Gość: as IP: *.geol.uni-heidelberg.de 18.08.03, 19:39 nie macie o czym a tym bardziej o kim pisac?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glowny zarzad poli Re: Nowa kampania reklamowa Ery z udziałem znanyc IP: 134.113.4.* 18.08.03, 20:45 Gość portalu: as napisał(a): > nie macie o czym a tym bardziej o kim pisac?! A co, maja wiecej pisac o Lepperze, Giertychu i Millerze, i ich rodzinach (na swoim, oczywiscie)??? A moze wiecej o zabojstwach, porachunkach mafiosow i bojkach kiboli z PZPNem? Mnie juz sie od tego flaki przewracaja i wlasnie chetnie czytam o tej reklamie. Tam w Heidelbergu pewnie KiT nie dociera, polecam dvd. Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Ach ci prawnicy. 18.08.03, 21:30 "Licencja, jak wiadomo, obejmuje różne rzeczy: sposób kadrowania, grafikę itp. Po tym, jak nasi prawnicy obejrzeli już gotową reklamę, to stwierdzili, że nie ma jednoznacznego naruszenia licencji." Jak widać prawnicy TVN znają się na wszystkim. Mogłoby się wydawać, że oceny czy doszło do naruszenia warunków licencji w zakresie kadrowania i innych zasad sztuki filmowej powinni dokonywać specjaliści: reżyserzy lub operatorzy, choćby zatrudnieni w TVN. A tu niespodzianka. Prawnicy obejrzeli reklamę i stwierdzili, że wszystko jest w porządku. Szkoda, że na mojej uczelni nie było zajęć z filmoznawstwa ;). --- Pozdrawiam, plopli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa kampania reklamowa Ery z udziałem znanyc IP: *.visp.energis.pl 18.08.03, 23:40 Nie widziałem. Ale jeżeli Brodzik tak samo denerwuje jak w filmie, to życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .:. Ciekawskie. Regularnie powstają różne nowe kampanie IP: *.netten.pl / 192.168.7.* 19.08.03, 00:50 reklamowe, a o tej akurat się Gazeta rozpisała, że hoho... Sezon ogórkowy w pełni, czy układ z Erą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Nowa kampania reklamowa Ery z udziałem znanyc IP: *.sims.nrc.ca 19.08.03, 02:47 co to, kurde, za znani aktorzy? w zyciu o nich nie slyszalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Co to ma być? IP: *.katowice.supermedia.pl 19.08.03, 08:21 Dlaczego Wyborcza robi kampanie erze? znowu wzieliscie kase? a kasia i tomek to syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heavy To kłamstwo !!! IP: *.starnettelecom.pl 19.08.03, 08:53 Nie da się w Erze, wbrew temu co mówi reklama, sprawdzić ile minut już przegadaliśmy i ile darmowych minut zostało nam w okresie rozliczeniowym. Taka możliwość kiedyś była, ale "dla dobra klienta" została zniesiona. Wyjątkowe chamstwo. Jeszcze 3 miesiące i przechodzę do Idei. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_tadeusz_r Re: To kłamstwo !!! 19.08.03, 09:35 Gość portalu: heavy napisał(a): > Jeszcze 3 miesiące i przechodzę do Idei. Przechodź, przechodź synu mój. Zrozumiesz sens powiedzenia "wpaść z deszczu pod rynnę". Powodzenia Szczęść Boże Ojciec Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gro Re: To kłamstwo !!! IP: *.kompakt.com.pl 19.08.03, 10:07 życzę powodzenia. Pełen zasięg, telefon leży obok aparatu stacjonarnego, ale nie na pocztę tylko normalnie na telefon daje się wdzwonic dopiero za drugim- trzecim razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: To kłamstwo !!! IP: 217.168.129.* 19.08.03, 10:13 Gość portalu: heavy napisał(a): > Nie da się w Erze, wbrew temu co mówi reklama, sprawdzić ile > minut już przegadaliśmy i ile darmowych minut zostało nam w > okresie rozliczeniowym. Taka możliwość kiedyś była, ale "dla > dobra klienta" została zniesiona. Wyjątkowe chamstwo. Jeszcze 3 > miesiące i przechodzę do Idei. Przejdź do Idei kochany, z czułościa wspomnisz czasy, gdy twoim jedynym problemem z komórką była niemoznośc sprawdzenia ile darmowych minut juz przegadałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idealny chłopiec Idea is the best! IP: *.idea.pl 20.08.03, 14:24 Kasia i Tomek is the best. Szkoda, że będą reklamować Erę... Odpowiedz Link Zgłoś