rydzyk_fizyk 27.08.07, 17:50 Może wysłać tam Zbyszka z Jarkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosolina Geje ożywią turystykę na Bliskim Wschodzie? 27.08.07, 18:17 Tak przy okazji: Bejrut to chyba nie kraj, a raczej miasto, panowie bardzo wysoko wykształceni redaktorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucula Re: Geje ożywią turystykę na Bliskim Wschodzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 01:04 bejrut to miasto nie kraj a liban nie jest krajem muzulmanskim i jak mi sie wydaje to polska jest krajem zacofanym Widac ze kos nie ma pojecia o czym pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Ale sie wysiliłeś... IP: *.netia.com.pl 27.08.07, 18:59 Te żarty na temat Jarka,Lecha czy Zbyszka są już tak nudne jak żarty o policjantach.Ile można czytać te teksty ćwierćinteligentów,którym mamusia kupiła Neostradę?? Odpowiedz Link Zgłoś
kobun Kogo obchodzą pedalskie wakacje? 27.08.07, 20:35 Wyłącznie pedalstwo i propedalską gazetkę, która z uporem maniaka promuje to ohydne zboczenie. I publikuje co kilka dni jakiś obleśny artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kogo obchodzą pedalskie wakacje? IP: *.streamnet.pl 27.08.07, 20:37 Ciebie widać obchodzą. Bo nie dość, że czytasz, to się jeszcze podniecasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobun ja po prostu nie jestem obojętny na promocję IP: *.tktelekom.pl 27.08.07, 21:57 pedalstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Kogo obchodzą pedalskie wakacje? IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.08, 22:29 a kogo interesuje bez mozgowiec taki jak ty nie masz pojecia jak zarabia sie na gejach w duzych panstwach nikt do warszawy nie chce przyjezdzac jako turysta bo jest nie tolerancja w kraju popatrz na hamburg tam jest nawet dzielnica samych burdeli przeciez gdzies trzeba uprawiac sex a ty tylko machasz w lazience raczka trzymajac swiezy numer wampa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Kogo obchodzą pedalskie wakacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 17:13 Mnie interesują Szanowna Pani (Szanowny Panie ) takie wakacje.I bez pozwolenia Pani/Pana tam pojadę bo to lubię jak wiele moich koleżanek.A ty pilnuj dzieci i żony bo też pojedzie i ją koleżanka uwiedzie.Mniam mnam Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Geje ożywią turystykę w Izraelu? 27.08.07, 21:27 Bliskowschodni Izrael jest rajem i mekką dla turystów o innej orientacji seksualnej. Polecam zwłaszcza dwa kluby w Tel Avivie - Sodoma - dla gejów i Gomora - dla lesbijek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isz Re: Geje ożywią turystykę w Izraelu? IP: *.acn.waw.pl 27.08.07, 21:59 chetnie odwiedze juz we wrzesniu. jaki adres ;) Odpowiedz Link Zgłoś
precesja wyszlo żw Wybiórcza kłamie 27.08.07, 21:42 "ak pisze The Wall Street Journal homoseksualizm jest sprzeczny z prawem w każdym muzułmańskim państwie na Bliskim Wschodzie. W krajach takich jak Egipt czy Zjednoczone Emiraty Arabskie geje i lesbijki są prześladowani, więzieni albo deportowani. Dlatego pomysł młodego studenta, aby promować Liban jako miejsce przyjazne turystom - gejom wydaje się dość szokujący" A Wyborcza wmawia że to w Polsce jest najgorzej. A tu tak chlapnęli wbrew propagowanemu przez siebie kłamstwu. Oups. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm zajebsty facet... ten lysolek, mniam IP: *.chello.pl 27.08.07, 22:29 www.aftenposten.no/nyheter/uriks/midtosten/article1387318.ece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czomczom Re: wyszlo żw Wybiórcza kłamie IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.07, 22:49 gratuluję porównań Polski do krajów muzułmańskich, bardzo udane. a jak "wyborcza" kłamie, to radzę pisać posty na stronie radia maryja lub czegoś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Stopień wielbienia geja miarą rozwoju? IP: *.kolornet.pl 27.08.07, 23:24 to już wolę żyć w zacofanym kraju w którym każdy moze mieć swoje poglądy, a nie tylko jedyna lewacka ideologia. Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Lewacka ideologia nie istnieje 28.08.07, 01:57 Blad logiczny, polegajacy na przypisywaniu lewactwu ideologii, prowadzi do blednego wnioskowania w sprawie gejow, zoofili i innych zboczen seksualnych. Tak, zboczen, nie ma co owijac w bawelne, ale tez nie ma co zaperzac sie i demonstrowac swoje obrzydzenie do geja, bo to tez, robaczku, zboczenie. Normalny czlowiek po prostu nie przejmuje sie cudzymi upodobaniami seksualnymi, ani nie probuje przekonac calego swiata do swoich wlasnych. Ja tam lubie jedna taka blondynke, wcale nie chce zeby ktokolwiek tez, i nie obchodzi mnie co kto komukolwiek wtyka, ssie czy polyka. Z innej beczki, podpinanie sie na wpol zdechlej lewicy pod transparenty fanatykow homo, femi, ekomanii i antyglobalizmu dowodzi tylko, ze lewostronny odprysk ewolucji nie ma, nie mial i nie moze miec zadnych idei, co dopiero ideologii, jest tylko zbiorowiskiem bezmyslnych oportunistow, panicznie czepiajacych sie klamki u zatrzasnietych drzwi pociagu historii. Odpowiedz Link Zgłoś
artremi Re: Lewacka ideologia nie istnieje 30.08.07, 02:28 Mozna nie miec nic przeciwko gejom robiacym sobie co chca - ale pod pierzyna we wlasnym domu. Czasami te ich demonstracje sa obrzydliwe i nie kazdy chce to ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś