Gość: adff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 08:14 Czy to jest ta wolność gospodarcza którą obiecywała nam platforma? Cyrk z ustawą o hipermarketach to hańba PO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlv Re: "Rz": Nowa ustawa ograniczy ekspansję marketó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 08:47 co to w ogóle za wiadomość. Może by tak chociaż napisać jakie są założenia tego nowego projektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: "Rz": Nowa ustawa ograniczy ekspansję marketó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 10:06 > Czy to jest ta wolność gospodarcza którą obiecywała nam platforma? > Cyrk z ustawą o hipermarketach to hańba PO Na razie pracują nad tym cwaniaczki chcące uwalić konkurencję, na szczęście poza sejmem. Nie wiem, co to ma wspólnego z PO. Hańbą PO będzie, jeśli taka ustawa zostanie uchwalona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof "Rz": Nowa ustawa ograniczy ekspansję marketów IP: 77.79.213.* 08.09.08, 10:08 Śni mi się powrót do przeszłości gdy jako klient wchodziłem do sklepiku przed którym stał najnowszy modem mercedesa. Ceny w środku były z kosmosu. Moje auto musiałem zostawić na płatnym parkingu. Do tego ta obojętność obsługi. Niejednokrotnie pytałem panie "przepraszam czy ja paniom nie przeszkadzam ?". Mam nadzieję iż to se nevrati !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: "Rz": Nowa ustawa ograniczy ekspansję marketó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 10:09 A doczytałeś gamoniu, że nad projektem ustawy pracuje zrzeszenie kupców a nie żadna partia? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nikt z PO ani innej partii jeszcze się nie wypowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
lotnoko Najlepiej niech zostana same bazary i stadiony! 08.09.08, 10:31 Najlepiej niech zostana same bazary i stadiony! Wtedy kupcy benda zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: "Rz": Nowa ustawa ograniczy ekspansję marketó 08.09.08, 10:52 chodziło mi o to że poprzedni gniot rodem z pisobrony obowiązywałby nadal gdyby nie TK Odpowiedz Link Zgłoś
loppe "Rz": Nowa ustawa ograniczy ekspansję marketów 08.09.08, 10:49 IV RP żyje, i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś