GoĹÄ: ty IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.08, 21:11 grzyby maja sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scibor3 Specjalista od grzybów szefem Agencji Rezerw Ma... 25.06.08, 23:59 A redaktorem działu ekonomicznego GW - idiota ekonomiczny. I co? GW bankrutuje? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ministrant A ja myślałem, że chodzi o szefa rozgłośni IP: 79.139.3.* 26.06.08, 08:24 z Torunia. Ten Grzyb jest przecież najlepszym specjalistą od rezerw :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: max Re: Specjalista od grzybów szefem Agencji Rezerw IP: 77.52.207.* 26.06.08, 21:47 tez nie mam dobrego zdania o tekstach ekonomicznych w gazecie ale to prywatna spolka i jak chca to moga nawet na to miejsce dac kononowicza. Natomiast na posadach rzadowych oczekiwalbym choc troche kompetencji... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasiek Re: Specjalista od grzybów szefem Agencji Rezerw IP: *.bosbank.pl 27.06.08, 15:20 Hundert vierzehn Professoren ... Specjalistom po "esgiechach" i innych akademiach ekonomicznych na nosie zagrał (słowo super na miejscu) pewien muzyk z Cieszyna ... Gdyby zarabiający w "GW" donosiciel komentowanego tekstu napisał rzetelnie i fachowo, to podałby kompetencje nominanta, a nie doniesienia rodem z magla ! Odpowiedz Link Zgłoś