Gość: miłosz IP: *.coig.katowice.pl 18.05.07, 07:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pogromca Trzeba je wysyłać parami IP: *.chello.pl 18.05.07, 07:38 Jedna kompetentna konsultantka, a druga będzie nosić ulotki.... .......................... Systemy GPS Odpowiedz Link Zgłoś
lechaleksanderkaczynski i jeszcze dwie do masowania stóp tym dwóm 18.05.07, 07:43 i jeszcze dwie do masowania stóp konsultantce i ulotkarce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masazysta Ja tam by takie stopki wymasowal.. IP: 80.169.134.* 18.05.07, 09:03 mmmm.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sneaker Re: Ja tam by takie stopki wymasowal.. 18.05.07, 09:45 Tak sobie myślę, że Pani bizneswoman nie ma się czym specjalnie chwalić w kwestii stawek. Pracowałem na promocjach przez ponad 3 lata - przy zabawkach dla dzieci. Stawka nigdy nie była niższa od 10 PLN na rękę, a przy dużych imprezach zdarzały się wyższe stawki, 15-20 PLN na rękę za godzinę. Zauważcie, że to było w latach 1998-2001, zatem wniosek jeden - stawki nie poszły w górę, ale za to wzrosły koszty utrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Ja tam by takie stopki wymasowal.. 18.05.07, 19:15 Jeśli kobieta jest ładna i równocześnie mądra, to sukces ma murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Czas na kompetentne hostessy-konsultantki IP: *.aster.pl 18.05.07, 07:48 upadłeś na głowę człowieku????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka9927 Re: Czas na kompetentne hostessy-konsultantki 18.05.07, 07:49 upadłeś na głowę?????????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukzym Re: Czas na kompetentne hostessy-konsultantki 18.05.07, 08:44 nie wiem czy to prowokacja, ale jesli nie , to pewnie masz 30lat i jeszcze mieszkasz z mamusia. jestes balwan i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziut Re: Czas na kompetentne hostessy-konsultantki IP: 212.160.172.* 18.05.07, 09:29 a co napisal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrq Jak zawsze rozchodzi sie o jedno... $$$ IP: *.globalconnect.pl 18.05.07, 09:45 Witam serdecznie, Liczę na to, że firma Eweliny Dzwonek należy do tych uczciwych i rozlicza się z hostessami na bieżąco. Jednak to co się dzieje w tej branży to rzecz upokażająca. Nieraz mam okazję porozmawiać ze swoimi znajomymi i ich opinię na temat tego typu pracy sprowadzają się do jednego - wyzysk! Praca hostessy w supermarketach przeciętnie wynosi 3zł. Agencje często motywują wyższymi stawkami przy większej sprzedaży produktu. Kończy się to jedynie obietnicami a pensje wypłacane są dopiero po miesiącu, czasami po dwóch. Spotkałem się z przypadkami, że nawet nie zatrudniają umowę o dzieło czy zlecenie. Trochę przykre ale mam nadzieję, że firma opisywana w artykule udowadnia, że da się być w tej branży uczciwym. Pozdrawiam mr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odbyt A gdzie zdjęcia? IP: *.devs.futuro.pl 18.05.07, 09:56 Liczyłem na jakieś zdjęcia tych ładnych i długonogich :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: A gdzie zdjęcia? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.05.07, 10:09 kiedys by byc hostessą trzeba było mieć wyglad, teraz to te dziewuchy w marketach sa chyba brane z lapanki - nie dość, że to ani ladne, ani zgrabne to jeszcze odezwać sie za bardzo nie potrafia. Nie dziewie się, że im placa po 3 zł/ godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tege Re: A gdzie zdjęcia? IP: *.icpnet.pl 18.05.07, 10:32 Bo te ładne w marketach nie stoją... 8zł/h to dla nich żadna kasa, a i forma pracy jest dużo bardziej męcząca niż np. na targach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tege 8zł/h ? śmiech na sali :) IP: *.icpnet.pl 18.05.07, 10:31 Kto pracował na jakichkolwiek targach jako hostessa ten wie, ile można w ciągu jednego dnia pracy (często sporo mniej niż 8h) zarobić. Oczywiście są to kwoty 3-cyfrowe, czasem nawet nie zaczynające się od 1. Bez żadnych dodatkowych "usług" oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmen Duzy sukces. IP: *.toya.net.pl 18.05.07, 10:48 Gratuluje sukcesu!!!Powodzenia.Też kiedyś pracowałam na promocjach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss O boże jak mnie taki :konsultacje: irytują 18.05.07, 12:31 czasem pożartuje, ale najcześciej nie rusze ręka, powiem "wystarczy", albo "może pani przetać mówić?", Labo "prosze trochę mniej mówić" Dopiero wtedy uwierzę w "inteligentna" hostessę, jak ta z daleka rozpozna klienta, który nie życzy sobie kontaktu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: O boże jak mnie taki :konsultacje: irytują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:37 to były czasy :) ja zawsze stałam na promocji kawy :D tylko, że to było z 7-8 lat temu i kasa była około 6-8zł za godzinę. Fakt, że czasami trzeba było czekać około 2 misięcy na pieniądze, ale zawsze o tym wiedziałam z góry. całkiem sympatycznie to wspominam - szczególnie jak na jakiejs ogólnopolskiej imprezie była degustacja i co dzień rano tłumy przychodziły na kawę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczur Re: O boże jak mnie taki :konsultacje: irytują IP: *.crowley.pl 18.05.07, 19:08 z pewnoscia trudno rozpoznac takiego, który albo pisac nie potrafi albo ma w sobie tyle zlosci do calego swiata, ze mu sie łapki trzesa przy pisaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WelcometoDisneyPL No problem. Jako callgril zarobią 300-400 / godz. IP: *.era.pl 18.05.07, 13:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami teraz jest czas grubonogich odrażających kartofli? IP: 62.233.164.* 18.05.07, 14:15 Kto od takiej weźmie ulotkę? Chyba że z litości... www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Fakt!.... 18.05.07, 14:24 coraz więcej krótkonogich,ale długotułowiastych.Cudny widok!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corrirrrdaaaaaa Bravo Ewelina!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:30 A tak w ogóle to zawsze wiedziałem, że Kielczanki są najpiękniejsze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Czas na kompetentne hostessy-konsultantki IP: *.piekary.net 18.05.07, 17:59 Mogli by pokazać jaką s hosstesę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc NSA Re: Czas na kompetentne hostessy-konsultantki IP: *.socal.res.rr.com 18.05.07, 22:12 dosyc smieszne to wszystko , porownuje wasze hosstesy do tych w niektorych sklepach jak Costco w USA, tu sa grube i starsze panie ktore prowadza degustacje, innych w USA nie ma, poniewaz przeceny sa tak duze ze nie trzeba promowac towarow Odpowiedz Link Zgłoś
alana28 agencja hostess dna 02.02.16, 12:09 Artykuł ciekawy, ja też mam swoje doświadczenia w pracy jako hostessa i po kilku latach mogę powiedzieć tak - wybierajcie duże i sprawdzone agencje hostess jak np. DNA www.hostessa.pl. Wtedy zawsze stawki są rynkowe, a wypłaty w terminie. Odpowiedz Link Zgłoś