Gość: brzezin IP: 213.17.216.* 01.07.08, 08:45 Proszę spróbować zmienic operatora we Włocławku. Szczęścia życzę..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodman110 Re: Minął rok od otwarcia rynku energii 01.07.08, 09:17 No jakby Ci się udało zmienić operatora to byłbyś chyba ewenementem na skalę światową. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzur Minął rok od otwarcia rynku energii 01.07.08, 09:24 Idiotyczny artykuł. Autor sam sobie odpowiada. Pieprzenia co niemiara, a oszczędności kilka razy mniejsze niż podwyżka energii. Ludzie więcej płacą za chwilę spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Minął rok od otwarcia rynku energii 01.07.08, 09:51 Ja nie chcę zmianiać dostawcy ale dystrybutora, który kosztuje mnie o niebo więcej niż dostawca. Tego niestety nie mogę. Urządza mnie jakakolwiek firma z zagranicy, bo tam dystrybucja to ułamek rachunku za energię a nie jego zwielokrotnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanciszek tak wygląda lyberalizm PO Polsku IP: *.autocom.pl 01.07.08, 12:30 niby wybór jest, ale oszczędności tak nikłe że nie warto tracić czasu i zawracać sobie tym głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madry Re: tak wygląda lyberalizm PO Polsku IP: *.telprojekt.pl 01.07.08, 17:09 to sie nazywa brak wyboru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry jedna z najwiekszych glupot w tym kraju IP: *.telprojekt.pl 01.07.08, 17:07 jedna z najwiekszych glupot w tym kraju to liberalizacja sektorow, w ktorych dzialaja jedynie monopolisci glupota wprost nie do pojecia Odpowiedz Link Zgłoś