screen 07.10.09, 21:32 tak z czystej ciekawości pytam ja angielskiego i rosyjskiego . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tinn Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 21:40 angielski i hiszpański ale do wyboru były języki zamiast hiszpańskiego: niemiecki i francuski. a angielski jest obowiązkowy Odpowiedz Link Zgłoś
juzdyna Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 18:52 angielski i niemiecki . chciałabym francuski albo hiszpański , ale się nie da ; - / Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 10.10.09, 13:46 Niemiecki, ale baardzo chciałabym angielski Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 21:52 tylko angielskiego. a jestem w 6 klasie. W gimnazjum się będę uczyć angielskiego i niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
bells1996 Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 10.10.09, 13:39 pauliska1212 napisał(a): > tylko angielskiego. > a jestem w 6 klasie. W gimnazjum się będę uczyć angielskiego i niemieckiego :sc > iana: Ja w szóstej kalsie miałam angielski i ruski. A jak teraz mam w gimnazjum niemiecki to nie jest źle;-p Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 21:55 Niemiecki i Angielski. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 21:57 Angielski Niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
musera Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 22:00 Francuski i angielski Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 22:00 Oczywicha angol ;p A za rok będę się uczyć rosyjskiego... W mojej szkole są 2 języki o.O Czyli niemiec i angol Odpowiedz Link Zgłoś
nes Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 22:02 francuski i angielki ale jeszcze były do wyboru niemiecki, rosyjski, hiszpański i włoski Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 22:04 Tylko i wyłącznie angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 22:38 Angielski i Niemiecki ( wypisałam się bo nienawidzę tego języka) Odpowiedz Link Zgłoś
ultrafioletowa Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 23:01 angielski niemiecki (mimo że go nie cierpię to musze się go uczyc) francuski Odpowiedz Link Zgłoś
kinga15rbd Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 23:03 My mamy angielski i niemiecki . Ale zamiast niemca wolałabym hiszpański . ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 07.10.09, 23:11 ` Ja się uczę angielskiego i francuskiego... ale do wyboru był jeszcze niemiecki... wybrałam francuski ponieważ uczę się go od podstawówki więc go trochę umiem . a niemieckiego w ogole . xdd` Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 07:51 kinga15rbd napisał(a): > My mamy angielski i niemiecki . > Ale zamiast niemca wolałabym hiszpański . ;DD Ehh... ;/ Też mam angileski i NIEMIECKI! i też bym wolała hiszpański zamiast niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
toffie97 francuski i hiszpański ;d 07.10.09, 23:27 Ja mieszkam w Szkocji i uczę się francuskiego i za rok jeszcze dojdzie mi Hiszpański Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 07:29 angielski + niemiecki. bardziej sprawdziłoby się więcej godzin tego pierwszego, bo tak to większość z obu leży. i jest jeszcze kółko rosyjskiego, ale to dla młodszych chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 07:49 Niemiecki i Angielski Odpowiedz Link Zgłoś
toffie97 Re: A ja inneeee!! <33 09.10.09, 16:46 ja też się ucze francuskiego angielski dla mnie tak jak polski ;p i jescze hiszpanski ale za rok dopiero ;d Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 08:07 angielski i niemiecki. tego drugiego nie lubię za bardzo, ale ostatnio jak dostałam 2 piątki to dałam mu szansę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi ... 08.10.09, 08:10 J.niemiecki J.anglieski i jeszcze bede miała hiszpański Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 08:43 angielskiego ; ) i niemieckiego ; / Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 09:21 angielskiego i niemieckiego ujdzie Odpowiedz Link Zgłoś
jadzieq Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 12:29 Ja kocham języki obce ! W szkole aktualnie uczę się angielskiego i niemieckiego . chodzę , również do szkoły językowej na angielski . czasami mam też lekcje hiszpańskiego ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. . 08.10.09, 12:47 Angielski... I niemiecki. A fe! Chciałabym się Uczyc włoskiego :] Włoski polubiłam przez Moją siostrę, Która studiuje italianistykę... Fajny język. A i może by trochę Popomagała... : D Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 13:16 Anglika,ale dodatkowo uczę się Niemieckiego już 3 rok Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 13:48 angielskii i niemiecki ( głupota, że od tego roku w gim muszą być 2 języki ) . straszniee nie lubię niemieckiego : ( Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 13:58 angielski i niemiecki ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
jass Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 14:09 W szkole uczę się angielskiego, który jak najbardziej kocham, ale oczywiście zawsze coś musi życie zatruwać i do tego mam obowiązkowy niemiecki. Kiedy czytałam tu niektóre wypowiedzi, to na prawdę ogarniała mnie zazdrość. Niektórzy pisali, że mają tylko angielski (oh, jakie szczęście), a inni, że francuski, czy włoski. Z wielką przyjemnością zaczęłabym się uczyć języka francuskiego, bo uważam, że niemiecki jest bardzo... "niewdzięcznym" językiem. Uczę się i uczę, ale nic mi do łeba nie wchodzi. Jednak najlepszym rozwiązaniem byłoby 5 godzin tygodniowo anglika. Przynajmniej bralibyśmy coś nowego, a nie co roku, to samo i to samo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nataszka Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 14:13 angielskiego i niemieckiego. niemca nie cierpię ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 14:19 Angielski i Hiszpański miałam do wyboru jeszcze niemiecki ale nienawidze tego języka a Hiszpański kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
marzas12 Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 14:32 Polski oczywiście , angileski i niemiecki . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 14:37 angielski i niemiecki, chyba dobrze, ze uczę się akurat tych języków bo są najbardziej rozpoznawane na świecie...Nie przepadam za niemiecki, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
agacia Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 14:38 ja się uczę niemieckiego i angileksiego Odpowiedz Link Zgłoś
wyimaginowana Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 14:43 Angielski i niemiecki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mycha96xd Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 14:49 angielski i do wyboru był niemiecki albo francuski i wybrałam francuski Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: <3 08.10.09, 16:09 Droga Ketrin, Z tym `polskm` Coś Ci nie wyszło, Bo w temacie jest wyraźnie Napisane `jakich języków obcych [...]` Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 14:58 ja się uczę anglika i niemieckiego;pp Odpowiedz Link Zgłoś
miisiaa Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 15:09 Niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: Jakich języków obcych uczycie się w szkole ? 08.10.09, 15:31 francuski i niemiecki mogłam wybrać angielski i francuski ale niemiec bardziej wchodzi mi w głowe Odpowiedz Link Zgłoś