga na Slasku zrobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 00:47 ...porzadek...oni znaja metody aby sie pozbyc tych wielkich polskich biznesmenow...do gazu, panowie, do gazu..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Józek Afera w Agencji Nieruchomości Rolnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 15:08 Obluda ? Dalej trwa. Gang: kilku kolejnych dyrektorków oddziału. Dobre sobie. A czemu to nikt ich nie ścigał przez całe lata? Przecież wróble ćwierkały jak się załatwia w Agencji.Co na to wrocławska Policja i ABW ( pop. UOP). Odpowiadało im to przez 10 lat? A teraz "aferę" wykryli. Ha.Ha. Ha. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: El Capitan wszystko z NIE IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.10.06, 15:57 Jezeli ktos z Was czyta NIE, to ta wiadomosc nie jest zaskoczeniem. Szkoda tylko ze ci ktorzy maja mozliwosc zahamowania tej korupcji czytaja NIE, ale sie nie przyznaja. Jest to chyba jedyna gazeta w 100% niezalezna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cynamoon Afera w Agencji Nieruchomości Rolnych IP: *.crowley.pl 16.10.06, 16:21 Kolejny dzień, kolejne ujawnione przekręty. Kolejne głosy, ludzi, którzy chcieli by powrotu błogiej sielanki z przed lat, kiedy to karmiono nas tylko dobrymi wiadomościami. Ci znów będa głosowali na tych, którzy doprowadzą PZPR-->SLD-->SDPL do stanowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misiu Re: Afera w Agencji Nieruchomości Rolnych IP: 82.160.130.* 17.10.06, 19:06 Marcinkiewicz nie zdążył zlikwidować tego gniazda korubcji - ciekawe czy zrobi to Kaczyński z Leperem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yaa Re: Afera w Agencji Nieruchomości Rolnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 11:36 hmm...mam okazję pracować z ANR we Wrocławiu Znałam Stef...(ups..dane niejawne!!)...-dobry chłopak z niego był i mało pił!! Odpowiedz Link Zgłoś