GoĹÄ: tomek IP: 64.74.144.* 08.11.06, 00:59 Ja sobie tak mysle, zeby pan minister sam sobie pracowal 78 godzin w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: antykuberski Re: UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 01:37 78/7 = 11h dziennie wliczajac w to niedziele i soboty. Jesli milsociwie panujacy dadza lekarzom 1 dzien wolny (chodzi mi o 24 godzin non-stop poza szpitalem) robi sie 13h na dobe. No to przeciez trzeba byc popieprzonym zeby takie rzeczy wygadywac - przeciez ci ludzie maja jakies rodziny, obowiazki pozazawodowe. Jakim debilem trzeba byc zeby mowic ze lekarz moze zasuwac 78 godzin w tygodniu. Niech temu smieciowi pompa siadzie a bypassy niech mu robi kardiochirurg po 2 dyzurach. Zeby zdechl. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.cs.purdue.edu 08.11.06, 01:40 Proba polepszania ludziom zycia poprzez *zakaz* ciezkiej pracy to tak jakby probowac polepszyc zdrowie obywateli poprzez karanie chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rr 78 i ma mnie leczyć. Litości dla Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 07:03 Głupota się sama pleni Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ROTFL UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 07:45 - Po raz kolejny starły się dwie Europy: liberalna, do której należy Polska, oraz socjalna, przewodzona przez Francję i Włochy - komentował polski wiceminister pracy Kazimierz Kuberski W polsce jestesmy solidarni a za granica liberalni? :D Schizofrenia daleko posunieta. No i jeszcze jedna kaczka mowi, ze jest bardziej eurosceptyczna od drugiej. Dla kazdego cos milego, po co inne partie skoro pis jest taki wszechstronny? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mal1950 To jak to jest: PiS jest Liberalny czy Socjalny ?? 08.11.06, 09:05 To jak to jest: PiS jest LIBERALNY czy SOCJALNY ??? W walkach z opozycją dla ciemnego ludu deklaruje się jako SOCJALNY (SOLIDARNY i ANTYLIBERALNY), zaś za granicą jako LIBERALNY (chce wydłużać do 65 godzin tydzień pracy). HIPOKRYZJA PIS-U I OBŁUDA WYCHODZĄ NA KAŻDYM KROKU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RST 160 godzin!!! IP: *.iel.wroc.pl 08.11.06, 09:05 Proponuję 160 godzin, po godzinie snu dziennie wystarczy. Pod jednym, jednak warunkiem, po pierwszym tygodniu pracy lekarze korzystający z takiego prezentu będą przyjmować tylko naszych ministrów, ich rodziny oraz współpracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tp UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.toya.net.pl 08.11.06, 09:35 PIS zwalcza liberałów w Polsce, a w Europie wg ministra jesteśmy liberałami. Pan minister jest z układu czy może chory? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: babette Re: UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.teledisnet.be 08.11.06, 23:20 Data: 08.11.06, 09:35 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- PIS zwalcza liberałów w Polsce, a w Europie wg ministra jesteśmy liberałami. Pan minister jest z układu czy może chory? ---------------------------- ja tez mysle ze to jakies "zydoubeckie scierwo" jak lubi okreslac ludziabba15, a moze to stary zomo???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Leon UE: Nie ma kompromisu w sprawie czasu pracy IP: *.241.8.67.cfl.res.rr.com 08.11.06, 21:48 Dlaczego nie mogę pracować tak długo jak zechcę? Dlaczego jakieś debilne przepisy ograniczają moją wolność, możliwość wyboru i wysokość zarobków? Płacą mi za godzinę, mogę pracować 60-70 h tygodniowo, ale jakieś pierdzistołki z Brukseli mówią NIE! Niech mnie ktoś ośmieci, dlaczego? Odnośnie żabojadów, to najprostsze rozwiązanie: wywalić z Unii za zbity, zakłamany, przepity pysk i będzie spokój. Z tego kraju, nie piszę nazwy po się brzydzę, płynie wszystko co najgorze, to takie szambo, po prostu śmietnik Europy. Odpowiedz Link Zgłoś