GoĹÄ: MZ IP: *.pwpw.pj / 172.16.63.* 30.10.03, 15:02 Kupie se wiec ciagnic z serwowiaterkiem i bede ro roboty jezdzil trachotrem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: mikesgh Re: Policja i ciągniki nie będą płacić za parkowa IP: 194.145.100.* 30.10.03, 15:05 znowu chłopaki z PSL wepchneli dla swoich! Kupię sobie ciągnik i będę poginał przez Wawą. Ciekawe jak przerobić Poloneza na ciągnik rolniczy i czy w ustawie jest definicja ciągnika czy może kierowca w gumiakach i berecie zawsze kieruje ciągnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GOŚĆ INTERNETOWY Re: Policja i ciągniki nie będą płacić za parkowa IP: kanga:* / 192.168.3.* 30.10.03, 15:07 A CO Z WOJSKIEM SZEREGOWY PRZYWIEZIE GENERAŁA I ZAPŁACI ZE SWOJEJ KIESZENI./ Z ŻOŁDU/ OD KIEDY CIĄGNIKAMI JEŻDZI SIĘ DO DUŻYCH MIAST ,CHYBA POSŁOWIE JEŻDŻĄ CIĄGNIKAMI MARKI BMW????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin St. Re: Policja i ciągniki nie będą płacić za parkowa IP: *.ey.com.pl / 10.106.67.* 30.10.03, 15:09 Tiaaa... a co z samochodami straży miejskiej i Waparku, one przecież do tej pory nie płaciły a powinny. Czy moge ich zaskarzyc jesli zobacze ze nie placa a w tym samym momencie blokuja mi kolo lub wypisuja mandat Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alex Agencji Wywiadu tez????!!!!! IP: 195.193.167.* 30.10.03, 15:22 Mam nadzieje, ze pojazdy te beda dobrze oznakowane! Najlepiej zeby byly jaskrawozolte i z boku i na dachu z duzymi napisami WYWIAD. Alex Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Filip Re: Agencji Wywiadu tez????!!!!! IP: 10.40.67.* 30.10.03, 15:38 Czy agenci wywiadu obcych państw też za darmochę ?? Już widze te koperty wymalowane na jezdni: "CIA", "Mossad", "MI6", a wsród nich swojskie "ABW" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jan Re: Policja i ciągniki nie będą płacić za parkowa IP: 212.244.70.* 30.10.03, 15:39 Co to znaczy nowelizacja była konieczna? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Przeciwnik ZŁODZIEJE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 16:02 ZWYKLE MÓWIĘ ŁADIE I KULTURALNIE, ALE TU PRZYCHODZI MI NA JĘZYK TYLKO JEDNO OKREŚLENIE - SKURWYSYŃSTWO!!! Kolejny paradoks... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ~ziutek KOBIETY NA TRAKTORY IP: *.vodafone-is.de 30.10.03, 16:05 ...to takie sexy ! Odpowiedz Link Zgłoś
anduu to ja teraz kupie se traktor i bede parkowac w centrum 30.10.03, 16:57 Warszwy swój pojazd. i gówno mi zrobia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hehe Re: Policja i ciągniki nie będą płacić za parkowa IP: *.polkomtel.com.pl 30.10.03, 17:40 ciekawe czy będzie można zarejestować np. Jeep'a Cheeroke jako ciągnik. Skóra, klima, 5.2 litra, parkowanie za darmochę a i pole orać można. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ALFREDO Re: Policja i ciągniki nie będą płacić za parkowa IP: *.icpnet.pl 30.10.03, 21:49 " .........studenci będą mogli starać się o zwolnienie z opłaty ........" Co to znaczy "starać się" ? Łapówka ? Ja dojeżdżam na uczelnię , studiuję wieczorowo , bo muszę pracować i tak się składa ,że żeby nie bulić to parkuję samochód 2km od budynku. Co mam zrobić ,żeby mnie zwolnili? Wiecie może? Czy wieczorówki to też dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Poinformowany NIE CHCESZ PŁACIĆ - KUP SOBIE TRAKTOR, ALFREDO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 22:51 Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Policja i ciągniki nie będą płacić za parkowa 31.10.03, 11:44 To bedzie jak w paragrafie 22. Student moze sie ubiegac o bezplatne parkowanie. I zdecydowanie dostanie takie zwolnienie. Nie bedzie ono przyslugiwac tylko tym studentom, ktorych status majatkowy (dokladnie sprawdzony) umozliwia zakup lub eksploatacje samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś