Dodaj do ulubionych

UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy

IP: 64.74.144.* 08.11.06, 00:59
Ja sobie tak mysle, zeby pan minister sam sobie pracowal 78 godzin w tygodniu
Obserwuj wątek
    • Gość: antykuberski Re: UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 01:37
      78/7 = 11h dziennie wliczajac w to niedziele i soboty. Jesli milsociwie panujacy
      dadza lekarzom 1 dzien wolny (chodzi mi o 24 godzin non-stop poza szpitalem)
      robi sie 13h na dobe. No to przeciez trzeba byc popieprzonym zeby takie rzeczy
      wygadywac - przeciez ci ludzie maja jakies rodziny, obowiazki pozazawodowe.
      Jakim debilem trzeba byc zeby mowic ze lekarz moze zasuwac 78 godzin w tygodniu.
      Niech temu smieciowi pompa siadzie a bypassy niech mu robi kardiochirurg po 2
      dyzurach. Zeby zdechl.
    • Gość: Tomek Re: UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.cs.purdue.edu 08.11.06, 01:40
      Proba polepszania ludziom zycia poprzez *zakaz* ciezkiej pracy to tak jakby
      probowac polepszyc zdrowie obywateli poprzez karanie chorych.
    • Gość: rr 78 i ma mnie leczyć. Litości dla Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 07:03
      Głupota się sama pleni
    • Gość: ROTFL UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 07:45
      - Po raz kolejny starły się dwie Europy: liberalna, do której należy Polska,
      oraz socjalna, przewodzona przez Francję i Włochy - komentował polski
      wiceminister pracy Kazimierz Kuberski

W polsce jestesmy solidarni a za granica liberalni? :D Schizofrenia daleko
      posunieta. No i jeszcze jedna kaczka mowi, ze jest bardziej eurosceptyczna od
      drugiej. Dla kazdego cos milego, po co inne partie skoro pis jest taki
      wszechstronny? :D
    • mal1950 To jak to jest: PiS jest Liberalny czy Socjalny ?? 08.11.06, 09:05
      To jak to jest: PiS jest LIBERALNY czy SOCJALNY ??? W walkach z opozycją dla
      ciemnego ludu deklaruje się jako SOCJALNY (SOLIDARNY i ANTYLIBERALNY), zaś za
      granicą jako LIBERALNY (chce wydłużać do 65 godzin tydzień pracy).
      HIPOKRYZJA PIS-U I OBŁUDA WYCHODZĄ NA KAŻDYM KROKU !!!
    • Gość: RST 160 godzin!!! IP: *.iel.wroc.pl 08.11.06, 09:05
      Proponuję 160 godzin, po godzinie snu dziennie wystarczy. Pod jednym, jednak
      warunkiem, po pierwszym tygodniu pracy lekarze korzystający z takiego prezentu
      będą przyjmować tylko naszych ministrów, ich rodziny oraz współpracowników.
    • Gość: tp UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.toya.net.pl 08.11.06, 09:35
      PIS zwalcza liberałów w Polsce, a w Europie wg ministra jesteśmy liberałami. Pan
      minister jest z układu czy może chory?
      • Gość: babette Re: UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.teledisnet.be 08.11.06, 23:20
        Data: 08.11.06, 09:35 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        PIS zwalcza liberałów w Polsce, a w Europie wg ministra jesteśmy liberałami. Pan
        minister jest z układu czy może chory?
        ----------------------------
        ja tez mysle ze to jakies "zydoubeckie scierwo" jak lubi okreslac ludziabba15,
        a moze to stary zomo????

• Gość: Leon UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.241.8.67.cfl.res.rr.com 08.11.06, 21:48
      Dlaczego nie mogę pracować tak długo jak zechcę? Dlaczego jakieś debilne
      przepisy ograniczają moją wolność, możliwość wyboru i wysokość zarobków? Płacą
      mi za godzinę, mogę pracować 60-70 h tygodniowo, ale jakieś pierdzistołki z
      Brukseli mówią NIE! Niech mnie ktoś ośmieci, dlaczego? Odnośnie żabojadów, to
      najprostsze rozwiązanie: wywalić z Unii za zbity, zakłamany, przepity pysk i
      będzie spokój. Z tego kraju, nie piszę nazwy po się brzydzę, płynie wszystko co
      najgorze, to takie szambo, po prostu śmietnik Europy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka